Klockhusgatan 9A

Låt mig presentera Klockhusgatan 9A – en otroligt välplanerad trea belägen högst upp i huset på en mycket omtyckt adress! Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök, två sovrum i bra storlek och ett lättmöblerat vardagsrum där ljuset gör dig sällskap från två håll. Köket är minst sagt hemtrevligt och erbjuder gott om svängrum och förvaringsmöjligheter. Lägg därtill en balkong i uppskattat västerläge som bjuder på många sköna soltimmar under eftermiddag/kväll med härlig utsikt mot lummig skog och du har helt klart den perfekta bostaden. Den trevliga gavelplaceringen medför ett härligt ljusinsläpp från tre håll och med golvvärme i hela lägenheten får du en behaglig boendemiljö.

På Klockhusgatan 9A bor du bra i en välskött HSB-förening med månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Du blir dessutom granne med Skälbys fina grön- och lekområde. Utegym, pizzeria, skola/förskola och livsmedelsbutik nås på en kort promenad. Önskar du ta dig in till city hoppar du på cykeln och är där på nolltid och för de dagar då latheten tränger sig på kan jag glädja dig med att bussen går precis utanför dörren.

Varmt välkommen på visning!1 290 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till lugna och lummiga kvarter där skogen och Skälbys grönområden blir din närmsta granne. Från Klockhusgatan väljer vi porten där det står 9A och tar oss upp till bostaden som är placerad högst upp i huset. Stig på! Visst är det ljust och trevligt? Fötterna placerar du på ett ljust och fint och framförallt praktiskt, klinkergolv. Direkt till höger finns gott om förvaringsmöjligheter i tre garderober med överskåp och längre bort i hallen finns även en stor klädkammare/förråd samt plats för hatt- och skohylla. Väggarna är ljusa och taket är klätt i en vitlaserad träpanel med inbyggda spotlights som skapar en ombonad känsla.

Fortsätter du rakt fram i hallen och tar till höger välkomnas du in i det hemtrevliga köket. Här väntar fina luckor i trä med svarta beslag, ett snyggt mörkt klinkergolv, tapetserade väggar och självklart - härliga arbetsytor. Mellan överskåp och bänkskiva sitter ett modernt kakel i vitt. Taket består även här av en vit träpanel med infällda spotlights. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, rostfri ugn, fläkt, induktionshäll samt kombinerad kyl/frys. Här finns plats för matmöblemang för 4-5 personer.

Bostaden bjuder på två sovrum som båda nås från hallen. Båda rummen är i bra storlek och du väljer själv vilket du vill nyttja som huvudsovrum, kontor, gäst- eller barnrum. Båda sovrummen har fina ljusa väggar, ett snyggt laminatgolv och gott om ljusinsläpp.

Sällskapsrummet är ett rum att trivas i! Stora fönster i blickfånget som släpper in rikligt med ljus. Förutom ett fint ljusinsläpp bjuds du här på en fantastisk utsikt över intilliggande natur. Vita väggar omger en ljus och diskret fondvägg och dina fötter placeras på ett parkettgolv i ek. Rummet har plats för soffa, TV, matmöblemang och förvaring om så önskas. Från detta rum nås även den härliga balkongen i västerläge där solens strålar gör dig sällskap på eftermiddagen.

Vi avslutar rundvandringen i badrummet. Vägghängd toalett, spegelskåp med förvaring, handfat med undersittande förvaring, duschhörna och det bästa av allt - egen tvättmaskin. Väggar och golv är klädda i våtrumsmatta/våtrumstapet.

Byggnad

Byggnadsår:
1956
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör två källarförråd, ett större och ett mindre. Tvättstuga och torkrum finns i grannhuset. I föreningen finns extra förråd som går att hyra efter kösystem.

Uteplats

Härlig balkong i västerläge med eftermiddagssol och utsikt mot skogsdunge. Balkongen är försedd med trätrall och markis.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
1 290 000 kr
Månadsavgift:
3 770 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen:
1.13037%
Andel av årsavgift:
1.13037%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
320 kr
Försäkring
180 kr
Summa
500 kr

Uppgifterna grundar sig på nuvarande ägares kostnader.

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekdungen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-0715
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
90 st
Parkering
Föreningen har 71 st parkeringsplatser, varav 35 st med elstolpe. Till parkeringsplatserna är det separat kö.
TV/bredband
TV via Com Hem, grundutbud om ca 18 kanaler ingår i månadsavgiften. 100 Mbit/s bredband via Com Hem ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Ja
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en övernattningslägenhet på Klockhusgatan 5. Ytterligare en gästlägenhet med pentry samt mindre motionsrum med bastu och dusch håller på att färdigställas på Klockhusgatan 3.
Allmänt om föreningen
Byggår 1955-56
1994 Omputsning av fasad samt renovering av balkonger
1997 Rörstamsbyte och badrumsrenovering
2001 Omläggning av tak
2005 Renovering värmesystem, utbyte ytterdörrar samt uppsättning av postfack i entréplan.
2006-07 Renovering av tvättstugorna.
2009-2010 Renovering av fasader. Nya fönsterpartier med treglas isolerfönster samt helt ny balkongdörr i vardagsrum.
2011 Utemiljön med lekplatsen och innergårdarna.
2015 Byte till rörelsestyrda ledlampor i trapphus och källare.
2017 Övernattningsrum i föreningen.
2017 Samtliga bostäder fick markis på balkongen.
2017 Källaren målades om och hobbyrummet gjordes iordning.
2018 Trapphuset nymålad.
2019 Installation av låssystem med tagg och elektronisk bokning av tvättstuga och gästlägenhet.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 15
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 3. Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Klockhusgatan 9A
Område:
Skälby
Boarea:
71.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Byggår:
1956
Pris:
1 290 000 kr
Månadsavgift:
3 770 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
  • Josefine Eriksson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703713823
  • Skicka e-post