Larmgatan 10

På historiska Kvarnholmen finns nu en välplanerad och tilltagen tvårummare att förvärva. Här bor du mitt i city, på lugn gata, med balkong mot den mysiga innergården. Med shopping, restauranger, bad och båtlivet precis utanför dörren. Föreställ dig att aldrig ha mer än några minuter hem vart du än befinner dig i stan.

På Larmgatan 10 bor du bekvämt med hiss från markplan. Genomgående för hemmet är ett mycket gott skick, ljusa ytskikt och en härlig takhöjd (3 m!). 20-talets charm gör sig påmind samtidigt som det nya, moderna fått ta plats.

Köket från Ballingslöv är något alldeles speciellt. Ett rum som du med lätthet hamnar och fastnar i. Mest för att det är så trivsamt, smakfullt renoverat och för att det nästan vore oförskämt att inte nyttja de fantastiska arbets- och förvaringsytorna. Långkok har aldrig varit roligare! Under kökets totalrenovering 2019 tog nuvarande ägare kloka beslut. Här finns allt och lite därtill. Däribland 2 st varmluftsugnar, smarta förvaringslösningar och en extra bred häll. Sällskapsrummet golvar oss med charmiga vinklar, vackra fönster och fantastiska ytor. Som du säkert förstår är rummet unikt i sitt slag.

Bostaden är belägen i ett hus med byggår 1929. I avgiften ingår värme och vatten. Digital-TV samt fiber från Telenor är förhandlat genom föreningen till ett väldigt förmånligt pris. Bo centralt i en aktiv och trygg förening!
2 190 000 kr

Rumsbeskrivning


På Kvarnholmens önskeadress, på ytterkanten av city, har du nu chansen att förvärva en trivsam, rymlig tvårummare. Med Larmgatan i ryggen knappar du in portkoden och tar klivet in. Trapporna eller hissen? Låt dagsformen avgöra.

I samma våningsplan som bostaden med utgång från trapphuset når du hemmets privata balkong.

Första intrycket är allt och många gånger det avgörande. Stig på. Jag förstår att det är mycket att ta in. Hela lägenheten välkomnar med en pampig takhöjd (3 m!) och ett lugn få förunnat så här mitt i stan. Fötterna har du placerat på parkettgolv i ekutförande. Likadana golv möter oss i sällskapsrum, kök och sovrum. Ljusa färgval kommer göra dig sällskap i samtliga rum. Hallen är rymlig och erbjuder avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Förvaring i världsklass i skjutgarderober. Hyllor som sträcker sig från golv till tak. Här får du plats med allt och lite därtill. Spotlights i tak.

Rakt fram i hallen, till vänster, ligger sällskapsrummet. Med pampiga fönster som dessa är det inte konstigt att rummet badar i ljus. Tack vare rummets generösa och öppna yta möjliggörs flertalet olika möbleringar. Fantastiskt fin originaldetalj i form av en rundad nisch på ena väggen.

Från sällskapsrummet, rakt över hallen, till självaste köket. "Wow" - blev mitt första ord. Vad blir ditt? Det är här vi får det bekräftat. Nuvarande ägare har en exceptionell smak och har inte lämnat något åt slumpen. I grund och botten hittar vi ett högkvalitativt kök från Ballingslöv. Köksinredning är ”shakerinspirerad” med ljusgråa, matta köksluckor. Rostfria vitvaror, inslag av öppna hyllplan, genomtänkt belysning och bänkskiva i ek – svårslaget! Vitvaror av högsta kvalitet. Extra hög kyl/frys, fläktkåpa, extra bred induktionshäll, 2 st varmluftsugnar varav den ena med ångfunktion och integrerad diskmaskin. Den sociala köksön är portabel och bidrar till mer förvarings- och avlastningsmöjligheter.

Hemmets sovrum är smart placerat i bostaden med ett lugnt och skyddat läge mot innergården. Här sover du gott om natten. Sovrummet ger plats för dubbelsäng, nattygsbord och byrå. Förvaring tre garderober.

Badrummet är alldeles nyligen renoverat. Breda kakelplattor på väggarna och på golvet vilar en grå våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med platsbesparande och infällbara duschväggar, toalett, kommod med handfat, spegelskåp och handdukstork. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Byggnad

Byggnadsår:
1929
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett rymligt förråd. Tvättstuga i huset.
Renoveringar:
2017:
Badrum:
Ny golvmatta och undergolv (utfört av GVK certifierat företag, dokumentation finns)
Ny WC, kommod och spegel
Ny elbrytare och belysning
Ny rördragning v o k vatten och förberedelse för tvättmaskin

2018:
Hall:
Ny skjutdörrsgarderob med inredning från ELFA
Ny spotlight-belysning
Ommålning och delvis nya tapeter

2019:
Kök:
Totalrenovering av kök, gips väggar utbytt och OSB-skivor monterade bakom gips
Ny vitvaror från Electrolux, diskmaskin av XL typ, 70 cm bred induktionshäll, kyl/frys med extra höjd, 2 st varmluftsugnar varav den mindre även med ångfunktion
Samtliga fria väggytor samt fönstersmygar bredspacklade, sedan målade/tapetserade
Ny belysning samt elarmaturer
Tak målat, golv omslipat samt behandlat med hårdvax

Uteplats

Mysig balkong placerad mot föreningens innergård. Balkongen nås via trapphuset.

Energideklaration

Status:
Utförd
Prestanda:
206 kWh/m2 år

Ekonomi

Pris:
2 190 000 kr
Månadsavgift:
3 941 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 266 kr för kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen:
6.5468%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
120 kr
Försäkring
90 kr
Summa
210 kr

Föreningen

Namn
Gästgivaren 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-7233
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
15 st
Antal lokaler
2 st
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Möjlighet till boendeparkering via kommunen finns (300 kr/mån).
TV/bredband
Tv och Bredband ingår i det obligatoriska tillägget (266 kr/mån).
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
På innergården finns gemensam grillplats, bord och stolar.
Gemensamma utrymmen
Det finns tvättstuga med två maskiner, torktumlare och torkskåp.
Allmänt om föreningen
Byggår 1929 enligt taxeringsinformation men är troligen byggd tidigare
Värdeår 1972 och tillbyggnadsår 1994 enligt taxeringsinformation.

2014 Renovering av fönster samt ommålning av fönster 2015

Total yta 989 kvm varav 393 är lokalyta.

NÄSTA VISNING

Tor 2 April Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11041
Våningsplan:
Våning 2. Hiss finns.
Adress:
Larmgatan 10
Område:
Centralt
Boarea:
64.8 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
1929
Pris:
2 190 000 kr
Månadsavgift:
3 941 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 266 kr för kabel-TV och bredband.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post