Stamvägen 33

Det är ofta långt mellan gångerna som vi kan presentera en fyra med bekvämligheter och skick som denna. I denna bostad som stod inflyttningsklar så sent som förra året erbjuds du ett bekvämt boende med alla fördelar som följer av ett nybyggt hem. Njut av hiss från markplan och fina ytskikt i form av genomgående parkettgolv från Kährs och vita, ljusa väggar. Släpp tanken på kostsamma och omfattande renoveringar – här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund.

Det stilrena köket från Vedum är påkostat i form av extra tillval och erbjuder full maskinell utrustning. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar härliga umgängesytor och leder dig dessutom ut till en väl tilltagen balkong med plats för utemöblemang. Bostadens tre sovrum är samtliga placerade på ett lugnt och insynsskyddat läge mot skogsdunge. Badrummet är stort, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Utöver detta finns även en gästtoalett. Något som ofta efterfrågas men som sällan finns att tillgå. Du bjuds på gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och i hallens generösa klädkammare.

Föreningens läge är noga utvalt. Hoppar du upp på cykeln når du Hansa City med matbutiker, affärer och mycket därtill på nolltid. Detta samtidigt som du har naturen runt knuten och dessutom har city med universitetet på bekvämt avstånd. För de dagar du inte orkar trampa på cykeln är bussförbindelserna utmärkta. I den låga månadsavgiften om 4492 kr ingår både värme, vatten, fiberbredband och tv-kanaler via Telia.

Varm välkommen på visning!


2 050 000 kr

Rumsbeskrivning

Via hiss från markplan nås bostaden som är belägen på våning två av tre. Stig på! Innanför dörren placeras dina fötter på ett fint parkettgolv i ek från Kährs vilket löper enhetligt vidare i resten av bostaden. Hallen är rymlig och löper i vinkel. Dina ytterkläder hängs av till höger om ingången. Direkt till vänster är även bostadens rymliga klädkammare belägen. Här ryms allt det där som du inte vill ha framme. Ytterligare förvaring finns att tillgå i hallens garderober.

Fortsätter du in i bostaden når du de tre sovrummen. Ett större med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober samt två mindre som kan nyttjas som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Valet är ditt. Samtliga tre sovrum är strategiskt placerade på ett insynsskyddat läge mot skogsparti och här utlovas en god natts sömn.

Tar du till höger i hallen leds du vidare till bostadens kök och vardagsrum som sällskapar varandra i en öppen och social planlösning. Köket från Vedum har vita, släta luckor som sällskapas av ett vitt kakel. Köket är utrustat med påkostade tillval och den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys, spis med induktionshäll, fläkt, inbyggd micro samt diskmaskin i rostfritt. Här finns gott om både arbetsyta, förvaring och plats för middagsgästerna. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare fönster på två håll. Rummets golvyta ger plats för soffa och tv-möblemang. Från kök och vardagsrum nås även den härliga balkongen som bjuder in till lata sommardagar.

Badrummet, som nås från hallen, bjuder på helkaklade väggar och ett klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns dusch med stilrena glasväggar, toalett, handdukstork, kommod med handfat, badrumsskåp med spegel och så det bästa av allt – en tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare samt praktiska förvaringsskåp. Glöm allt vad gemensam tvättstuga och bokningstavla innebär. Utöver det redan nämnda badrummet finns även en gästtoalett.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
I föreningen finns förråd att hyra. Separat kö.

Uteplats

Generös balkong med plats för utemöblemang.

Ekonomi

Pris:
2 050 000 kr
Månadsavgift:
4 492 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv-kanaler.
Andel i föreningen:
2.35607%
Andel av årsavgift:
2.36736%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
150 kr
Försäkring
105 kr
Summa
255 kr

Uppgifter grundar sig på nuvarande ägares kostnader.

Föreningen

Namn
Brf Hansagården
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-4891
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/månaden.
TV/bredband
Kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Ca 30 kanaler ingår. Fiberbredband från Telia ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Föreningen tillåter dubbelt ägande?
Ja
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns 14 förråd. Till dessa är det separat kö.
Övrigt
Hushållselen tecknas kollektivt av föreningen men mäts och debiteras individuellt.
Allmänt om föreningen
Byggår 2017
Färdigställt med inflytt slutet av april 2018.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 21101
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns.
Adress:
Stamvägen 33
Område:
Djurängen
Boarea:
87 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2018
Pris:
2 050 000 kr
Månadsavgift:
4 492 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och tv-kanaler.
  • Josefine Eriksson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0703713823
  • Skicka e-post