Snörmakarvägen 12

Med varm hand välkomnar jag till Snörmakarvägen 12, en stor bostad fördelad över 112 optimerade kvadratmeter i populära Lindsdal. Bo i ett område med alla önskvärd bekvämlighet för en lugn och bekymmerslös vardag. Fördelarna i området är många med bland annat närhet till skolor, butiker, pizzeria och apotek. Dessutom finns lugnande promenadstråk och bra kommunikationer till stadskärnan.

Av lägenheten kan du förvänta dig utmärkt skick. Säljarna är de enda ägarna sedan nybygget och har varit väldigt omhändertagande av hemmet. Det helkaklade badrummet är i bra skick, det nya köket är smakfullt och parkettgolvet känns fortfarande nytt.

Parkera bilen och vandra bort till ytterdörren för att ta klivet in till den välkomnande hallen med utmärkta förvaringsmöjligheter. Efter hallen uppenbarar sig det nyinsatta Epoq-köket som är väldigt smakfullt med bra förvarings- och arbetsytor. Här finns även en trivsam köksö där du gärna avnjuter frukostmackan innan dagen tar fart. Till höger kommer avdelning med stort helkaklat badrum/tvättstuga, klädkammare och master bedroom med snyggt inbyggda garderober som ger utmärkt förvaring. I fil med hemmets nya kök ligger det stora och sociala vardagsrummet. Njut med vänner och familj i detta stora rum som rymmer både stort middagsbord och generös soffgrupp. Extra härligt är kaminen som skänker både värme och trivselfaktor i ett redan fängslande hem. Utöver detta finns ytterligare två sovrum i välkommen storlek.

Utöver allt ovan nämnt finns det fler saker som är värda att nämna. Då tänker jag självklart på alla fantastiska utomhusmöjligheter. Sitt i den inglasade uteplatsen och njut, eller på bak- eller framsidan med utemöblerna för att fånga solens strålar.

Varmt välkommen på visning!
2 100 000 kr

Hall

Inbjudande hall där du omedelbart får förståelse för vilken trevlig och välskött bostad detta är. Här finns utmärkta avhägnings- och förvaringssmöjligheter tack vare garderober.

Kök

Efter hallen uppenbarar sig det sprillans nya Epoq-köket som är mycket smakfullt med fina luckor och matchande bänkskiva. Köket har utmärkta förvarings- och arbetsytor och köksö. Maskinell utrustning med inbyggd ugn/mikro, diskmaskin, spishäll, fläkt, kyl och frys.

Badrum

Stort helkaklat badrum i utmärkt skick. Tack vare dusch, kommod, dubbla handfat, toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare med ovanpåliggande bänkskiva tillgodoses dina högst ställda krav.

Klädkammare

Härnäst en stor klädkammare som bidrar till utmärkt förvaring.

Maser bedroom

Generöst sovrum med alla rätt i form inbyggda garderober, harmoniska färger och plats för stor säng.

Vardagsrum

Ett fantastiskt rum skapat för umgänge. Med flertalet stora fönster i tre väderstreck skapas ett unikt ljusflöde. Rummet ligger i fil med köket och har utrymme för både stort middagsbord och soffgrupp. Extra välkommet är den värmande kaminen som bidrar till såväl värme som mysfaktor. Via rummet finns utgång till både den inglasade altanen och uteplatsen på baksidan.

Sovrum

Hemmets andra sovrum nås från vardagsrummet. Likt det första sovrummet ryms en stor säng och extra garderobsförvaring vid behov.

Sovrum/extrarum

Tidigare förråd som gjorts om till sovrum med insatt fönster och isolerade väggar. Här finns plats för en stor säng.

Byggnad

Övriga byggnader:
Stort vindsförråd med fällbar trappa.
Renoveringar:
Tillval vid inflyttning:

Annat kakel än basutbud, murad duschvägg, dubbla handfat och stor spegel (Stenbergs).
Golv uppdaterade till laserbehandlad ek, klinker/kakel pressad granit kök och hall, väggar uppdaterade till målningsbara istället för tapeter. Uterum inglasad (Santex).

2021:
Nyrenoverat kök modell Epoq, vitvaror samsung.

Uteplats

Inglasad altan som förlänger utesäsongen. Här finns plats för ett stort utemöblemang. På baksidan finns ytterligare en uteplats där du njuter bäst av solens strålar.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
2 100 000 kr
Månadsavgift:
5 803 kr/mån. Inkluderar värme, vatten, garage, gräsklippning, häcktrimning och snöröjning.
Andel i föreningen:
9.922%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
100 kr
Summa
450 kr

Föreningen

Namn
Brf Snörmakaren 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769614-4828
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta John Forsén 0480-493961.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
10 st
Parkering
Garage och parkering ingår.
TV/bredband
FIBER via ComHem eller Telia.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Allmänt om föreningen
Byggår 2005

NÄSTA VISNING

Sön 18 April Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr E1
Våningsplan:
Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
Adress:
Snörmakarvägen 12
Område:
Lindsdal
Boarea:
112 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
Pris:
2 100 000 kr
Månadsavgift:
5 803 kr/mån. Inkluderar värme, vatten, garage, gräsklippning, häcktrimning och snöröjning.
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post
Planlösning