Bergagårdsvägen 14

Välkommen till en mycket trivsam och bra planerad tvåa om 57 kvm! Bekvämt belägen i markplan med stensatt uteplats i nordvästläge med kvällssol. Huset stod färdigt 2017 och bostaden känns fortfarande som ny! Här är bara för nästa ägare att flytta in och börja trivas. Vardagsrum och välutrustat kök är förenat i modern, öppen planlösning för social samvaro och fönster i två väderstreck genererar fint ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt och en stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen ger plats för alla dina kläder. Badrummet är stilrent helkaklat och egen tvättmaskin och torktumlare är ett extra plus i kanten. Tillgång till bredband via fiber och i huset finns både förråd, cykelförråd och garage med möjlighet att hyra parkeringsplats. På Bergagårdsvägen 14 bor du nära fin natur, köpcentrum och kommunikationer in till centrum.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och möblerbar hall med parkettgolv som löper vidare i hela lägenheten. I entrén finns en garderob för avhängning av ytterkläderna.

SOVRUM
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns en generöst tilltagen skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Stilrent, helkaklat badrum med golvvärme. Här finns dusch med vikdörrar i glas, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Välutrustat och neutralt inrett kök med vita luckor, vitt kakel, svart bänkskiva och rostfri diskbänk. Utrustningen består av kyl, frys, spis, fläkt, inbyggd micro och diskmaskin. Matplatsen är öppen mot vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Mysigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till den underbara uteplatsen. Öppen planlösning mot matplatsen ger en trivsam rymd!

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Det finns förråd och cykelförråd.

Uteplats

Plattsatt uteplats i nordvästläge med kvällssol. Uteplatsen är under tak och är försedd med el och belysning. Intill uteplatsen finns planteringsmöjligheter och alldeles utanför gräsmatta.

Ekonomi

Månadsavgift:
3 088 kr/mån. i avgiften ingår värme och vatten
Andel i föreningen:
2.38%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
177 kr
Summa
577 kr

Uppgifter enligt säljaren.

Föreningen

Namn
Brf Bergagårdshöjden 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9486
Föreningens ekonomi
För vidare information kring föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus för ca 400 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. Garageplats i källaren går att hyra för ca 620 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. I området finns även gratis gästparkering.
TV/bredband
Alla lägenheter är utrustade med datanät och uttag för TV (1 st per sovrum/vardagsrum) samt telefoni via datafibernät. Tillgång till öppen fiber, fiber-tv och det finns trådburet nätverk i väggarna med nätverksuttag i hall, sovrum och vardagsrum. I hallen finns nätverksutrustning för enkel inkoppling av internet till hela lägenheten. Abonnemang tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns förråd, cykelförråd och miljöhus.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1005
Våningsplan:
markplan Våning 1 av 7. Hiss finns.
Adress:
Bergagårdsvägen 14
Område:
Djurängen
Boarea:
57 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2017
Månadsavgift:
3 088 kr/mån. i avgiften ingår värme och vatten
  • Eric Giljam
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0709-755 007
  • Skicka e-post
  • Kim Gjukaj
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post