Tegelviksvägen 7A

På omtyckt och lugnt läge i Tegelviken ligger denna ljusa gavelfyra. Du läste rätt, gavelfyra! Äntligen! Bekvämt belägen på andra våningen med hiss från markplan hamnar du lagom högt upp i huset med utsikt över trivsamt villa- och grönområde. Med fönster i tre väderstreck kan du förvänta dig gott om ljusinsläpp. Bostaden inrymmer tre sovrum i bra storlek, generöst med förvaring, helkaklat badrum, gästtoalett, rymligt kök och vardagsrum med en charmig eldstad (ej brukbar i dagsläge), fiskbensparkett och utgång till inglasad balkong i perfekt söderläge med sol stora delar av dagen.

Välskött förening med mysiga innergårdar och fina faciliteter att tillgå i bastu, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och gillestuga. I månadsavgiften ingår dessutom tv, bredband och telefoni från Telia. I huset finns tillhörande stort vindsförråd samt matkällare, cykelförråd och tvättstuga med torkrum. På Tegelviksvägen 7A bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och kommunikationer. Bussen går precis utanför dörren.
1 450 000 kr

Rumsbeskrivning

Hissen eller trapporna? Låt dagsformen avgöra. Vi möts på andra våningen, lagom högt upp för att njuta av trivsamt ljusinsläpp från fönster på tre håll och tillräckligt högt upp för att slippa besvärande insyn. Det blir ett varmt välkommande i hallen. Goda avhängningsmöjligheter och plats för förvaring i två garderober med överskåp. Fötterna har du placerat på slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Klinkergolvet och värmen följer oss in i köket.

Till vänster om hallen ligger nyss nämnda rum, köket. Klassisk skåpinredning med vitrinskåp, gott om arbets- och förvaringsytor och matchande kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Matplats för fyra personer vid fönstret med utsikt över närliggande villaområde.

Rakt fram från hallen ligger det helt fantastiska sällskapsrummet med stort fönsterparti, fiskbensparkett i original och en charmig eldstad (ej brukbar i dagsläge). Förstå vilken mysfaktor du kan uppnå här! Från sällskapsrummet tar vi oss ut på den inglasade balkongen. Söder när det är som bäst!

Från sällskapsrummet, via glasdörrar når vi det första av tre sovrum. Ett sovrum som funkar lika bra som matrum, eller varför inte kontor? Även här vilar vacker fiskbensparkett, väggarna är ljusa och förvaring i två garderober.

De andra två sovrummen ligger i bostadens andra del, avskilt i varsitt hörn. Båda rummen är i bra storlek med fina ytskikt och goda förvaringsmöjligheter.

Badrummet är fräscht med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Från fönstret når dagsljuset in. Här finns duschkabin, fin inredning med tillhörande förvaring, toalett och spotlights.

Gästtoalett hittar vi i hallen och är perfekt då man har hemmavarande barn eller övernattande gäster. Halvkaklat med handfat och toalett.

Byggnad

Byggnadsår:
1951
Övriga byggnader:
I huset finns stort vindsförråd, matkällarförråd, cykelförråd, tvättstuga och övernattningslägenhet.

Uteplats

Tilltagen, inglasad balkong i soligt söderläge. Ett perfekt läge mot villorna och dess grönskande trädgårdar. Skjut- och låsbara fönsterpartier och solgardiner.

Energideklaration

Status:
Utförd
Prestanda:
147 kWh/m2 år

Ekonomi

Pris:
1 450 000 kr
Månadsavgift:
6 601 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband
Andel i föreningen:
1.6418%
Andel av årsavgift:
1.63051%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
100 kr
Summa
500 kr

Föreningen

Namn
Riksbyggen Kalmarhus 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-2026
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Riksbyggen.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
85 st
Antal lokaler
26 st
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för ca 100 kr/mån, separat kö. Garageplats går att hyra, separat kö.
TV/bredband
Tv via Telia. Grundutbud om ca 15 kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via Telia (fiber). 10 Mbit/s bredband ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Ja
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns bastu, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och gillestuga att tillgå.
Allmänt om föreningen
Byggår 1950 - 51

Totelrenovering av hela fastigheten 1988 - 89

2010 har utemiljön runt husen förbättrats med härliga sittplatser, gemensamma uteplatser, nya cykelställ mm.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 74
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Adress:
Tegelviksvägen 7A
Område:
Tegelviken
Boarea:
83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Byggår:
1951
Pris:
1 450 000 kr
Månadsavgift:
6 601 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post