Svensknabbevägen 21

Att utforma en bostadsbeskrivning brukar aldrig vara några svårigheter. Som mäklare kan jag snabbt plocka fram godbitarna och i rätt turordning presentera dem. Men så ibland kommer hem som just detta. Där de unika egenskaperna är alldeles för många och precis lika prioriterade.

Välkomna till Svensknabbevägen 21. En totalt insynsskyddad trea på kulturhistorisk mark med direkt närhet till naturen. 93 kvadratmeter, fördelat på 3 rum och kök intill skogsbrynet med bruset från havet. Samtidigt som du når stadens centrum på några minuter har du natur, bad- och båtliv precis utanför dörren. Det som fångar vår uppmärksamhet interiört är samtliga fönster som sprider ut sig i tre väderstreck! I samtliga väderstreck kan du förvänta dig vackra vyer. Denna marklägenhet bjuder på två stensatta uteplatser.

Som du säkert förstår, en möjlighet som inte kommer allt för ofta. Bo bra och bekymmersfritt i en stabil förening. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv, garage och förråd. Möjlighet till båtplats!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Redan när vi svänger av mot Svensknabben känner vi atmosfären och lugnet. När vi passerat hästhagarna kommer vi ut till det kulturhistoriska området som formades av Jeansson-dynastin. Idag en lagom blandning av skog och hav, nytt och gammalt.

Bekvämt i markplan, utan ett enda trappsteg välkomnas vi in. Fötterna sätter vi på slitstarkt klinkergolv. I resterande rum vilar ekparkett. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Förvaring i två garderober. I anslutning till hallen ligger gästtoaletten med dusch. Helkaklat med klinkergolv.

Rakt fram öppnar sällskapsdelen upp sig med vardagsrum, matrum och kök på rad. Vi börjar med vardagsrummet. Hemmets allra ljusaste hörn. Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! En helt fantastisk utsikt och ett slående ljusinsläpp! Njut av den första av många utblickar över skog och Svensknabben. Vardagsrummet utgjorde tidigare två sovrum. En lösning som enkelt går att återställa om så önskas. Idag njuter du av en öppen och generös sällskapsyta. Från vardagsrummet tar du dig ut till den första av två uteplatserna.

Matrummet rymmer det stora middagssällskapet. Detta är ett rum att trivas i! Precis som i vardagsrummet, möts du här av fönster på två håll och vita väggar.

Vid tillagning står du tryggt i ett välutrustat kök från Tibro. Bakom skåpluckor i björk gömmer sig oanade förvaringsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, häll, ugn, fläkt och diskmaskin.

Sovrummet är lugnt placerat mot havet med ett fint hörnfönster och ett gavelfönster. Båda med utsikt mot havet och naturen. I anslutning till sovrummet ligger praktiskt nog en klädkammare. Härifrån når du hemmets andra terrass med härlig morgonsol. Endast några få trappsteg från gräset och naturen.

Badrummet är väl tilltaget och har en avdelning för tvättbestyr med tvättmaskin och torktumlare samt tvättho. Den andra delen har tvättställ, toalett, handdukstork och badkar. Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Behagligt med golvvärme (el) i såväl detta badrum som gästtoaletten.

Byggnad

Byggnadsår:
2002
Övriga byggnader:
1 förråd i anslutning till garaget ingår i avgiften.

Uteplats

Två stensatta uteplatser med fina vyer över intilliggande skog.

Ekonomi

Månadsavgift:
4 420 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, garageplats och förråd.
Andel i föreningen:
0.03361%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
100 kr
Summa
450 kr

Föreningen

Namn
Brf Solbacken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769608-5765
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Jan-Chister Johansson
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
28 st
Renoveringar
2018/2019
Byte av värmepumpar.
Ytbehandling av garagelängor.
Parkering
Garageplatser.
TV/bredband
Tv via Com Hem, ingår i månadsavgiften. Bredband via Com Hem, ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Svensknabben 7 med adress Svensknabbevägen 19, 21 och 23 i Kalmar.

NÄSTA VISNING

Sön 15 November Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr B102
Våningsplan:
Bottenvåning med viss havsutsikt och med helt skyddad baksida mot naturen Våning 1 av 4. Hiss finns.
Adress:
Svensknabbevägen 21
Område:
Svensknabben
Boarea:
93 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2002
Månadsavgift:
4 420 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, garageplats och förråd.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post