Lech Walesas gata 51D

Egen ingång, väl tilltagen balkong och den omedelbara närheten till gräsmatta bidrar till villakänslan. Njut av söndagsfikat på balkongen eller på föreningens härliga grönområde. Välkommen till Lech Walesas gata 51D i natursköna Ljusstaden!

Stora fönster och extra högt i tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar bostaden 68 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Bostaden stod inflyttningsklar 2012. Sedan dess har nuvarande ägare varsamt vårdat bostaden. Väggarna har fått sig en omgång av färg eller tapet och klädkammaren har blivit mer praktisk med sitt nymonterade hyllsystem. Badrummet är utrustat med egen tvätt och tork. En vardagslyx du snabbt och gärna vänjer dig vid.

Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område. Lekplats alldeles runt knuten. Mataffär, kommunikationer, förskola/skola, havet och golfbanekomplex nås med kort promenad. Här bor du helt enkelt med närhet till all tillgänglig service!
1 350 000 kr

Rumsbeskrivning

Vi befinner oss i Brf Bokloks välskötta och trevliga kvarter. Denna lägenhet nås från bostadens entrébalkong. Hallen är rymlig och ligger i vinkel. Här finns avhängningsmöjligheter samt ingång till en stor, inredd klädkammare. På golvet vilar eklaminat som enhetligt löper vidare i hela bostaden. I hallen är väggarna nymålade och nytapetserade.

Från hallen viker vi höger och stiger in i sovrummet. Insynsskyddat och lugnt placerat. Här sover du gott om natten. Även här är väggarna nymålade. Stort fönsterparti mot skogsdunge. Rummet är i perfekt storlek med plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Förvaring i två dubbelgarderober.

Hallen leder oss vidare in till bostadens sociala del, kök och sällskapsrum som ligger med en modern, trivsam och öppen planlösning till varandra. Ljusgrå köksinredning och rostfria vitvaror. Goda förvarings- och arbetsytor. För de som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill det stora fönsterpartiet. Här kombinerar du umgänge och matlagning. Köket har allt du kan tänkas behöva; induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Sällskapsrummet är väl tilltaget och här finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Härifrån tar du dig ut på balkongen. Din alldeles egen oas på närmare 7 kvadratmeter! Här lyser solen som starkast under eftermiddag- och kväll.

Sovrum nummer två nås från sällskapsrummet via platsbesparande skjutdörr. Rummets är lagom stort och passar utmärkt till familjens minsting eller övernattande gäster. Fönster i två väderstreck skänker härligt ljus. Väggarna är nymålade i ljus kulör.

Badrummet ligger i anslutning till entrén. Helkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns dusch med platsbesparande vikväggar, nytt handfat, toalett och handdukshängare. Här har du din alldeles egen "tvättstuga" med tvättmaskin, torktumlare och avlastningsyta.

Byggnad

Byggnadsår:
2012
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett rymligt förråd.
Renoveringar:
Badrum
2017
Nytt handfat i badrummet
Infällbara glasdörrar till dusch

2018
Arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare
Förvaringsskåp i badrum

Kök
2017
Tapetserat i köket
Alla skåpluckor i köket omålade och bytta handtag

Klädkammare
2017
Målat väggarna i klädkammaren och monterat hyllsystem.

Övrigt
2019
Tapetserat och omålat i hallen
Målat i lilla rummet

2020
Målat i sovrummet

Uteplats

Tilltagen balkong med eftermiddags- och kvällssol. Markis finns.

Ekonomi

Pris:
1 350 000 kr
Månadsavgift:
3 808 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 133 kr/mån för TV, fiberbredband och fast telefoni
Andel i föreningen:
3.9813%
Andel av årsavgift:
4.04%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Försäkring
75 kr
Summa
275 kr

Föreningen

Namn
BoKlok Ljusstaden i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-8238
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
24 st
Parkering
Samtliga bostäder har en garanterad parkeringsplats på gården. 200 kr i obligatoriskt tillägg.
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 133 kr/mån för TV, fiberbredband och fast telefoni.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 10
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Lech Walesas gata 51D
Område:
Ljusstaden
Boarea:
68 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2012
Pris:
1 350 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 808 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 133 kr/mån för TV, fiberbredband och fast telefoni
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Se skalenlig planritning under "Dokument"