Jägarevägen 2A

På högt och fritt gavelläge med en fantastisk utsikt över kringliggande natur kan vi nu presentera en av de få, men ack så populära, treorna i HSB Brf Hjälmen. En trea där varje kvadratmeter har totalrenoverats och förfinats till perfektion under det senaste året. Resultatet blev genomgående stilrent, enhetligt och påkostat! På Jägarevägen 2A bjuds du på hög standard och noga utvalda materialval som sätter en lyxig touch på ditt hem.

Bostadens 77,5 kvadratmetrer är mycket väldisponerade och du erbjuds två sovrum i generös storlek, hall med stilrena skjutgarderober och ett luftigt sällskapsrum med stora fönsterpartier på två håll. Här utlovas fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över kringliggande natur! Badrummet är helkaklat och det lyxiga bubbelbadkaret kommer definitivt sätta guldkant på din vardag. Bostadens stilrena kök från HTH är utrustat med släta vita luckor och kvalitetsvitvaror.

Tränar du? Bra – njut av lyxen att ha ett välutrustat gym i källaren som får nyttjas fritt av föreningens medlemmar! Dessutom finns både tvättstuga, torkrum och cykelförråd beläget i huset. Utöver det redan nämnda finns fina mervärden så som övernattningslägenhet, samlingslokal och bastu att tillgå i föreningen. I den månadsavgiften om 4025 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband (upp till 100 Mbit).

På denna adress bor du endast ett stenkast från affär, pizzeria, skola, härliga grönområden och busshållplats. Med ett attraktivt läge, stabil förening, balkong och en standard utöver det vanliga vågar jag påstå att denna bostad förtjänar att rubriceras som perfekt!


1 395 000 kr

Planlösning

På våning tre välkomnas du in i en ljus och rymlig hall som bjuder på gott om förvaring i stilrena skjutgarderober. Dina fötter placeras på ljusa klinkerplattor som sedan övergår i ett snyggt och påkostat laminatgolv. Detta golv löper enhetligt vidare till samtliga rum i resten av bostaden.

Tar du direkt till höger välkomnas du in i ett stilrent kök (HTH) med alla rätt som totalrenoverades alldeles nyligen. Nuvarande ägare har låtit flytta ut den ena väggen vilket skapat ett rymligare kök med plats för middagsbord och sittplatser för 4-6 personer. Vita släta luckor med rostfria beslag möter en svart bänkskiva och därefter en ljusgrå ”tegelstensvägg” som löper hela vägen upp till taket. I den övre skåpsinredningen sitter infällda spotlights vilket skapar ett stämningsfullt ljus. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys (AEG), diskmaskin (Siemens) induktionshäll (bosch), fläktkåpa i rostfritt (siemens) och integrerad ugn (AEG) samt micro.

Bostaden erbjuder två sovrum, båda i bra storlek med vita väggar och gott om ljusinsläpp. Det sovrum som idag nyttjas som föräldrasovrum erbjuder generösa förvaringsmöjligheter i stilrena skjutgarderober.

Vardagsrummet är något utöver det vanliga! Tack vare bostadens gavelplacering flödar solens strålar in i rummet från tre håll. Väggarna är vita och på golvet återfinns samma fina golv som i övriga rum av bostaden. Rummet erbjuder gott om plats för soffa, tv-möblemang, förvaring och matsalsbord om så önskas. Från detta rum tar du dig vidare ut på bostadens balkong på högt och fritt läge som bjuder på härliga utblickar.

Badrummet är likaså det smakfullt renoverat. Resultatet blev helkaklat med vägghängd toalett, bubbelbadkar, handdukstork, spegelskåp med belysning samt tvättställ med praktisk förvaring.

Energideklaration

Energideklaration utförd (2010-02-10).
Energiprestanda: 123 kWh/m² år.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 28 i HSB Brf Hjälmen, Kalmar.
  • Pris 1 395 000 kr eller högstbjudande.
  • Månadsavgift 4 025 kr/mån.
  • I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.
  • Andel i föreningen är 1.09924%.
  • Andel av årsavgift är 1.0991%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Hjälmen
Antal lägenheter
120 lägenheter
Antal lokaler
9 lokaler
Föreningens ekonomi
God ekonomi, se årsredovisning.

Inga planerade avgiftsförändringar.
TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Föreningen har tecknat gruppavtal med Com Hem där grundutbud för tv, Bredband via tre hål i väggen - upp till 100 mbit och Telefoni Bas. Allt ingår i avgiften!
Parkering
59 st parkeringsplatser går att hyra, separat kö.
12 st garageplatser går att hyra, separat kö.
Mark
Föreningen äger marken.
Övrigt
I föreningen finns ett gym och bastu med relax samt gästlägenhet.
Allmänt om föreningen
Underhåll/Renoveringar
1995 Stambyte och renovering av badrum
2005 Renovering av tak, skorstenar, fasader, balkonger
2007 Målning av trapphus, installation av säkerhetsdörrar
2008 Nya miljöhus
2009 Nya tvättmaskiner
2011 Byte av fönster
2013 Renovering av föreningens lokaler
2015 Gjorde man i ordning utemiljön i föreningen
2017 OKV

Övriga byggnader

Det finns tillhörande vindsförråd och matkällarförråd, gym, cykelförråd samt tvättstuga, allt bekvämt i huset! I föreningen finns även bastu och övernattningslägenhet.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 28
Våningsplan:
3 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Jägarevägen 2A
Område:
Funkabo
Boarea:
77.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum, varav 2-3 sovrum.
Byggår:
1953
Pris:
1 395 000 kr eller högstbjudande
Månadavgift:
4 025 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.
16-Jägarevägen 2A_Mezeridis_JE_