Alice Babs Gata 16

I omtyckta och familjära Ljusstaden presenteras detta moderna och bekväma parhus i bostadsrättsform. Bostadens 114 kvm fördelas oerhört väl över två plan. På nedre plan är bostadens sällskapsytor belägna i form av ett välutrustat kök från Ballingslöv som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet tar ni er ut till den stensatta uteplatsen som är generös nog att rymma både loungegrupp och matmöblemang. Härifrån nås en grästäppa som är omgiven av häckar och där barnen kan leka fritt. På övre plan finns hela fyra sovrum samt en trivsam balkong med härlig eftermiddagssol. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum, ett på varje plan. Dessutom finns en praktisk tvättstuga. I anslutning till huset finns en carport med plats för bil och på uppfarten ryms ytterligare en. Har ni samlat på er en del saker genom åren? Ingen fara, intill carporten finns ett tilltaget förråd.

Brf Picknicken är en omtyckt förening och inte undra på. Här finns ett härligt och välskött poolområde som sätter guldkant på medlemmarnas tillvaro under årets varmare månader. Tala om vardagslyx! Placeringen i Ljusstaden är perfekt. Här finns lekplatser, grönområden och närhet till Värsnäs, badplatser, förskola samt promenadavstånd till mataffär. Bosätt er här och ni får nära till vår stadskärna men ändå med naturen runt knuten.

I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Parkera bilen i er carport och ta er vidare mot entrén. På framsidan finns gräsmatta, förråd samt en generös stensatt uteplats med plats för utemöblemang. Stig in i hallen och möt känslan av nytt och fräscht! Tack vare fönsterpartier intill dörren skapas ett härligt ljusinsläpp. Era fötter möter ett praktiskt och tåligt klinkergolv som vidare in i hallen övergår i ett fint parkettgolv vilket är genomgående i hela huset. På nedre plan njuter ni av behaglig golvvärme. Förvaringsmöjligheterna är goda i form av ett förrådsutrymme under trappen samt i två garderober.

I hallen finner ni det första av de två badrummen. Stilrent, tilltaget och helkaklat i vitt och grått. Här finns kommod med handfat, spegelskåp, handdukstork, WC och dusch med glasväggar. Här finns även ett fönster som ger dig dagsljus och vädringsmöjlighet. Vägg i vägg ligger tvättstugan som förenklar vardagslivet med både tvättmaskin, torktumlare och förvaringsutrymmen.

Till höger från hallen öppnar det fina och välutrustade köket från Ballingslöv upp sig. Vita, släta luckor möter ett matchande kakel och beslag i rostfritt. Här finns tilltagna arbetsytor och generösa förvaringsutrymmen i kökets alla lådor och skåp. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, häll, varmluftsugn, inbyggd micro, spisfläkt och diskmaskin. Intill köket finns en ljus och härlig matplats där hela familjen ryms.

Från kök och hall nås vardagsrummet där generösa och sociala ytor skapar plats för både soffgrupp, tv-möblemang och matmöblemang. Stora fönsterpartier som löper från knähöjd till tak längs med ena sidan bjuder er på ett härligt ljusinsläpp. Från detta rum tar ni er ut till er alldeles egna uteplats med både stensättning och gräsmatta. Den stensatta ytan är insynsskyddad och tillräckligt stor att rymma både grill, loungegrupp och matmöblemang. Gräsmattan lämpar sig utmärkt för planteringar och lek och härifrån är det bara några få meter till föreningens välskötta och oerhört omtyckta poolområde.

Via en trapp tar ni er upp till övervåningen och bostadens mer privata delar. Här uppe väntar hela fyra trevliga sovrum! Perfekt för den stora familjen. Föräldrarsovrummet har utgång till en härlig balkong i uppskattat västerläge.

Badrummet på ovanvåningen är även det helkaklat och här finns badkar, toalett, handdukstork, kommod med handfat, spegelskåp samt golvvärme.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
I anslutning till carporten finns ett förråd som tillhör bostaden.

Uteplats

Tilltagen stensatt uteplats på baksidan, placerad delvis under tak i anslutning till en liten och lättskött trädgård med gräsmatta. Stensatt uteplats på framsidan i västerläge samt balkong i samma väderstreck.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 840 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 179 kr avseende kabel-TV och fiberbredband.
Andel i föreningen:
2.53286%
Andel av årsavgift:
2.57114%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
775 kr
Hushållsel
900 kr
Försäkring
150 kr
Summa
1 825 kr

Föreningen

Namn
Brf Picknicken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-2250
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
50 st
Parkering
En parkeringsplats hör till varje lägenhet. Gästparkeringar finns.
TV/bredband
Grundutbud TV, 10 Mbit/s Bredband och IP-telefoni via Telia (fiber) faktureras av föreningen med 179 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
Underbar miljö med gräsytor, lekplats och gemensamt poolområde.
Gemensamma utrymmen
Det finns miljöhus och förråd med gemensamma trädgårdsverktyg. I anslutning till poolen finns ett poolhus med pentry och dusch som går att hyra.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning i juni 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 304
Våningsplan:
Adress:
Alice Babs Gata 16
Område:
Ljusstaden
Boarea:
114 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum varav 4 sovrum.
Byggår:
2017
Månadsavgift:
5 840 kr/mån. I avgiften ingår vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 179 kr avseende kabel-TV och fiberbredband.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post