Bergagårdsvägen 14

Här presenteras en ytterst välplanerad lägenhet i toppskick med alla bekvämligheter du kan tänka dig! Det som placerar sig högt på listan över fördelar är framförallt det lugna gavelläget, den höga standarden och den förstklassiga uteplatsen. Gatans placering är noggrant utvald - mitt bland vacker grönska. Centrum finns inom bekvämt avstånd och du bor med endast en kort promenad in till Hansa City med shopping och restauranger. I grannkvarteret finns välsorterad matbutik, apotek och vårdcentral.

Invändigt bjuder bostaden på 59 kvadratmeter, fördelat på två rum och kök. Såväl färger som material är väl valda. Genomgående trägolv, neutrala färger, fönster i tre väderstreck och god förvaring. Kök från Marbodal med plats för matmöblemang intill fönsterpartiet som vetter mot uteplatsen. Generösa sällskapsytor som leder dig ut till din alldeles egen uteplats. Tilltaget och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Uteplatsen är ett kapital för sig själv. Med sin placering i ett perfekt sydvästligt läge, har du garanterat hittat din favoritplats!

Välkommen att bosätta dig med naturen som närmsta granne!
1 450 000 kr

Rumsbeskrivning

Första intrycket är allt! Bilen parkerar du i det underjordiska garaget och tar hissen upp till första plan. Möt mig vid huvudentrén. Jag vill visa dig området. Ser du skogspartiet? Det blir din närmsta granne. Här finns bland annat ovanliga trädsorter och kärleksmonumentet. Ännu är innergården inte helt färdig men den utlovas blir helt magisk med parkliknande inslag. Den öppna ytan mellan husen gör att de privata och offentliga delarna knyts samman, då rörelsestråken till husen samspelar.

Stig in! Känner du doften? Doften av nytt och fräscht. Fötterna placerar du på parkettgolv i ek. Enhetligt löper samma golv vidare i hela bostaden. Samtliga väggar i bostaden (med undantag för fondvägg i vardagsrum och sovrum) är vitmålade. Kläder och skor placerar vi bakom snygga skjutdörrar. Bygg ditt egna hyllsystem med hjälp av väggskenan som redan är fastskruvad i väggen. I kombination med klädstång får du här maximal användning av ytan.

Välkommen in till sovrummet, som ligger till vänster om hallen. Rummet är placerat med ett lugnt läge mot lummig skogsdunge. Här sover du gott om natten! Rummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i världsklass bakom skjutdörrar.

Badrummet ligger till höger från entrén. Påkostat, stilrent och riktigt modernt. På golvet vilar mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme. Vita breda kakelplattor omger badrumsinredningen. Badrummet är utrustat med tvättställ med undersittande förvaring, spegelskåp med inbyggd belysning och eluttag, takdusch med platsbesparande vikväggar och toalett. Lyxigt med egen tvättmaskin och torktumlare.

Dags att utforska sällskapsytorna. Hallen leder oss in till bostadens verkliga pärla till rum, köket, som ligger med öppen planlösning till vardagsrum. Med fönster på tre håll kan man inte annat än förvänta sig fantastiskt ljus! Med en öppen golvyta möjliggörs flertalet olika möbleringar. Testa och se vad som känns rätt för dig! Sällskapsdelen rymmer din soffa med tillhörande elektronik och ditt allra bästa sällskap.

Köket från Marbodal är riktigt snyggt! Vita släta skåpsluckor med rostfria beslag. Här finns spis med häll, inbyggd mikro, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. Placera ett matbord för det stora sällskapet intill det ena fönsterpartiet.

Byggnad

Övriga byggnader:
Cykelförråd i källare/garage, cykelparkering på gården.

Uteplats

Mysig, stensatt uteplats i sydväst! Här finns plats för utemöblemang och planering i mindre skala. Som boende i Bergagården njuter du av naturens direkta närhet.

Ekonomi

Pris:
1 450 000 kr
Månadsavgift:
3 196 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten
Andel i föreningen:
2.46%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Summa
250 kr

Föreningen

Namn
Brf Bergagårdshöjden 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9486
Föreningens ekonomi
För vidare information kring föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus för ca 400 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. Garageplats i källaren går att hyra för ca 620 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. I området finns även gratis gästparkering.
TV/bredband
Alla lägenheter är utrustade med datanät och uttag för TV (1 st per sovrum/vardagsrum) samt telefoni via datafibernät. Tillgång till öppen fiber, fiber-tv och det finns trådburet nätverk i väggarna med nätverksuttag i hall, sovrum och vardagsrum. I hallen finns nätverksutrustning för enkel inkoppling av internet till hela lägenheten. Abonnemang tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1180 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns förråd, cykelförråd och miljöhus.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1003
Våningsplan:
Bottenvåning. Våning 1 av 8. Hiss finns.
Adress:
Bergagårdsvägen 14
Område:
Bergagården
Boarea:
59 kvm.
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
Pris:
1 450 000 kr
Månadsavgift:
3 196 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post