Stensbergsvägen 54A

Att läge, läge och läge är högt prioriterat känner vi alla till. Tur att denna gaveltrea gör sig fin på populära söder. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men vill bo med närhet till city, grönska och bad.

Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54A - Ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Byggår 2015 innebär för dig ett mycket gott skick, varsamt brukat av nuvarande ägare.

Köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen volym bidrar tveklöst till den höga trivseln. Den öppna planlösningen ger plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! I det helkaklade badrummet finns tvätt och tork. Din balkong är södervänd och bjuder på sol stora delar av dagen.

Räkna med att bli ett känt ansikte för kassören på den välsorterade matbutiken, hos konditorn och pizzabagaren i kvarteret. Sjukhuset ligger bara några 100 meter bort. Välkommen till ett kvarter som erbjuder allt som underlättar vardagen.
2 495 000 kr

Rumsbeskrivning

Trapphuset når du från både fram- och baksidan av huset. Med ett läge på andra våningen bor du lagom högt upp med hiss från markplan.

Att det är modernt och påkostat, ja det märker vi redan i trapphuset.

Ljuset möter oss med öppen famn i hallen. Fötterna har du hunnit placera på hallens mörka klinkergolv. Ett klinkergolv är snyggt att se på, skönt att gå på och lätt att hålla rent. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i två garderober. Där klinkergolvet slutar tar parkettgolv i ekutförande vid. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Hör du? Så tyst. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro.

Vidare in i hallen öppnar vardagsrummet upp sig med direkt access till det ljuvliga köket och den tilltagna balkongen.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar vardagsrum fint med kök. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Med genomtänkta justeringar har planlösningen gett plats för det stora sällskapet. Bjud in familj och vänner, bekanta som obekanta - det finns plats för alla! Ytan är så pass tilltagen att nuvarande ägare skapat ett rum i rummet. Ett rum med skjutbara väggar. Perfekt när ni har övernattade gäster på besök. Förresten, visst är det otroligt vad fönster på två håll gör med ljuset och bostaden – helt magiskt!

Vita, släta luckor, grått kakel och mörk stenbänkskiva – ett riktigt läckert kök! Förvänta dig goda arbets- och förvaringsytor. För dina gäster som inte lagar mat erbjuds sittplats vid det stora matbordet som du med enkelhet får plats med. Här kombineras umgänge och matlagning. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva; induktionshäll, varmluftsugn, micro, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Köket är modernt, stilrent och tidlöst. Snygg detalj med tre stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. Fönsterpartierna vetter mot din stora balkong, placerad i soligt söderläge!

Från köket når vi ett av två sovrum. Rummet är stort och rymmer med enkelhet dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Längs med väggen återfinns tre garderober. Det andra rummet nås från sällskapsdelen. Även detta rum är tilltaget och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderob och praktisk klädkammare.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum med vita väggar och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, dusch med platsbesparande vikväggar och takdusch och handdukstork. Vardagslyx med egen tvättmaskin och torktumlare. Det har aldrig varit så bekvämt att tvätta som nu!

Byggnad

Byggnadsår:
2015
Övriga byggnader:
I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd, garage och tillhörande förråd.

Uteplats

Tilltagen balkong i uppskattat och soligt söderläge!

Energideklaration

Status:
Utförd
Energiklass:
E

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr
Månadsavgift:
5 260 kr/mån. I avgiften ingår bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
2.61099%
Andel av årsavgift:
2.68793%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Varje lägenhet har separat mätning av värme, varmvatten, hushållsel och debiteras efter förbrukning. Nuvarande ägare har en beräknad kostnad på ungefär 1 000 kr i månaden. Utöver detta tillkommer ca 80 kr/mån för hemförsäkring.

Föreningen

Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Garageplats går att hyra för 663 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
I månadsavgiften ingår bredband och tv (fiber).
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 38
Våningsplan:
Våning 2 av 4. Hiss finns.
Adress:
Stensbergsvägen 54A
Område:
Sandås
Boarea:
92.8 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2015
Pris:
2 495 000 kr
Månadsavgift:
5 260 kr/mån. I avgiften ingår bredband och kabel-TV.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post