Kungsgårdsvägen 66A

På Kungsgårdsvägen 66A presenteras nu en tvåa för dig som ställer höga krav på ditt boende. Här erbjuds en genomgående hög standard så som kök från Sentens, fin ekparkett och klinkers. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften är nytt gör sig fortfarande påmind. Här bor du bekvämt i markplan utan ett enda trappsteg och med alla de bekvämligheter som ett nybyggt hem erbjuder. Bostadens gavelläge innebär ljusinsläpp från tre håll och den oerhört välavvägda planlösningen får bostadens 49 kvadratmeter att upplevas ovanligt rymliga.

Interiört bjuds du på ett fullutrustat kök med rostfria vitvaror och gott om plats för middagssällskapet. Sovrummet är placerat på ett lugnt och insynsskyddat läge. Vardagsrummet erbjuder härliga sällskapsytor och utgång till en stensatt uteplats, placerad i de bästa av lägen - väster. Här njuter du av eftermiddagssolens värmande strålar. Gott om förvaringsmöjligheter finns i garderober och klädkammare. Bostadens helkaklade badrum är utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett förråd på gården och fiber finns indraget.

Den låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt kvarter omgivet av grönska. Du bor med bekvämt avstånd till centrum och dessutom nås Hansa city med stort shoppingutbud samt Berga centrum på få minuter med cykel.

Tillträde preliminärt i april 2020. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna moderna tvåa belägen i markplan med egen ingång. Stig på och placera dina fötter på hallens fina klinkergolv. Där detta slutar tar en fin ekparkett vid som löper enhetligt vidare till bostadens övriga rum. Den genomgående ekparketten sätter en fin prägel på bostaden och bidrar till en varm och ombonad känsla. Golvet omges av vita väggar i samtliga rum. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter och i taket sitter infällda spotlights. Precis innanför ytterdörren till höger finner du den väl tilltagna klädkammaren. Här ryms allt det där som du inte vill ha framme.

Från hallens nås det helkaklade badrummet. Ännu en fördel med ett nybyggt hem! Badrummet är stort, stilrent och snyggt. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet vilar grå klinker med underliggande golvvärme. Likaså här sitter det infällda spotlights i taket. Här finner du dusch med vikväggar i glas, toalett, kommod, handdukstork och spegelskåp med belysning. Givetvis finns här även både tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in i bostaden från hallen finner du sällskapsrummet med härligt ljusinsläpp från två håll. Ljust och trivsamt! Rummet gör plats för soffgrupp och tv-möbel. Härifrån nås den härliga uteplatsen med få steg som är placerat på ett av de bättre lägena. På den stensatta uteplatsens yta finns gott om plats för utemöblemang, solstolar och växter.

Från hall och vardagsrum tar du dig in i bostadens stilrena kök från Sentens. Här sitter infällda spotlights i tak och över bänkskivan. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Vita släta luckor kombineras med en kalkstensliknande bänkskiva i laminat, stora vita kakelplattor samt rostfria beslag.

Vi avslutar rundvandringen i sovrummet som är lugnt placerat mot husets baksida utan intilliggande grannlägenheter och insyn. Här finns gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Klädförvaring finns i två garderober och även här njuter du av ljusinsläpp från två håll.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Övriga byggnader:
Det finns tillhörande förråd på gården.

Uteplats

Stensatt uteplats i västerläge med direkt närhet till gräsmatta.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
2 714 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och ett utvändigt förråd.
Andel i föreningen:
1.98276%
Andel av årsavgift:
1.76898%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
280 kr
Försäkring
80 kr
Summa
360 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
26 parkeringsplatser finns. Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Ja
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.
Allmänt om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 7-1001
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 2. Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Kungsgårdsvägen 66A
Område:
Skälby
Boarea:
49.1 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2018
Månadsavgift:
2 714 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och ett utvändigt förråd.
  • Josefine Eriksson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703713823
  • Skicka e-post