Drottning Margaretas Väg 34

Möjlighet att förvärva en tvårummare i absolut toppskick i vackert 30-talshus vid populära Södercentrum. Här bor du på första våningen, endast en halvtrappa upp. Lägenheten är optimalt planerad och håller mycket hög standard. Här erbjuds ett helkaklat duschrum med golvvärme, smakfullt och välutrustat kök med tillhörande matplats, lättmöblerat vardagsrum, samt ett sovrum. Gott om förvaring. Lägenhetens riktiga pärla är den egna uteplatsen som vetter mot den lugna innergården.

Du bor i ett attraktivt och eftertraktat område med närhet till välsorterad mataffär, vacker natur och havsmiljö vid Kalmarsundsparken och Stensö, och med behagligt avstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Välkommen in på en rundtur i denna fantastiska tvårummare. Lägenheten stod redo för inflyttning 2018 och här lever fortfarande känslan av nytt och fräscht kvar.

Direkt innanför dörren möts du först av en mycket rymlig HALL med plats för avhängning av ytterkläder och två bra garderober för förvaring. Fötterna sätter du på ett vitpigmenterat ekparkettgolv som enhetligt löper vidare in i samtliga rum.

Tar du första till vänster i hallen så når du lägenhetens SOVRUM som är i bra storlek och erbjuder förvaring i form av två garderober. Rummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och extra förvaringsmöbel om så önskas.

Tar du till vänster i hallen når du istället det helkaklade DUSCHRUMMET. Snyggt och stilrent med vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Behagligt med golvvärme. I taket sitter infällda spotlights. Duschrummet är utrustat med toalett, tvättställ med underliggande förvaring, handdukstork, dusch med vikväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Förvaringsmöjligheter i överskåp.

Vidare in i lägenheten öppnar KÖKET upp sig. Smakfullt utförande och gott om förvaring bakom ljusgrå luckor som matchas med vitt kakel och en snygg bänkskiva i sten. Köket är välutrustat och erbjuder maskinell utrustning i form av hel kyl och frys, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Här finns dessutom en perfekt plats för matbord. Från köket finns utgång till den underbara uteplatsen som ligger mot föreningens innergård.

Via köket når du det väl tilltagna VARDAGSRUMMET. Här finns flera olika möbleringsmöjligheter och rummet gör plats för soffgrupp, tv och hyllor.

Uteplats

Egen uteplats med utgång från köket. Här finns plats för utemöblemang.
Gemensam innergård med trädgård.

Driftskostnad

Försäkring
100 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
350 kr

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1001 i Bostadsrättsföreningen Lärkträdet 19 i Kalmar, Kalmar.
  • Månadsavgift 4 004 kr/mån.
  • I månadsavgiften ingår värme och vatten.
  • Andel i föreningen är 17.284%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Bostadsrättsföreningen Lärkträdet 19 i Kalmar
Antal lägenheter
5 lägenheter
TV- och internetanslutning
Ansluten till Telias öppna fibernät.
Parkering
Parkering utmed kringliggande gator.
Mark
Föreningen äger marken.
Allmänt om föreningen
Ombildad år 2018.

Övriga byggnader

Det finns ett stort källarförråd som tillhör lägenheten. I källaren finns en gemensam tvättstuga.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1001
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor). Hiss finns ej.
Adress:
Drottning Margaretas Väg 34
Område:
Södercentrum
Boarea:
56 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Uteplats:
Egen uteplats med utgång från köket. Här finns plats för utemöblemang.
Gemensam innergård med trädgård.
Byggår:
1934
Pris:
1 750 000 kr
Månadavgift:
4 004 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.