Kungsgårdsvägen 54C

På Kungsgårdsvägen 54C presenteras nu en trivsam trea om ca 90 kvadratmeter i etage för dig som ställer höga krav på ditt boende. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Här bjuds du på en genomgående hög standard, ljusa och fina ytskikt, gott om förvaringsmöjligheter, genomgående ekparkett och din alldeles egna ingång. Bostadens härliga gavelläge innebär att du njuter av ljusinsläpp från tre håll.

På bostadens nedre plan inryms ett modernt och fullutrustat kök från Sentens som sällskapas av vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Perfekt för umgänge! Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Från vardagsrummet nås en härlig balkong belägen mot föreningens mysiga kvarter. På övre plan möts du av två väl tilltagna sovrum med charmiga snedtak som sätter en fin karaktär på bostaden.

Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Här bor du lugnt med närhet till Skälbys lek- och grönområden och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till centrum. Även Hansa city med stort shoppingutbud nås på få minuter med cykel och Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.

Varmt välkommen på visning!I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

I lugnt och trivsamt bostadskvarter hittar vi Brf Ekbackens nya moderna hus! Här har inget lämnats åt slumpen. Denna etagetrea ligger mitt i kvarteret, tryggt och säkert. Ett perfekt hörnläge innebär för dig fönster på tre håll och två balkonger. Via en utvändig trappa tar vi oss upp till andra våningen där bostadens egna ingång är belägen. Intill entrén finns också en trevlig entrébalkong med eftermiddagssol. Stig på och placera dina fötter på ett snyggt och praktiskt klinkergolv i mörkgrå färg. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid vilket löper enhetligt vidare i resten av bostaden. Till vänster om ingången finns plats för ytterkläder och skor. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd.

Vi tar oss vidare in i bostaden och hamnar då i det ljusa och trivsamma allrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Perfekt för umgänge! Tack vare gavelläget berikas rummet av fint ljusinsläpp från tre håll. Väggarna är vitmålade och i rummet ryms större soffgrupp, tv-möblemang samt matgruppsmöblemang för ett större sällskap. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen mot förenings mysiga kvarter.

Det stilrena köket från Sentens är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux i form av fullstor kyl och frys, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och häll. Vita skåpsluckor kombineras med en mörkgrå bänkskiva i laminat samt en rostfri bänkskiva vid tvättstället. Mellan skåpsluckor och bänkskiva sitter stora vita kakelplattor. I taket sitter infällda spotlights vilket skapar ett stämningsfullt ljus när så önskas.

På nedre plan finns även det stora och härliga badrummet beläget. Helkaklat i stilrena färgval med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. Lyxigt att slippa tvättstugebokningar och kunna slänga i en tvätt när det behagar. Utöver redan nämnda är badrummet utrustat med wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp där över samt dusch med glasväggar.

Vi tar oss upp till bostadens privata delar via en trätrappa.

På övre plan väntar två sovrum varav det ena verkligen är väl tilltaget. Ovanvåningens charmiga snedtak bidrar till en mysig känsla och fin karaktär. I det större sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober, skjutgarderob samt i förråd/klädkammare. Det mindre sovrummet har härligt ljusinsläpp via takfönster. Båda sovrummen bjuder på ljusinsläpp via fönster på två håll. I hallen finns ytterligare förråd för förvaring.
Byggnad

Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glasfönster isoler
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Förråd finns i förrådsbyggnad mittemot entrén.

Uteplats

Stor möblerbar balkong med utgång från vardagsrummet samt en trivsam loftgång/entrébalkong i sydvästligt läge.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
5 152 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.01724%
Andel av årsavgift:
3.23102%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Försäkring
100 kr
Summa
600 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
26 parkeringsplatser finns. Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.
Allmänt om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 6-1101
Våningsplan:
Våningsplan 2-3. Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Kungsgårdsvägen 54C
Område:
Skälby
Boarea:
89.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2018
Månadsavgift:
5 152 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post