Kay Wieståls gata 9

5 595 000 kr

Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum
Boarea/biarea:
94 kvm
Område:
Fredriksskans
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 4 av 4. Hiss finns.
Månadsavgift:
5 312 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Brf Supportern Med närhet till Malmfjärden och vackra landmärken skapar vi 49 st moderna bostäder intill Fredriksskansparken. I ett unikt läge mellan stad och vatten skapas en fantastisk utsikt över park, vatten och stad. Läget ger dig dessutom oslagbart ljusinsläpp som piggar upp året runt. Vi erbjuder bostäder mellan 40-125,5 kvm och som fördelas på 2-5 rok. Med enkla drag präglas byggnaderna av lokala materialval med kalksten och naturligt åldrande trä. Fasaderna som är riktade mot staden är försedda med franska balkonger och stenbeklädnad. I motsatt riktning erbjuds träfasader och mysiga balkonger med utsikt över park och vatten. Husen genomsyras av värme med varierade materialval och hållbara miljöer. En riktigt bra bonus är gästlägenheten för dina övernattande gäster. Du kan dessutom njuta av en lugn oas på takterrassen med grönskande spaljéer och en slående utsikt över staden och Kalmarsund. Alla köpare kommer erbjudas garageplats till en förmånlig kostnad om 1100:-/månad och med hissen som går hela vägen ner till garaget.
Inflyttning och inredningslinje Lägenheterna beräknas vara inflyttningsklara i februari/mars.

Kvarvarande lägenheter uppförs med inredningslinje Brons.

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Kay Wieståls gata 9
Postadress
392 50 Kalmar
Område
Fredriksskans
Kommun
Kalmar
Lgh.nr
D11-1301
Boarea
94 m²
Antal rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Månadsavgift
5 312 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr för fiber avseende TV och internet.
Pris
5 595 000 kr

INTERIÖR

Du som köpare av en lägenhet i Brf Supportern kommer att få möjlighet att välja mellan tre olika varianter av just din lägenhet. Vi har valt att namnge dessa tre inredningskoncept till Brons, Silver respektive Guld för att knyta an till platsens idrottsliga historik.

NIVÅ BRONS
Detta är den standard som arkitekten utrustat samtliga lägenheter med. Det är den du ser på de flesta illustrationsbilder samt beskriven i den generella lägenhetsbeskrivningen nedan. De generösa ljusinsläppen från fönsterdörrarna och ljusa målade väggar och tak förstärker rymden i lägenheterna där takhöjden är 2,6 m. Varje lägenhet har dolda sprinklers i taket i samtliga rum. Golv av de hållbara naturmaterialen ek och kalksten ger rummen en tidlös och varm känsla. De ljusa och levande materialen fortsätter in i WC/dusch där du möts av vackert kakel. Köket med sina ljusgrå luckor och bänkskiva i natursten är valt för att hålla över tid. Tillsammans med det anslutande vardagsrummet blir det en inbjudande plats för såväl vardag som till fest.

NIVÅ SILVER
Basen är de material och fabrikat som återfinns i Nivå Brons, men här får du möjlighet att sätta din egen prägel med val av kulör på kök, tapet eller målad fondvägg i vardagsrummet samt i det större sovrummet. I WC/Dusch får du en dimbar spotlightbelysning i tak samt valfri kulör på väggarna inom den kakelserie arkitekten valt. Köket kommer att utrustas med inbyggda vitvaror. Även garderober kommer att byggas in till tak för ett renare uttryck.

NIVÅ GULD
Denna nivå ger en lägenhet som är något utöver det vanliga med stor omsorg om detaljerna. Fortfarande är det naturmaterial som lägger grunden till lägenheten medan du själv väljer de tapeter och kulörer som du tycker om. I WC/Dusch får du själv välja mellan flera exklusiva kakel- respektive klinkerserier. Köket är det stilrena Kvänum Grip Ek Amber med bänkskiva av öländsk kalksten och med Electrolux modernaste vitvaror som integreras i köksinredningen och som visas på en av illustrationsbilderna.Priser för de respektive tillvalslinjerna kommer att presenteras vid ett senare skede.

LÄGENHETSBESKRIVNING

BALKONG: Golv av trätrall och räcke i metall.

FRANSK BALKONG: Glasräcke med överliggare i trä.

TAMBURDÖRR: Säkerhetsdörr.

GOLV: Kalksten i hall, ekparkett i övrigt. Vattenburen golvvärme (förutom i WC/Dusch där det är el-golvvärme).

INNERVÄGGAR: Målade.

INNERTAK: Målade vita. Takhöjd 2,6 m.

INNERDÖRRAR: Släta vita.

GARDEROB, HALL: Vit, skjutdörrsgarderob/garderob, se planlösning. Kund inreder själv skjutdörrsgarderob efter inflyttning.

GARDEROB, SOVRUM: Vit, skjutdörrsgarderob/garderob, se planlösning. Kund inreder själv skjutdörrsgarderob efter inflyttning.

KÖKSSNICKERIER: Typ Ballingslöv Bistro, ljusgrå, släta luckor med handtag i metall och läder.

BÄNKSKIVA OCH DISKHO: Naturstensskiva och underlimmad diskho.

STÄNKSKYDD: Natursten.

VITVAROR: Kyl och frys, integrerad diskmaskin i köksinredningen, inbyggnadsugn med micro (kombiugn) samt glaskeramikhäll.

SPISFLÄKT: Integrerad i köksinredning.

GOLV, VÅTUTRYMME: Klinker, ljust grå.

VÄGG, VÅTUTRYMME: Kakel, vitt.

BADRUMSPORSLIN: Golvstående WC-stol, underlimmat porslinstvättställ i keramisk bänkskiva eller fristående porslinstvättställ med benställning enligt planlösning.

SPEGEL: Spegelskåp ovan tvättställ.

DUSCHPLATS: Glasade dörrar alternativt glasad vägg och duschstång enligt val.

TVÄTTUTRUSTNING: Tvättmaskin och torktumlare; (alternativt kombimaskin i mindre 2:or i hus D1).

BELYSNING: Taklampor i WC/D/T samt klädkammare. Lamputtag i övriga rum. Bänkbelysning i kök.

INTERNET/ TV/ TELE: Fiber, nätverksuttag för Tele/TV/Data.

ELINSTALLATION: Elcentral med automatsäkringar, jordfelsbrytare.

BRANDSÄKERHET: Sprinkler i varje rum som döljs i taket.

Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Bilplats
Garageplats 1100 kr/månad
Namn
Brf Supportern
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-6073

Ekonomi

Pris:
5 595 000 kr
Månadsavgift:
5 312 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 250 kr för fiber avseende TV och internet.
Andel i föreningen:
2.287%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader