Norra Hamnplan 13B

Att kunna följa havets skådespel och njuta av vackra solnedgångar är något visst. Det får du möjlighet till i den här mycket trivsamma trean på Norra Hamnplan 13B! Med en enastående utsikt över Kalmarsund och ett fantastiskt läge i Färjestadens hamnområde ligger denna bostad om 81 kvm. Bekvämt belägen i markplan med inglasat uterum och stensatt uteplats i västerläge längs hela lägenheten. Bostaden stod färdig för inflyttning 2015 och känns fortfarande som ny. Lägenheten är utrustad med alla bekvämligheter man önskar såsom helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare med tillhörande förvaring och arbetsyta, välutrustat kök förenat i öppen planlösning mot vardagsrum, hall med rejäl klädkammare och två sovrum. Det ena sovrummet är väl tilltaget och det andra fungerar utmärkt som gästrum eller kontor. Från samtliga fönster i bostaden kan du blicka ut över sundet! I den låga månadsavgiften ingår, förutom värme och vatten, även tv, bredband och nätavgift el samt ett förråd.

På Norra Hamnplan 13B blir du bortskämd med att ha gångavstånd till stort utbud av restauranger, gym, Skansen, Ölands köpstad med generöst serviceutbud och kommunikationer till Kalmar - från maj till september kan du dessutom ta cykelfärjan över sundet! Havets ständiga närvaro är kanske ändå det bästa. Det finns gott om badmöjligheter och även en bastu med badbrygga alldeles i närheten.
2 400 000 kr

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande och möblerbar hall med parkettgolv som löper vidare i hela bostaden. I entrén finns en stor, praktisk klädkammare och vidare in i hallen ytterligare förvaring i tre garderober.

DUSCH/WC
Stilrent, helkaklat badrum med alla bekvämligheter man önskar. Badrummet är försett med golvvärme, wc, handfat med kommod, dusch med glasväggar och handdukstork. Här finns givetvis också tvättmaskin och torktumlare med tillhörande förvaring och arbetsyta.

SOVRUM
Rejält sovrum med bra klädförvaring i fyra garderober och gott om plats för ytterligare möblemang. Stort fönster med underbar utsikt mot sundet!

KÖK
Smakfullt och välutrustat kök med generösa förvaringsmöjligheter och gedigna arbetsytor. Köksön möjliggör både extra arbetsyta och förvaring. Köket är utrustat med kyl, frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och inbyggnadsugn. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en härlig, social samvaro! Från köket njuter du givetvis också av utsikten mot Kalmarsund.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med utrymme för såväl tv- och soffmöblemang som middagsbord. Även här är du bortskämd med utsikt över havet och utgången till uteplatsen finns här.

SOVRUM
Utmärkt gästrum, kontor eller barnrum med utsikt mot havet och utgång till det inglasade uterummet.

Byggnad

Byggnadsår:
2015
Uppvärmning:
Fjärrvärme

Uteplats

Stensatt uteplats längs med hela lägenheten i västerläge och med utsikt över sundet. Inglasat uterum med skjutbara fönster och trätrall. Härifrån njuter du av magisk vy över Kalmarsund och mot Ölandsbron och på sommarhalvåret vackra solnedgångar!

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
2 400 000 kr
Månadsavgift:
4 475 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el
Andel i föreningen:
3.78%
Andel av årsavgift:
3.78%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
126 kr
Försäkring
100 kr
Summa
226 kr

Uppgifterna är uppskattade.

Föreningen

Namn
Brf Dämmet 1 Färjestaden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769620-3780
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
24 st
TV/bredband
Tv via Telia. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Telia. Ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
I föreningen finns en bilpool där föreningens medlemmar kan hyra/låna en bil som ägs av föreningen.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr A104
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Adress:
Norra Hamnplan 13B
Område:
Färjestadens hamnområde
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2015
Pris:
2 400 000 kr
Månadsavgift:
4 475 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och nätavgift el
  • Eric Giljam
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0709-755 007
  • Skicka e-post
  • Kim Gjukaj
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post