Alice Babs gata 44Q

Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt!

Välkommen till ett bekvämt boende högst upp i huset med tillgång till hiss från markplan. Här bor du med egen ingång på gaveln, två uteplatser och fina utblickar över Ljusstaden. Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig. Utsikten fångar din uppmärksamhet. Solen ges fritt spelrum från lunch till solnedgång. Väl värt att nämna: föreningen skämmer bort dig och ungarna med pool och lekplats. Tillräckligt nära för att du ska kunna ha uppsikt från uteplatsen men fortfarande på behagligt avstånd för att slippa plask.

Bostaden stod inflyttningsklar 2017. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i tre väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt!

Hemmet disponerar cirka 77 kvm fördelat på fyra rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Badrummet är drömlikt. Helkaklat och smakfullt inrett. Njut av en tvättavdelning som heter duga. Du kommer längta till söndagstvätten! Sovrummen är smart planerade, två mindre och ett större med förvaring i världsklass!

Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad. Färden in till city är kort och lättsam. Släng dig på cykeln och du är på Stortorget på 20 minuter!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

I välskött bostadsområde hittar vi denna fyrarummare. Från markplan tar vi hissen upp till våning 3. Bostaden är perfekt placerad på husets gavel vilket gör uteplatsen på framsidan fri från onödigt spring.

Det blir ett ljust mottagande! Hallen är i vad jag skulle beskriva som, perfekt storlek. Lagom stor för att slippa trängsel när hela familjen har bråttom men fortfarande sparsam med kvadratmeterna. I direkt anslutning till entrén finns avhängning för ytterkläder och skor. Längre ner finns också ett städskåp. Fötterna har vi placerat på stilrent klinkergolv som så småningom övergår i ekparkett. Samma golv är återkommande i samtliga rum.

Tack vare den öppna planlösningen samspelar kök fint med vardagsrum. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Köksinredning från Ballingslöv med gråa luckor och vitt kakel som slingrar sig runt fläkten. Här finns stora arbetsytor som rymmer många kockar och för dem som inte lagar mat erbjuds sittplats vid matbordet intill gavelfönstret. Kombinera umgänge och matlagning! Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, micro, induktionshäll och fläkt.

Vardagsrummet är ett kapitel för sig själv! Generös golvyta som möjliggör flertalet olika möbleringar. Här får du plats med soffa, matmöblemang och ditt allra bästa sällskap. Att uppskatta är det fina ljusinsläppet men också de fina utblickarna över Ljusstaden. Det är från vardagsrummet vi når den tilltagna balkongen.

Bostaden bjuder på tre sovrum. Det stora rummet är ett rum som har allt man kan önska sig. Plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, förvaring i skjutgarderober som löper vägg till vägg. Fönster som vetter mot innergården tryggar för en god natts sömn. De andra två rummen ligger i hemmets andra ände, i anslutning till entrén. Lagom stora och passar utmärkt till familjens minsting, gäst eller tonåring.

Badrummet är centralt placerat i hemmet. Helkaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns stort handfat med kommod, dusch med glasdörrar, handdukstork och toalett. Känn aldrig mer ångest inför söndagstvätten! Med en tvättavdelning som denna är det svårt att klaga. Tvättmaskin, torktumlare samt goda förvarings- och arbetsytor. Spotlights i tak.

Samtliga innerdörrar är uppgraderade till semimassiva för ökad ljudisolering mellan rummen.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till lägenheten hör ett rymligt förråd. Det finns miljöhus och förråd med gemensamma trädgårdsverktyg. I anslutning till poolen finns ett poolhus med pentry och dusch som går att hyra.

Uteplats

Tilltagen balkong som ger dig möjligheten att ha både matbord, solstolar eller loungegrupp är få förunnat! Solen gör dig sällskap efter lunch och håller sig sedan kvar fram till solnedgång. Entrébalkongen bjuder på morgonsol och fri sikt.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
3 950 kr/mån. I avgiften ingår vatten och parkeringsplats. Obligatoriskt tillägg om 179 kr/mån avseende tv, bredband och ip-telefoni tillkommer. Till avgiften tillkommer 411 kr för värme.
Andel i föreningen:
1.78002%
Andel av årsavgift:
1.73892%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Vatten/avlopp
50 kr
Försäkring
125 kr
Summa
525 kr

Föreningen

Namn
Brf Picknicken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-2250
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
50 st
Parkering
En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Gästparkeringar finns.
TV/bredband
Grundutbud TV, 10 Mbit/s Bredband och IP-telefoni via Telia (fiber) faktureras av föreningen med 179 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
Underbar miljö med gräsytor, lekplats och gemensamt poolområde.
Gemensamma utrymmen
Det finns miljöhus och förråd med gemensamma trädgårdsverktyg. I anslutning till poolen finns ett poolhus med pentry och dusch som går att hyra.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning i juni 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 211
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns.
Adress:
Alice Babs gata 44Q
Område:
Ljusstaden
Boarea:
77.1 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2017
Månadsavgift:
3 950 kr/mån. I avgiften ingår vatten och parkeringsplats. Obligatoriskt tillägg om 179 kr/mån avseende tv, bredband och ip-telefoni tillkommer. Till avgiften tillkommer 411 kr för värme.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Planlösning