Stensövägen 25B

I vackert 30-talshus på Stensövägen 25B har du nu möjlighet att förvärva en totalrenoverad och väldisponerad lägenhet om 99 kvm. Här bor du med ett utmärkt läge i populärt och omtyckt område med närhet till mycket av det bästa Kalmar har att erbjuda. Granne med Margaretaplan och Stensö Hembageri, kort promenad till underbara Kalmarsundsparken och Krusenstiernska Gården, välsorterad mataffär vid Södercentrum, fin natur på Stensö och behagligt avstånd till Kvarnholmen gör det här till ett mycket tillgängligt läge! Lägenheten har under 2019 genomgått en totalrenovering och erbjuder generösa rum och fina detaljer så som högt i tak och vacker fiskbensparkett. Ett fräscht duschrum med tvättmaskin och torktumlare, smakfullt nyrenoverat kök, ett tilltaget matrum/vardagsrum med en härlig balkong samt ett tv-rum. Lägenheten inrymmer idag två sovrum, men är du i behov av ytterligare ett rum så finns möjligheten att använda tv-rummet som sovrum. Bostaden håller hög standard och har dessutom bra förvaring i flera garderober och en stor klädkammare. I föreningen finns två hyresrätter och en affärslokal som ger bra intäkter till föreningen. Varmt välkommen på visning!
2 750 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen upp till andra våningen där dörren står på glänt till denna fantastiska lägenhet med fönster i tre vädersträck som nyligen genomgått en totalförvandling. Här möts du först av en välkomnande HALL med Kährs parkettgolv. Hallen har avhängningsyta för ytterkläder samt ingång till en väl tilltagen klädkammare bakom snygga skjutdörrar. Bakom spegeldörrarna finns hatthylla, en rejäl skohylla samt en förrådsdel längst in (platsbyggd Elfa-inredning).

Rakt fram från hallen ligger det rymliga VARDAGSRUMMET/MATRUMMET med vacker fiskbensparkett (nyslipad) och generös takhöjd. Ett stort fönsterparti släpper in gott om dagsljus. Rummet är lättmöblerat och gör plats för matmöblemang och hyllor. Två skjutdörrar leder dig till ett TV-RUM som även skulle kunna användas som sovrum om så önskas. Från vardagsrummet/matrummet finns utgång till en härlig balkong med utsikt mot Margaretaplan.

Via hallen når du också bostadens två SOVRUM som båda har fint parkettgolv från Kährs. Det större sovrummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat möblemang. Här finns även gott om förvaring i fyra garderober. Det andra rummet gör också plats för säng och nattduksbord, och skulle kunna användas som barn-, arbets- eller gästrum. Här finns dessutom en platsbyggd hylla med praktisk förvaring.

Via en passage med två stora garderober når du det helt nyrenoverade KÖKET (-19). Smakfullt utförande med vita skåpsluckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Mycket bra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt och består av kyl/frys, ugn med pyrolysfunktion, mikrovågsugn, spis och fläkt samt integrerad diskmaskin. Rummet har en fin matplats för ca 4-6 personer.

Fräscht DUSCHRUM med modern våtrumsmatta på väggar och golv. Här finns dusch med vikbara glasväggar, ny toalett, kommod, nytt spegelskåp och badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare (-19). Perfekt med tvättmöjlighet i lägenheten. Duschrummet har ett stort fönster som släpper in dagsljus och frisk luft.

Byggnad

Byggnadsår:
1935
Övriga byggnader:
I huset finns källarförråd, cykelrum/barnvagnsrum som nås både inifrån och utifrån huset, samt tvättstuga.
Renoveringar:
2019
- Nytt kök
- Ny el i hela lägenheten
- Nya ytskikt i hela lägenheten
- Nyslipad fiskbensparkett
- Nytt parkettgolv från Kährs (hall och sovrum)
- Ny badrumsinredning
- Tvättmaskin och torktumlare
- Byggt till det ena sovrummet
- Klädkammare med Elfa hyllsystem

Uteplats

Balkong
Prestanda:
127 kWh/m2 år

Ekonomi

Pris:
2 750 000 kr
Månadsavgift:
5 967 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
16.199%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
120 kr
Summa
520 kr

Föreningen

Namn
Brf Gullregnet 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-8204
Föreningens ekonomi
Se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
9 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Boendeparkering via kommunen i området (200 kr/mån). Gratis gatuparkering ca 50 meter från huset.
TV/bredband
Tv och bredband via Telia (öppen fiber).
Överlåtelseavgift
1137 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Gårdsplats
Mysig innergård med gräsmatta, planteringar och träd som lämpar sig lika bra för trevliga grillkvällar som för utelek för barnen.
Gemensamma utrymmen
I huset finns källarförråd, cykelrum/barnvagnsrum som nås både inifrån och utifrån huset, samt tvättstuga.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen ombildad 2018. Huset byggdes 1935 och genomgick en omfattande renovering 1986. I föreningen finns 9 st bostadslägenheter (varav 2 hyresrätter) och en lokal som används som frisörsalong.

NÄSTA VISNING

Tor 2 April Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 7
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Stensövägen 25B
Område:
Södra området
Boarea:
99 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
1935
Pris:
2 750 000 kr
Månadsavgift:
5 967 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post