Erik Dahlbergs väg 27B

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 27B - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Här bor du centralt och mycket tillgängligt! Byggår 2016 innebär för dig ett sprillans nytt hem, varsamt brukat av nuvarande ägare. I det välplacerade gårdshuset på första våningen möts du av ofta efterfrågade attribut såsom fönster på två håll, genomgående trägolv, vitmålade väggar och goda förvaringsytor.

Denna marklägenhet bjuder på inredning av hög klass och noga genomtänkta materialval. Sällskapsrummet ligger med en modern, öppen planlösning till det välutrustade köket. Sovrummet ligger precis där det ska, lugnt och avskilt. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Tilltagen, stensatt uteplats med eftermiddags- och kvällssol.

Bo bra till väldigt låg månadsavgift på 1 822 kr. Utöver detta tillkommer 212 kr för kabel-tv, fiberbredband och telefoni. Bekvämligheter såsom garage och övernattningslägenhet. Du bor med ett perfekt läge med endast några minuters promenad till Kvarnholmen med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Lindö ligger några hundra meter bort och det är gångavstånd till universitetet. Går du mot söder hittar du Kalmar slott och stadsparken inom tio minuter.
1 790 000 kr

Rumsbeskrivning


I det välskötta kvarteret på Erik Dahlbergs väg finns denna tvårummare med två uteplatser.

Stig in! Fötterna möter uppskattat parkettgolv. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är vitmålade. Hör du? Så tyst. Trots ett så centralt läge njuter vi av lugn och ro. Såväl ljudmässigt som insynsmässigt. 5 garderober gör det lätt att hålla hallen.

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Tack vare den öppna planlösningen samspelar sällskapsrum fint med kök. Stort fönsterparti med fri vy över föreningens mysiga innergård i blickfånget. Det är intill nyss nämnda fönster som du placerar matbordet. Fina ramluckor, vitvaror i rostfritt och bänkskiva i betongliknande material, är några av många attribut som fulländar köket. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och micro, fläkt samt kyl/frys. Diskmaskinen är snyggt integrerad. Härifrån når vi den härliga uteplatsen. Stensatt och väl tilltagen med plats för såväl solstolar som loungemöbler. Solsäkert läge med sol från tidig lunch till kväll. Härifrån har du direkt tillgång till föreningens innergård med pergola och berså.

Sällskapsrummet är rymligt med plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt allra bästa sällskap!

Från sällskapsrummet når vi bostadens sovrum. Rummet avskiljs med platsbesparande skjutdörr. Här får du plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Du skulle också kunna snåla lite på sovplatsen och ge utrymme för ett skrivbord. Fönstret bidrar till behagligt ljusinsläpp.

Tillbaka i hallen finner vi ett väl tilltaget, helkaklat badrum med vita väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, dusch med platsbesparande vikväggar och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk. Förvaringsmöjligheter i överskåp. Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra. Ett badrum med alla rätt!

Byggnad

Byggnadsår:
2016
Övriga byggnader:
Förråd i källarplan i höghuset. Cykelförråd på gården. I föreningen finns gästlägenhet att hyra för 150 kr/natt.

Uteplats

Mysig, stensatt uteplats mot föreningens innergård. En placering i västerläge innebär eftermiddags- och kvällssol. Här finns belysning och eluttag.

Energideklaration

Status:
Utförd
Energiklass:
D

Ekonomi

Pris:
1 790 000 kr
Månadsavgift:
1 822 kr/mån. I avgiften ingår värme och den fasta avgiften för hushållsel, varm- och kallvatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 212 kr avseende fiberbredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
1.87752%
Andel av årsavgift:
1.87757%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
80 kr
Vatten/avlopp
90 kr
Försäkring
80 kr
Summa
250 kr

Föreningen

Namn
RIksbyggen Brf Nyckeln
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769625-6051
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Föreningen har tillgång till 12 parkeringsplatser i garaget. En garageplats kostar 780 kr/månaden. Separat kö. Det finns två stycken parkeringsplatser, går att hyra för 300 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
TV via Telia (fiber), kanalpaket Lagom (ca 24 kanaler). Bredband via Telia (fiber). Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 212 kr i månaden för bredband, k-tv och telefoni.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Inflyttning i föreningen skedde 2017.

NÄSTA VISNING

Fre 5 Juni Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 7102
Våningsplan:
Våning 1 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Erik Dahlbergs väg 27B
Område:
Centralt
Boarea:
41.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2016
Pris:
1 790 000 kr
Månadsavgift:
1 822 kr/mån. I avgiften ingår värme och den fasta avgiften för hushållsel, varm- och kallvatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 212 kr avseende fiberbredband och kabel-TV.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post