Gizella Pallays Gata 3A

På Gizella Pallays gata 3A finner vi detta moderna och trevliga bostadsrättsparhus om 105 kvm fördelat över två plan. Med två stora uteplatser på två håll njuter du av solens strålar när du själv önskar. Här bjuds du på den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänsla. Perfekt innan eller efter den mer krävande villan!

Ljusa, fina asklamellgolv och fräscha ytskikt är genomgående för detta hem. På nedre plan ligger bostadens sociala sällskapsytor i form av ett stilrent och fullutrustat kök med plats för både den lilla och stora familjen samt ett generöst sällskapsrum med utgång till en skyddad uteplats som omges av såväl träplank som grönskande häckar. Låt barnen leka i gräset medan ni njuter av en kopp kaffe på det härliga trädäcket eller framsidans stensatta uteplats. En trappa upp finns tre sovrum och ytterligare sällskapsyta. Bostaden erbjuder dessutom två helkaklade badrum, ett på varje plan varav det ena har en tvättdel och det andra ett badkar. Här täcks minsann hela familjens behov!

Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område som uppskattas av såväl yngre som äldre. Och inte är väl det konstigt - här finns flertalet lekparker, stora grönområden och naturen och Kalmarsund med badplatser inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad.

I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Stig på och du möter en ljus hall med snyggt och praktiskt klinkergolv som sedan övergår i ett fint asklamellgolv. Detta golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. På hela nedre plan njuter du av behaglig golvvärme. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och plats för avhängning av ytterkläder och skor bakom en smart och diskret spegelskjutdörr.

Ta steget in till höger och du möter bostadens toppmoderna kök från HTH. Här finns släta och mjukstängande luckor i vitt utförande med stilrena rostfria beslag. Där den vita bänkskivan i laminat slutar tar ett ljusgrått kakel vid. Ditt matbord placeras med fördel intill fönstret som vetter mot bostadens framsida. Här ryms hela familjen! Maskinellt så bjuds du på en fullstor kyl och frys, spisfläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmicro och diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Entréplanets andra rum utgörs av ett sällskapsrum i bra storlek. Den generösa golvytan gör plats för soffa och tv-möblemang. Ett stort fönsterparti skänker rummet rikligt med dagsljus. Från vardagsrummet nås baksidans trädäck som ger gott om plats för utemöblemang och krukväxter. Du skärmas av från grannar via träplank och grönskande häckar. Från trädäcket tar du dig ut på gräsmattan som lämpar sig utmärkt för både lek och planteringar.

På nedre plan finner du även det första av de två sovrummen. Stort, helkaklat med breda kakelplattor och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med belysning, toalett samt infällbara duschväggar i glas. Tvättmaskin och tumlare från Siemens.

Via en trätrappa kommer du upp till övre plan. Under trappen finns ett smart förrådsutrymme.

De två rummen till höger är lagom stora och passar utmärkt till familjens minsting, tonåring eller övernattande gäst.

Det tredje och största sovrummet ligger till vänster. Förvaringsmöjligheter finns i djupa skjutgarderober. Rummet är lugnt placerat mot husets baksida.
På övre plan finns ytterligare ett sällskapsrum och hur det nyttjas är helt upp till dig. Tv-rum, läshörna eller kanske barnens egna plats för såväl lek- som tv-tittande.

Vi avslutar i bostadens andra badrum. Även detta är helkaklat och smakfullt inrett. Här finns badkar, toalett och kommod med handfat.

Byggnad

Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glasfönster
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Till bostaden hör ett utvändigt förråd.

Uteplats

I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats som lämpar sig perfekt för ett mindre utemöblemang. På husets baksida finns ett stort trädäck som nås via utgång från sällskapsrummet. Frän däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa belägen på en hörntomt.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
0 kr
Månadsavgift:
4 779 kr/mån. I avgiften ingår förråd och carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg avseende sophämtning på 200 kr.
Andel i föreningen:
5%
Andel av årsavgift:
0%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Driftkostnad är ca 1500 kr/månad och inkluderar uppvärmning, sophämtning, v/a, hushållsel och hemförsäkring.

Föreningen

Namn
Brf Oasen i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-4026
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
20 st
TV/bredband
Ansluten till kabelnät. Anslutet till fibernätet.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Nej

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 16
Våningsplan:
Våningsplan 1-2. Våning 1 av 1. Hiss finns ej.
Adress:
Gizella Pallays Gata 3A
Område:
Ljusstaden
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum, varav 3 sovrum.
Byggår:
2016
Månadsavgift:
4 779 kr/mån. I avgiften ingår förråd och carport. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg avseende sophämtning på 200 kr.
  • Josefine Eriksson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703713823
  • Skicka e-post