Alice Babs gata 44P

Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt!

Välkommen till ett bekvämt boende högst upp i huset med tillgång till hiss från markplan. Här bor du med egen ingång, två uteplatser och fina utblickar över stora delar av Ljusstaden. Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig. Utsikten fångar din uppmärksamhet. Solen ges fritt spelrum från lunch till solnedgång. Väl värt att nämna: föreningen skämmer bort dig och ungarna med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen men fortfarande på behagligt avstånd för att slippa plask.

Bostaden stod inflyttningsklar 2017. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Hemmet disponerar cirka 69 kvm fördelat på tre rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är drömlikt. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en tvättavdelning som heter duga. Du kommer längta till söndagstvätten! Sovrummen är smart planerade, ett mindre som gör sig utmärkt som kontor, barn- eller gästrum och ett större med förvaring i världsklass!

Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!
1 695 000 kr

Rumsbeskrivning

I välskött bostadsområde hittar vi denna trerummare. Från markplan tar vi hissen upp till våning 3. Bostaden är perfekt placerad högst upp i huset, helt fri från insyn. Din entrébalkong hälsar dig välkommen. Detta blir den perfekta platsen för morgonkaffet en solig sommardag.

Det blir ett ljust mottagande! Hallen är i vad jag skulle beskriva som, perfekt storlek. Lagom stor för att slippa trängsel när hela familjen har bråttom men fortfarande sparsam med kvadratmeterna. I direkt anslutning till entrén finns avhängning för ytterkläder och skor. Längre ner finns också ett städskåp. Fötterna har vi placerat på slitstarkt klinkergolv som så småningom övergår i ekparkett. Samma golv är återkommande i samtliga rum. Likaså de vitmålade väggarna. Stilrent, neutralt och tidlöst.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar kök fint med vardagsrum. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Köksinredning från Ballingslöv med vita luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva. Här finns gott om arbets- och förvaringsytor och för dem som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill fönsterpartiet som vetter mot husets framsida. Kombinera umgänge och matlagning! Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrummet är ett kapitel för sig själv! Generös golvyta som möjliggör flertalet olika möbleringar. Här får du plats med soffa, matmöblemang och ditt allra bästa sällskap. Att uppskatta är det fina ljusinsläppet men också de fina utblickarna över Ljusstaden. Det är från vardagsrummet vi når den tilltagna balkongen.

Bostaden bjuder på två sovrum, placerade i varsin ände av bostaden. Det stora rummet är ett rum som har allt man kan önska sig. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, förvaring i skjutgarderober som löper vägg till vägg. Fönster som vetter mot innergården tryggar för en god natts sömn. Det andra rummet passar utmärkt till familjens minsting, gäst eller tonåring.

Badrummet är centralt placerat i hemmet. Helkaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns stort handfat med kommod, dusch med glasdörrar, handdukstork och toalett. Känn aldrig mer ångest inför söndagstvätten! Med en tvättavdelning som denna är det svårt att klaga. Tvättmaskin, torktumlare samt goda förvarings- och arbetsytor.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Det finns miljöhus och förråd med gemensamma trädgårdsverktyg. I anslutning till poolen finns ett poolhus med pentry och dusch som går att hyra.

Uteplats

Tilltagen balkong som ger dig möjligheten att ha både matbord, solstolar eller loungegrupp är få förunnat! Solen gör dig sällskap efter lunch och håller sig sedan kvar fram till solnedgång. Entrébalkongen bjuder på morgonsol och fri sikt.

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
128 kWh/m2/år
Energiklass:
E

Ekonomi

Pris:
1 695 000 kr
Månadsavgift:
3 920 kr/mån. I avgiften ingår vatten, värme och parkeringsplats. Obligatoriskt tillägg om 179 kr/mån avseende tv, bredband och ip-telefoni tillkommer.
Andel i föreningen:
1.61414%
Andel av årsavgift:
1.563%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Picknicken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-2250
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
50 st
Parkering
En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Gästparkeringar finns.
TV/bredband
Grundutbud TV, 10 Mbit/s Bredband och IP-telefoni via Telia (fiber) faktureras av föreningen med 179 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
Underbar miljö med gräsytor, lekplats och gemensamt poolområde.
Gemensamma utrymmen
Det finns miljöhus och förråd med gemensamma trädgårdsverktyg. I anslutning till poolen finns ett poolhus med pentry och dusch som går att hyra.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning i juni 2017.

NÄSTA VISNING

Ons 14 April Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 212
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns.
Adress:
Alice Babs gata 44P
Område:
Ljusstaden
Boarea:
69.3 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 695 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 920 kr/mån. I avgiften ingår vatten, värme och parkeringsplats. Obligatoriskt tillägg om 179 kr/mån avseende tv, bredband och ip-telefoni tillkommer.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post