Slipkajen 7 B

Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något. På Slipkajen 7B uppfyller du din längtan efter havet och ett bekymmersfritt boende!

På våning två, i ett hus ritat av Gert Wingårdh, bor du med en spektakulär vy och havets skådespel i blickfånget. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Från den tilltagna balkongen, placerad i söder, blickar du ut över Kvarnholmen, Läppstiftet, Ölandsbrons siluett och några av stadens landmärken. Heta sommardagar tackar du nuvarande ägare för markisen. Balkongen som vetter inåt Varvsholmen nås från ett av de tre sovrummen.

Interiört bjuds du på en av Varvsholmens mest uppskattade planlösningar. Köket från HTH ligger med en modern och öppen planlösning till vardagsrummet. Förvänta dig en värmande kamin, svårslagna vyer, lagom stora sovrum och två badrum.

Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Närmsta brygga ligger endast några steg från din ytterdörr. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter.
4 390 000 kr

Rumsbeskrivning

Parkera bilen i carportlängan och ta trappan upp till din egen ytterdörr. Välkommen in till ett hem utöver det vanliga. I hallen sätter du fötterna på grått klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid. Samma golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Om du vill hålla hallen fri från nyss nämnda finns gott om plats för förvaring i tre garderober. Behaglig golvvärme i hela bostaden. Bekvämt med centraldammsugare.

Vi följer ljuset och stiger in i köket som ligger med öppen planlösning till vardagsrummet. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! På en helt perfekt höjd med känslan att vi går på vatten. Utsikten golvar oss. Läppstiftet, naturen och vattnet. Magiskt.

I köket möts vi av inredning från HTH. Ekfanér i kombination med rostfritt och bänkskiva i granit. I köket får kocken gott om svängrum. Dina gäster placerar du vid matbordet med en utsikt utöver det vanliga. Tack vare fönster i två väderstreck får även du som kock njuta av fin utsikt medan du hackar, skivar och skapar. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin. Samt inbyggnadsugn, micro, fläktkåpa och häll. Spotlights i kök och vardagsrum.

Vardagsrummet stoltserar med fönsterpartier som löper längs med hela södra sidan. Ljusa material- och färgval, allt för att förstärka det otroliga ljusinsläppet. Rummet upplevs stilrent, modernt och tidlöst. Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Din fantastiska balkong nås härifrån och bildar en länk med den omgivande naturen. En värmande kamin uppskattas alltid.

Från hallen når vi hemmets tre sovrum. Samtliga tre är placerade med ett lugnt och insynsskyddat läge. Det stora sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter. Från gästrummet har du utgång till balkongen med morgonsol.

Vi avslutar rundvandringen med ett badrum som enligt mig har alla rätt! Stilrena val av kakel och klinkers, behaglig golvvärme och platsbesparande duschväggar. I övrigt finns större kommod med handfat, handdukstork och spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och förvaring gör tvättandet till ett rent nöje. Gästtoaletten är helkaklad och nås från hallen.

Byggnad

Byggnadsår:
2007
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd.
Renoveringar:
2010
Installation av balkongmarkis.

2018
Ny tvättmaskin.
Nya termostater för värmen.
Målning väggar.
Nya garderober i entrén.

2019
Ny slimmad köksfläkt med tillhörande rostfri spiskåpa.

Uteplats

En alldeles ljuvlig balkong, placerad i soliga söder med Varvsholmen, naturen och Kvarnholmen i blickfånget. Vattnet omringar dig och solen gör dig sällskap i stort sett hela dagen.

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
190 kWh/m2/år

Ekonomi

Pris:
4 390 000 kr
Månadsavgift:
5 733 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och carportplats. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 270 kr avseende bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
7%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Försäkring
100 kr
Summa
600 kr

Föreningen

Namn
Brf Slipen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-6642
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
16 st
Parkering
Parkering i carportlänga.
TV/bredband
Till avgiften tillkommer kostnad om 270 kr för bredband och kabel-tv från Telenor.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
2007

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr S202
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Slipkajen 7 B
Område:
Varvsholmen
Boarea:
98 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2007
Pris:
4 390 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 733 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och carportplats. Till avgiften tillkommer ett tillägg om 270 kr avseende bredband och kabel-TV.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post