Lech Walesas gata 12A

Välkommen till den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänslan! Här finns nu möjligheten att förvärva en modern och praktiskt bostad belägen med attraktivt hörnläge. Förråd på husets framsida och parkeringsplats i gemensam carportlänga precis intill bostaden. Här bjuds det på 105 välplanerade kvadratmetrar fördelat över två plan. På nedre plan ligger bostadens sociala sällskapsytor. Det funktionella och rymliga köket, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt sällskapsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. En trappa upp finns tre sovrum, ett bra sällskapsrum samt helkaklat badrum med badkar.

Huset stod inflyttningsklart 2016 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område med närhet till naturen och Kalmarsund, mataffär, bra kommunikationer, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!
2 295 000 kr

Planlösning

Parkera bilen i den gemensamma carportlängan som ligger med bekvämt avstånd precis intill bostaden. Passera framsidans stenlagda uteplats och nu är du välkommen in i den här gedigna och riktigt hemtrevliga bostaden.

Här möts du först av den ljusa HALLEN. Här finns goda förvaringsmöjligheter och plats för avhängning av ytterkläder och skor bakom skjutdörrar till vänster. På golvet vilar klinker som sedan övergår till ett fint eklamellgolv. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. På nedre plan njuter du av behaglig golvvärme.

Viker du direkt till vänster når du det moderna och välutrustade KÖKET från HTH. Här bjuds det på generösa ytor med matplats för 6 personer. Köksluckorna är i vitt utförande och matchas med mörkt kakel och bänkskiva. Den maskinella utrusningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor.

Stort, helkaklat BADRUM i stilrena färger. Vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, toalett, samt duschhörna med infällbara duschväggar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Fortsätt vidare in på entréplan och du kommer till ett väl tilltaget VARDAGSRUM med utgång till den härliga baksidan. Generösa och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och tv-möblemang. Stort fönsterparti skänker behagligt dagsljus.

Nu är du välkommen en trappa upp där du hittar tre SOVRUM. De två rummen till vänster är lagom stora och passar utmärkt till familjens minsting, tonåring eller övernattande gäst. Kanske vill du nyttja något av rummen som kontor?

Det tredje och största sovrummet ligger till höger. Här får du plats med dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring finns i garderober med skjutdörrar från golv till tak. Rummet är lugnt placerat mot husets baksida.

På övre plan finns också ett SÄLLSKAPSRUM som passar perfekt för TV- eller läshörna. Är du i behov av ytterligare ett sovrum går det utmärkt att sätta upp en vägg här.

Till sist har vi BADRUMMET på övre plan. Helkaklat i samma utförande som det andra badrummet. Här finns badkar, toalett, kommod med handfat, samt ett badrumsskåp.

Byggnadssätt

Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme

Uteplats

I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa som ligger på en hörntomt.

Driftskostnad

Driftkostnad är ca 1500 kr/månad och inkluderar uppvärmning, sophämtning, v/a, hushållsel och hemförsäkring.

Ekonomi, månadsavgift

 • Lägenhetsnummer 1 i Brf Oasen i Kalmar, Kalmar.
 • Pris 2 295 000 kr.
 • Månadsavgift 4 779 kr/mån.
 • I månadsavgiften ingår parkeringsplats och förråd.
 • Andel i föreningen är 5%.
 • Andel av årsavgift är 5%.
 • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Oasen i Kalmar
TV- och internetanslutning
Ansluten till fibernät.
Parkering
Parkeringsplats i carportlänga.
Mark
Föreningen äger marken.

Övriga byggnader

Det finns förråd.

Nästa visning

Måndag 20 augusti Ring 0480-420 200 för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättsparhus, lghnr 1
Adress:
Lech Walesas gata 12A
Område:
Ljusstaden
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Uteplats:
I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa som ligger på en hörntomt.
Byggår:
2015/2016
Pris:
2 295 000 kr
Månadavgift:
4 779 kr/mån. I månadsavgiften ingår parkeringsplats och förråd.
 • Mäklarassistent
 • Västra Sjögatan 33
 • 0480-420 200
 • 0703713823
 • Skicka e-post

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Se skalenlig planlösning under "Dokument"
Se skalenlig planlösning under "Dokument"