Bredbandet 16

Nu finns det! Boendet där du inte behöver välja bort något. På Bredbandet 16 uppfyller du din längtan efter havet och ett bekymmersfritt boende!

På våning tre bor du med en spektakulär vy och havets skådespel i blickfånget. Bostadens placering på första parkett resulterar i underbart ljus, påtaglig rymd och en utsikt ingen någonsin kan se sig mätt på. Från den tilltagna balkongen, placerad i söder, blickar du ut över Kvarnholmen och några av stadens landmärken. Från de två sovrummen njuter du idag av en fri vy över Kalmarsund och Ölandsbron. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus.

Lägenhetens stora fönster suddar ut den skarpa gränsen mellan ute och inne. Den inglasade balkongen förlänger utesäsongen såväl vår som höst. Sällskapsutrymmena är medvetet skapade för gemytlig samvaro och är därför öppna, luftiga och väl tilltagna. En kamin höjer mysfaktorn. Stort badrum med bubbelbad och separat dusch samt gästtoalett med dusch.

Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffade utsikt och vidsträckt vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Ovan nämnda i kombination med sitt strategiska läge gör Varvsholmen till ett av Kalmars mest exklusiva bostadskvarter. Bekvämligheter såsom hiss direkt från garaget till våningsplanet och närhet till bad och båtliv.
4 890 000 kr

Rumsbeskrivning

Parkera bilen i garaget och ta hissen upp till plan 3. Välkommen in till ett hem utöver det vanliga. I hallen sätter du fötterna på mörkgrått klinkergolv. Där klinkergolvet slutar tar ett fint parkettgolv i ek vid. Samma golv löper sedan enhetligt vidare i hela bostaden. Väggarna i bostaden är ljusa. I hallen finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Om du vill hålla hallen fri från nyss nämnda finns gott om plats för förvaring i skjutgarderoben som ligger i direkt anslutning till entrén. Behaglig golvvärme i hela bostaden. I hallen sitter också uttaget för centraldammsugaren.

Vi följer ljuset och viker till höger. Wow! Vilket rum. Sällskapsrummet ligger med en modern, öppen planlösning till köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Det är här vi får det bekräftat, läget är svårslaget! På en helt perfekt höjd med känslan att vi går på vatten. Rummet upplevs stilrent, modernt och tidlöst. Addera soffgrupp, matmöblemang och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel. Kök och vardagsrum har dimmerstyrda spotlights i taket. Kaminen delar av kök och vardagsrum på ett naturligt sätt. Härifrån når vi den inglasade balkongen med utsikt över hamninloppet och stadens siluett. Balkongen utökar sällskapsytorna då det kan nyttjas stora delar av året.

I köket möts vi av inredning från HTH. Vitt i kombination med trä – svårslaget! Rostfria vitvaror och gott om svängrum för kocken. Dina gäster placerar du runt köksön för mingel och med en utsikt utöver det vanliga. Den maskinella utrustningen består av fristående kyl och frys, inbyggnadsugn, diskmaskin, micro, fläkt och häll.

Från hallen når vi två av hemmets tre sovrum. I det ena rummet finns en klädkammare och i det andra en skjutgarderob. Båda rummen är placerade med ett lugnt och insynsskyddat läge och idag fri sikt över Ölandsbron och Kalmarsund. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Hemmets stora sovrum, ligger längst in i bostadens vinkel. Du möts av en slående vy, plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och förvaring i skjutgarderober.

Från hallen når vi gästtoalett med dusch. Helkaklat och utrustat med dusch med infällbara duschväggar, handdukstork och tvättställ. Spotlights i tak. I anslutning till hallen finns även ett rymligt förråd.

Vi avslutar rundvandringen med ett badrum som enligt mig har alla rätt! Helkaklat, ljust och väl tilltaget. Här finns allt! Toalett, dusch med platsbesparande duschväggar, handfat med undersittande förvaring, handdukstork, spotlights i tak och bäst av allt – bubbelbadkar. Separat tvättrum med tvättmaskin, torktumlare, goda arbetsytor och förvaring samt tvättho.

Byggnad

Byggnadsår:
2007

Uteplats

En väl tilltagen och inglasad balkong med sol större delen av dagen. Vackra utblickar över vattnet, Kvarnholmen och några av stadens landmärken.

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
114 kWh/m2/år

Ekonomi

Pris:
4 890 000 kr
Månadsavgift:
6 768 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr per månad avseende bredband och kabel-TV.
Andel i föreningen:
3.64%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
470 kr
Försäkring
120 kr
Summa
590 kr

Föreningen

Namn
Brf Trossen
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-6691
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Pernilla, PH Konsult och förvaltning 0455-619203 eller mejla [email protected]
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
37 st
Parkering
En garageplats ingår i månadsavgiften.
TV/bredband
Bredband, tv och telefoni ingår i ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Byggår 2007

NÄSTA VISNING

Sön 25 Oktober Ring 0480-420 200 för tidsbokning! Mån 26 Oktober Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr T306
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Adress:
Bredbandet 16
Område:
Varvsholmen
Boarea:
124 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2007
Pris:
4 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
6 768 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och 1 st garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr per månad avseende bredband och kabel-TV.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post