Norra långgatan 50

För dig som vill kunna ta ett morgondopp i Kalmarsund, och samtidigt bo mitt i city. Är dina önskemål ett centralt läge, ett mycket gott skick och en väl genomtänkt planlösning? Då är du en perfekt, ny ägare till den här bostaden på Norra Långgatan 50. Praktiskt boende i markplan. Du bor med direkt närhet centrumkärnan, badplats och fina promenadstråk utmed vattnet. Lägenheten har gott om ljusinsläpp med fönster i fyra olika väderstreck. Du läste rätt. Fyra väderstreck! Genomgående ljusa färger och uppfräschade ytskikt. Förvänta dig ett pedantskött boende i nyskick! Sällskapsrummet ligger med en öppen planlösning till köket. En yta stor nog att rymma matmöblemang, soffgrupp och svängrum för dig och dina gäster. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen bildades 2010, samma år stod denna bostad färdig. Värt att notera är den otroligt låga avgiften. 58 centralt belägna kvadratmeter fördelat på två rum och kök kostar dig 2 125 kr i månaden. Du läste rätt. 2 125 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Till bostaden garanteras dessutom en garageplats för 1 000 kr i månaden. Mysig innergård med grönyta, planteringar och plats att sitta ner, grilla, sola och bara koppla av. Möjlighet till snabb inflyttning.
2 190 000 kr

Rumsbeskrivning

Stig in! Vad blir ditt första ord? Mitt var - Wow! Hallen välkomnar med öppen famn. Avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Rakt fram finns en garderob. En perfekt plats att gömma dammsugaren i. Titta ner, fötterna har du placerat på mörkt klinkergolv. Där klinkergolvet tar slut tar ett parkettgolv i ekutförande vid som enhetligt löper vidare i hela bostaden.

Vita väggar leder oss rakt i in badrummet. Bli bortskämd med kakel på väggar och klinkers med underliggande golvvärme. Detta i neutral och stilren färgsättning. Glöm tidsbokning och söndagstvätten. Med egen tvätt och tork är det du som bestämmer när tvätten ska skötas. I badrummet finns dusch med vikbara duschväggar, toalett, spegelskåp, kommod med handfat och handdukstork. Fint ljusinsläpp från öppningsbart fönster.

Tillbaka i hallen, till höger, öppnar kök och vardagsrum upp sig. Att en öppen planlösning är tilltalande och modernt har ingen missat. Att det dessutom är praktiskt visar sig snart. Här ligger vardagsrummet och köket helt öppet mot varandra. Köksön är placerad i hjärtat av rummet. En möbel som knyter rummen samman och förstärker hemmets sociala karaktär. Ljusinsläpp från tre håll innebär kort och gott att rummet badar i ljus.

Sällskapsdelen i sig erbjuder olika möbleringsmöjligheter. Plats finns för din soffa, ditt TV-möblemang och allra bästa sällskap. fönster placerade i väster släpper in rikligt med ljus.

Vid tillagning av mat står du tryggt i ett välutrustat kök. Vita luckor och den maskinella utrustningen i rostfritt. Här finns allt du kan tänkas behöva! Diskmaskin, kyl/frys, fläkt, ugn och induktionshäll. Matbordet placerar du intill fönsterpartiet som vetter mot hemmets ingång.

Sover gott gör du i sovrummet. Placerat med ett lugnt läget mot innergården. Även här generöst med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. I sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i såväl skjutgarderob samt dubbelgarderob.

Byggnad

Byggnadsår:
2010
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett källarförråd.
Renoveringar:
2015
Samtliga väggar målade.
Ny induktionshäll
Ny diskmaskin

Uteplats

Mysig innegård med planteringar, träd och buskar. Grönyta med plats för utemöblemang.

Energideklaration

Status:
Utförd

Ekonomi

Pris:
2 190 000 kr
Månadsavgift:
2 125 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr i månaden avseende bredband och kabel-TV från Telia.
Andel i föreningen:
6.40364%
Andel av årsavgift:
6.40389%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
80 kr
Summa
330 kr

Föreningen

Namn
Riksbyggen BRF Magistern
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-0293
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
11 st
Parkering
Obligatoriskt tillägg om 1 000 kr för garageplats. 1 st garageplats per lägenhet.
TV/bredband
Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr i månaden avseende bredband och kabel-TV från Telia.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Föreningen äger ett garageutrymme under huset. Förråd i anslutning till garaget.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 2107
Våningsplan:
Markplan Våning 1. Hiss finns.
Adress:
Norra långgatan 50
Område:
Kvarnholmen
Boarea:
58 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2010
Pris:
2 190 000 kr
Månadsavgift:
2 125 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 299 kr i månaden avseende bredband och kabel-TV från Telia.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post