Rylgatan 1D

Äntligen ett attraktivt boende i populära Färjestaden! Bostaden stod inflyttningsklar mars 2016. Känslan av nytt och fräscht lever kvar.

Med fönster på tre håll blickar du ut över lummiga omgivningar. Stora fönster och extra högt till tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar bostaden. 81 välplanerade kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök. Sällskapsrummet ligger med en öppen, modern planlösning mot det välutrustade köket. I badrummet finns tvättavdelning. Tre sovrum varav två med fönster i två väderstreck. Egen ingång, väl tilltagen balkong och den omedelbara närheten till gräsmatta och äppelträd bidrar till villakänslan. Njut av söndagsfikat på balkongen eller föreningens trivsamma innergård.

I lugna och natursköna villakvarter bor du tryggt med närhet till lekplatser, fotbollsplaner och Färjehallen. Med kort promenad når du havet med badplatser, vårdcentral, förskola/skola och affär. Goda kommunikationsmöjligheter in till centrala Färjestaden och Kalmar.
1 595 000 kr

Planlösning

Välkommen till Brf Boklok Äppellunden välskötta och trevliga kvarter. Vi passerar bostadens tillhörande förråd och tar trätrappan upp till plan 2. Hallen är rymlig och ljus. Här finns avhängningsmöjligheter och separat klädkammare. På golvet vilar eklaminat som enhetligt löper vidare i hela bostaden. Genomgående för bostaden är smakfulla färgval och ett härligt ljusinsläpp.

Från den färgglada hallen viker vi vänster och stiger in i bostadens första sovrum. Rummet är i perfekt storlek med plats för säng, nattduksbord, skrivbord och byrå. Förvaring i garderob. På väggarna har färgen knappt hunnit torka. Fönster mot huset framsida med skyddat läge utan insyn.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, kök med en öppen planlösning mot vardagsrum. Köket har vit skåpinredning och bra arbetsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; häll, inbyggnadsugn och micro, fläkt, integrerad diskmaskin samt två fristående kyl/frysskåp. Köket är verkligen modernt och stilrent!

I sällskapsdelen samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Det första som möter vår blick är den fina tapeten. Riktigt läcker och helt rätt i tiden! I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Härifrån når du bostadens balkong. Din alldeles egen oas på närmare 7 kvadratmeter! Solen njuter du av från tidig lunch till kväll.

Nästa två sovrum nås via sällskapsrummet. Sängkammaren är väl tilltagen och erbjuder yta och plats för dubbelsäng och nattduksbord. Även här är färgsättningen spot on! Goda förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober. Det tredje rummet gör sig perfekt som kontor, barn- eller gästrum. Garderoberna i detta rum ingår ej. Båda rummen bjuder på fönster i två väderstreck.

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Första delen utgör din alldeles egen "tvättstuga" med tvättmaskin, kombinerad tvätt och torktumlare samt avlastningsyta. Drömmen för er med småbarn eller väldigt mycket tvätt! Här finns takdusch med glasvägg, toalett och kommod med handfat.

Byggnadssätt

Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Energideklaration utförd.
Energiprestanda: 75 kWh/m² år.

Uteplats

Tilltagen balkong belägen i söder med sol i stort sett hela dagen!

Driftskostnad

Hushållsel
400 kr
Summa
400 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer A42R i Brf Boklok Äppellunden, Mörbylånga.
  • Pris 1 595 000 kr.
  • Månadsavgift 4 412 kr/mån.
  • I avgiften ingår värme och vatten.    Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr/mån avseende kabel-TV, fiberbredband och telefoni från Telia.
  • Andel i föreningen är 4.98%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Boklok Äppellunden
Antal lägenheter
24 lägenheter
TV- och internetanslutning
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr och inkluderar Telia paket Mellan. Bredband, telefoni och tv ingår.
Parkering
Till varje bostad följer 1 st parkeringsplats. I föreningen finns gästparkeringar.
Mark
Föreningen äger marken.

Övriga byggnader

Till varje lägenhet följer ett förråd.

Nästa visning

Onsdag 20 februari Ring 0480-420200 för tidsbokning! Söndag 24 februari Ring 0480-420 200 för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr A42R
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Rylgatan 1D
Område:
Färjestaden
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Uteplats:
Tilltagen balkong belägen i söder med sol i stort sett hela dagen!
Byggår:
2015
Pris:
1 595 000 kr
Månadavgift:
4 412 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr/mån avseende kabel-TV, fiberbredband och telefoni från Telia.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.