Värdshusgatan 2G

Välplanerad 2 rok på ett grymt läge med stenlagd uteplats!

I kvarteret Snäckan, mitt i centrala Oskarshamn, presenterar vi 25 nybyggda bostadsrätter om 87 kvm (4 rok), 74 kvm (3 rok), 66 kvm (2 rok) respektive 44 kvm (2 rok) med inflyttning i första etappen redan till sommaren 2019.

Det här är första gången det byggs bostadsrätter med så centralt läge i Oskarshamn. Du får direkt närhet till Lilla och Stora torget, några minuters promenad till såväl Gästhamnen som Stadsparken så visst har du allt du kan önska inom räckhåll.

Husen är låga för att smälta in i kvarteret och är byggda kring en gemensam innergård. I bottenplan på alla husen ligger de 8 tvåorna och de 3 treorna där alla har stenlagda uteplatser in mot innegården. På plan två ligger entréerna till bostadsrätterna om 4 rok – alla med balkong och möjlighet till mindre möblemang i loftgång.

Alla lägenheterna är moderna i sitt utförande med bland annat ljusa planlösningar, genomgående eklamellgolv, badrum med klinker på golvet och kakel på väggarna. Lägg dessutom till att du har tvättmaskin och tumlare i lägenheten och att möjlighet finns till parkering.
Kanske vill du göra något extra i just din lägenhet. Då kan du givetvis välja ut vår tillvalskatalog där du kan sätta din egna prägel på just ditt kök eller badrum

Insatserna är från 890 000 kr på tvåorna och med en förmånlig månadsavgift på endast 2 924 kronor/mån. Treorna på 74 kvm har en insats från 1 590 000 och då en månadsavgift på 4 502 kronor/mån. De större bostadsrätterna på 87 kvm börjar på 1 490 000 och med endast 4 670 kronor/månad i avgift.
Riktigt förmånligt och attraktivt!

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Snäckan – mitt i centrala Oskarshamn!


910 000 kr

Interiör

I Brf Snäckan hittar du ljusa, öppna lägenheter med balkong eller uteplats och funktionella ytor.

Storleken är tvåor om 44 kvm samt 66 kvm i markplan med uteplats, treor om 74 kvm i markplan med uteplats samt större lägenheter om 87 kvm med såväl balkong som tillgång till loftgång.

Totalt bygger EA Fastigheter 25 lägenheter där första etappen har inflyttning redan till sommaren 2019.

Alla lägenheter i Brf Snäckan är anslutna till fiber. Lägenheterna har 3-stavs ekgolv, vitmålade väggar och smakfullt klinkergolv i hallen. Samtliga fönster har fönsterbänkar av sten och innertrappan är av ask. Inredningen är modern och funktionell i alla lägenheter avseende kök och badrum. I grundutförandet har du en god standard och givetvis kan du dessutom göra vissa tillval om du vill sätta din egen prägel i dessa delar. Väljer du att bo på första våningen bjuds du en takhöjd på 2,50 meter, likaså på andra våningen. På våning tre har du öppet upp till nock.

Köken kommer från IKEA och har en ljus och stilren linje. Den maskinella utrustningen i lägenheterna kommer från Bosch, är i vitt utförande och här finns allt från diskmaskin till mikro.

I de fräscha badrummen är det kaklade väggar och klinker på golvet – snyggt och dessutom praktiskt. Här finns också tvättmaskin och torktumlare (även de från Bosch) vilket gör att du kan leva ett praktiskt liv i din lägenhet. Du har möjlighet att välja mellan kombinerad tvätt och tork eller separat tvätt och torkpelare.

Från de ljusa vardagsrummen finns det utgång till din generösa balkong eller din stensatta uteplats. Dessutom har du möjlighet till ett mindre möblemang i loftgångarna, där du sitter väderskyddad då det är tak på loftgångarna. I det gemensamma förrådet finns det plats för cyklar/barnvagnar.

Du bor mitt i stan med all service och alla bekvämligheter inom promenadavstånd. Skulle du trots detta känna att du behöver en plats för bilen så finns det parkeringsplatser som föreningen kommer att disponera.

Bostadsrättsföreningen Snäckan är den första föreningen med nyproducerade lägenheter mitt i centrala Oskarshamn – välkommen till det lättillgängliga och bekväma boendet.

Byggnad

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Uteplats

Uteplats

Ekonomi

Pris:
910 000 kr
Månadsavgift:
2 924 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber.
Andel av årsavgift:
2.78%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Föreningen

Namn
Brf Snäckan Oskarshamn
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-5977
Föreningen äger marken?
Ej angiven
Antal lägenheter
25 st
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Ej angiven

NÄSTA VISNING

Tor 21 November Öppen visning av denna inflyttningsklara lgh, välkommen!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 2G (B11)
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3. Våning 1 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Värdshusgatan 2G
Område:
Centralt
Boarea:
44 kvm.
Antal rum:
2 rum
Byggår:
Pris:
910 000 kr
Månadsavgift:
2 924 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och fiber.
  • Marcus Lönnbom
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-2221753
  • Skicka e-post
  • Sara Karlsson
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 0763197917
  • Skicka e-post
Illustrationsbild interiört
Illustrationsbild interiört
Illustrationsbild interiört
Illustrationsbild interiört
Illustrationsbild interiört
Illustrationsbild exteriört
Illustrationsbild exteriört