Erik Dahlbergs Väg 29

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 29 - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Byggår 2017 innebär för dig ett sprillans nytt hem, varsamt brukat av nuvarande ägare. Noggrant utvalda detaljer och tillval har resulterat i vad jag kallar perfektion. Här bor du på höga höjder och njuter av fint ljusinsläpp och bedårande utsikt över stora delar av Kalmar. Ett hörnläge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett hörnläge på våning fem, det är oslagbart! Här finns inget som skymmer eller stör.

På våning fem möts du av genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och goda förvaringsytor. Lägg därtill ett välutrustat kök och helkaklat badrum med kombinerad tvätt och tork. Entrébalkong i uppskattat söderläge med utsikt över Malmen. Men bäst av allt - du är längst ut på hörnan. Här finns inget som skymmer eller stör.

Låg månadsavgift på cirka 1 599 kr. Utöver detta tillkommer 212 kr för kabel-tv, fiberbredband och telefoni. Bekvämligheter i huset såsom hiss, garage och övernattningslägenhet.

Här bor du med ett perfekt läge på Malmen med endast några minuters promenad till Kvarnholmen med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Lindö ligger några hundra meter bort och det är gångavstånd till köpcentret Giraffen med matbutiker och mer shopping. Går du mot söder hittar du Kalmar slott och stadsparken inom tio minuter.
1 595 000 kr

Rumsbeskrivning

Här väljer du själv om du vill ta trapporna upp eller varför inte hissen, den tar dig direkt från markplan. Jag väntar på våning fem bland trädtoppar och takåsar. Entrébalkongen hälsar dig varmt välkommen upp till högre höjder. Soligt söderläge och en härlig utsikt över Kalmar, inte illa! Generösa ytor ger plats för loungemöbler och ditt allra bästa sällskap.

Stig in! Fötterna möter parkettgolv i ekutförande. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Hör du? Så tyst. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För dig som vill ha hallen fri från nyss nämnda, finns här en hel vägg bestående av tre garderober och ett städskåp.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar sällskapsrum fint med kök. Det är här vi får det bekräftat. Bostadens på pappret blygsamma 34 kvadratmeter disponeras på bästa vis! Kanske är det därför den upplevs betydligt större? Köksinredningen är modern och samtidigt tidlös med vita luckor och grå bänkskiva. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, fläkt samt kyl/frys. Hemmets perfekta placering i huset resulterar i ett extra fönster. Det gör det lättare för ljuset att titta in, men också lättare för dig att titta ut.

Från sällskapsrummet når vi bostadens sovalkov. Med ett "sovrum" som detta kan vi nog kosta på oss att kalla bostaden för den perfekta "minitvåan". Rummet avskiljs med platsbesparande skjutdörr. Med en 140 cm säng får du lite svängrum. Förvaring i platsbyggd garderob. Fönstret bidrar till behagligt ljusinsläpp.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, dusch med platsbesparande vikväggar och lyxig takdusch, handdukstork och infällda spotlights. Tvättmaskin med torkfunktion under arbetsbänk. Förvaringsmöjligheter i överskåp.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en gästlägenhet att tillgå.

Uteplats

Rymlig entrébalkong i soligt söderläge. Här finns plats för loungemöbler och plantering i mindre skala. Att du ser stora delar av Kalmar är helt klart ett stort plus!
Primärtenergital:
101 kWh/m2/år
Energiklass:
D

Ekonomi

Pris:
1 595 000 kr
Månadsavgift:
1 599 kr/mån. I avgiften ingår värme och nätavgift el. Till avgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om 212 kr/månaden som avser Fiberbredband/Kabel-tv/Telefoni från Telia.
Andel i föreningen:
1.64762%
Andel av årsavgift:
1.64763%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Försäkring
80 kr
Summa
280 kr

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Nyckeln
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769625-6051
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Föreningen har tillgång till 12 parkeringsplatser i garaget. En garageplats kostar 780 kr/månaden. Separat kö. Det finns två stycken parkeringsplatser, går att hyra för 300 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
TV via Telia (fiber), kanalpaket Lagom (ca 24 kanaler). Bredband via Telia (fiber). Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 212 kr i månaden för bredband, k-tv och telefoni.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns tillgång till gästlägenhet.
Allmänt om föreningen
Inflyttning i föreningen skedde 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 6508
Våningsplan:
Våning 5 av 7. Hiss finns.
Adress:
Erik Dahlbergs Väg 29
Område:
Centralt
Boarea:
34 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1.5 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 595 000 kr
Månadsavgift:
1 599 kr/mån. I avgiften ingår värme och nätavgift el. Till avgiften tillkommer ett obligatorisk tillägg om 212 kr/månaden som avser Fiberbredband/Kabel-tv/Telefoni från Telia.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Planlösning.pdf