Fartygsgatan 7

Denna tvårummare bjuder på slående utblickar och en tilltagen balkong placerad med fördel för eftermiddagssol. Du har Kalmarsund mot Öland och Ölandsbron i blickfånget från sovrumsfönstret. På Fartygsgatan 7 uppfyller du din längtan till havet och ett bekymmersfritt boende.

Förvänta dig hög standard med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med tvättavdelning. Generösa och öppna ytor mellan kök och vardagsrum - planerade för umgänge och sällskapsliv. Genomgående för bostaden är vitmålade väggar, trägolv och ett väldigt gott skick! Närmsta brygga ligger endast några steg från porten. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp.

Brf Mastfoten erbjuder 26 påkostade lägenheter med byggår 2014. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss och garage.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning


Hissen eller trapporna? Låt dagsformen avgöra. Vi möts på fjärde våningen, för att njuta av trivsamt ljusinsläpp från fönster på två håll och fina vyer. Det blir ett varmt välkommande i hallen. Gott om svängrum och avhängningsmöjligheter. Fötterna har du placerat på slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Den underliggande värmen är genomgående för bostaden.

Till vänster från hallen välkomnas vi in i kök och vardagsrum. Tack vare den moderna, öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Fötterna placerar vi på parkettgolv i ekutförande, som återfinns även i sovrummet. Den generösa golvytan möjliggör flertalet olika möbleringar. Sällskapsdelen rymmer din soffa, tv, läshörna och självklart ditt allra bästa sällskap.

Köket från Ballingslöv är välutrustat, tilltaget och riktigt snyggt! Släta luckor med rostfria beslag och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Här finns spis med häll, inbyggd micro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Spotlights i tak. Framför det stora fönsterpartiet finns en naturlig plats för det stora matbordet som rymmer 6-8 personer. Härifrån når vi balkongen som vetter mot föreningens innergård.

Sovrummet ligger till höger från hallen och i blickfånget har vi en hänförande utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Rummet är lagom stort för en dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Oanade förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober som löper från golv till tak.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum. Smakfulla val av kakel och klinkers. Vägghängd wc, kommod med handfat och dusch. Behagligt med golvvärme och spotlights. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och förvaring underlättar vardagen!

Byggnad

Byggnadsår:
2013/2014
Övriga byggnader:
Till varje bostad följer ett förråd.

Uteplats

Stor uteplats som vetter mot innergården med ljuvlig eftermiddagssol. Nuvarande ägare har installerat fjärrstyrt solskydd på ena sidan av balkongen. Det fungerar även utmärkt som insynsskydd.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
0 kr
Månadsavgift:
2 525 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 625 kr för garageplats.
Andel i föreningen:
3.315%
Andel av årsavgift:
0%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Mastfoten
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3917
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
26 st
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg avseende Telias paket med kabel-tv, fiberbredband och telefoni (via fiber).
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Det finns 26 bostadsrätter i föreningen.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr H121
Våningsplan:
Våning 4 av 7. Hiss finns.
Adress:
Fartygsgatan 7
Område:
Varvsholmen
Boarea:
60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Byggår:
2013/2014
Månadsavgift:
2 525 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 625 kr för garageplats.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Planlösning