Klockhusgatan 9A

Låt mig presentera Klockhusgatan 9A – en otroligt välplanerad trea belägen högst upp i huset på en mycket omtyckt adress! Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök, två sovrum i bra storlek och ett lättmöblerat vardagsrum där ljuset gör dig sällskap från två håll. Köket är minst sagt hemtrevligt och erbjuder gott om svängrum och förvaringsmöjligheter. Lägg därtill en balkong i uppskattat västerläge som bjuder på många sköna soltimmar under eftermiddag/kväll med härlig utsikt mot lummig skog och du har helt klart den perfekta bostaden. Den trevliga gavelplaceringen medför ett härligt ljusinsläpp från tre håll och med golvvärme i hela lägenheten får du en behaglig boendemiljö.

På Klockhusgatan 9A bor du bra i en välskött HSB-förening med månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Du blir dessutom granne med Skälbys fina grön- och lekområde. Utegym, pizzeria, skola/förskola och livsmedelsbutik nås på en kort promenad. Önskar du ta dig in till city hoppar du på cykeln och är där på nolltid och för de dagar då latheten tränger sig på kan jag glädja dig med att bussen går precis utanför dörren.

Varmt välkommen på visning!1 395 000 kr

Planlösning

Välkommen till lugna och lummiga kvarter där skogen och Skälbys grönområden blir din närmsta granne. Från Klockhusgatan väljer vi porten där det står 9A och tar oss upp till bostaden som är placerad högst upp i huset. Stig på! Visst är det ljust och trevligt? Fötterna placerar du på ett ljust och fint och framförallt praktiskt, klinkergolv. Direkt till höger finns gott om förvaringsmöjligheter i tre garderober med överskåp och längre bort i hallen finns även en stor klädkammare/förråd samt plats för hatt- och skohylla. Väggarna är ljusa och taket är klätt i en vitlaserad träpanel med inbyggda spotlights som skapar en ombonad känsla.

Fortsätter du rakt fram i hallen och tar till höger välkomnas du in i det hemtrevliga köket. Här väntar fina luckor i trä med svarta beslag, ett snyggt mörkt klinkergolv, tapetserade väggar och självklart - härliga arbetsytor. Mellan överskåp och bänkskiva sitter ett modernt kakel i vitt. Taket består även här av en vit träpanel med infällda spotlights. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, rostfri ugn, fläkt, induktionshäll samt kombinerad kyl/frys. Här finns plats för matmöblemang för 4-5 personer.

Bostaden bjuder på två sovrum som båda nås från hallen. Båda rummen är i bra storlek och du väljer själv vilket du vill nyttja som huvudsovrum, kontor, gäst- eller barnrum. Båda sovrummen har fina ljusa väggar, ett snyggt laminatgolv och gott om ljusinsläpp.

Sällskapsrummet är ett rum att trivas i! Stora fönster i blickfånget som släpper in rikligt med ljus. Förutom ett fint ljusinsläpp bjuds du här på en fantastisk utsikt över intilliggande natur. Vita väggar omger en ljus och diskret fondvägg och dina fötter placeras på ett parkettgolv i ek. Rummet har plats för soffa, TV, matmöblemang och förvaring om så önskas. Från detta rum nås även den härliga balkongen i västerläge där solens strålar gör dig sällskap på eftermiddagen.

Vi avslutar rundvandringen i badrummet. Vägghängd toalett, spegelskåp med förvaring, handfat med undersittande förvaring, duschhörna och det bästa av allt - egen tvättmaskin. Väggar och golv är klädda i våtrumsmatta/våtrumstapet.

Uteplats

Härlig balkong i västerläge med eftermiddagssol och utsikt mot skogsdunge. Balkongen är försedd med trätrall och markis.

Driftskostnad

Försäkring
180 kr
Hushållsel
320 kr
Summa
500 kr

Uppgifterna grundar sig på nuvarande ägares kostnader.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 15 i HSB Brf Ekdungen, Kalmar.
  • Pris 1 395 000 kr eller högstbjudande.
  • Månadsavgift 3 770 kr/mån.
  • I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
  • Andel i föreningen är 1.13037%.
  • Andel av årsavgift är 1.13037%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Ekdungen
Antal lägenheter
90 lägenheter
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ansvarig mäklare.
TV- och internetanslutning
TV via Com Hem, grundutbud om ca 18 kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via Com Hem ingår i månadsavgiften.
Parkering
Parkeringsplats går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Mark
Föreningen äger marken.
Allmänt om föreningen
Byggår 1955-56
1994 Omputsning av fasad samt renovering av balkonger
1997 Rörstamsbyte och badrumsrenovering
2001 Omläggning av tak
2005 Renovering värmesystem, utbyte ytterdörrar samt uppsättning av postfack i entréplan.
2006-07 Renovering av tvättstugorna.
2009-2010 Renovering av fasader. Nya fönsterpartier med treglas isolerfönster samt helt ny balkongdörr i vardagsrum.
2011 Utemiljön med lekplatsen och innergårdarna.
2015 Byte till rörelsestyrda ledlampor i trapphus och källare.
2017 Övernattningsrum i föreningen.
2017 Samtliga bostäder fick markis på balkongen.
2017 Källaren målades om och hobbyrummet gjordes iordning.
2018 Trapphuset nymålad.
2019 Installation av låssystem med tagg och elektronisk bokning av tvättstuga och gästlägenhet.

Övriga byggnader

Till lägenheten hör två källarförråd, ett större och ett mindre. Tvättstuga och torkrum finns i grannhuset. I föreningen finns extra förråd som går att hyra efter kösystem.

Nästa visning

Tisdag 23 juli Ring 0480-420 200 för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 15
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Klockhusgatan 9A
Område:
Skälby
Boarea:
71.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Uteplats:
Härlig balkong i västerläge med eftermiddagssol och utsikt mot skogsdunge. Balkongen är försedd med trätrall och markis.
Byggår:
1956
Pris:
1 395 000 kr eller högstbjudande
Månadavgift:
3 770 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.