Spelarvägen 4C

Hus eller lägenhet? Varför ska du välja? Här kan du få det bästa av två världar. En lättskött trädgård och samtidigt ett enkelt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Bostaden stod klar 2019 och nuvarande ägare har vårdat bostaden väl sedan dess.

När du bosätter dig i Fjölebro bor du i ett familjärt, naturskönt och lugnt område. Din bil parkerar du smidigt på framsidan intill bostaden där även det utvändiga förrådet finns. På cirka 113 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På entréplan finns hemmets sällskapsytor. Det välutrustade köket ligger med en öppen, modern planlösning mot sällskapsrummet. En trappa upp finns tre sovrum och mer sällskapsytor. Helkaklat badrum, ett på varje plan. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck! Den tilltagna uteplatsen med soldäck och täppa bjuder på sol från morgon till eftermiddag. Därefter svänger solen runt och värmer den stensatta uteplatsen på framsidan.

Du bor praktiskt med en fin villakänsla fast utan den vanliga villans alla måsten och underhåll. Här bor du med ett perfekt läge i Fjölebro. Förskola tvärs över gatan, promenadavstånd till Fjölebro IP och cykelavstånd till Lindsdals centrum med stort serviceutbud. Bra kommunikationer in till Kalmar centrum.
2 295 000 kr

Rumsbeskrivning


Vi svänger höger, bort från stora vägen och kör in i det lummiga kvarteret. Fjölebro växer så det knakar och familj efter familj flyttar in. Äntligen börjar området komma i ordning och snart är det helt klart. Vi passerar villakvarteret, svänger förbi gästparkeringen och parkerar bilen precis framför huset. Bakom oss, en bit bort, på den obebyggda plätten finns planer på att göra en parkliknande mötesplats.

Framsidan är stensatt och ger plats för loungemöbler. Parkera bilen utanför och välkomnas in.

Nu är vi redo att ta klivet in. Det blir ett ljust mottagande med en hall. En ljus hall är en trevlig hall! Hallen bjuder på plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaringsmöjligheter i förrådet under trappen. Fötterna möter slitstarkt klinkergolv med golvvärme. Där klinkergolvet slutar tar ett parkettgolv vid. Parkettgolv och golvvärme är återkommande i samtliga rum på entréplan (ej badrum och tvättrum).

Till vänster om hallen ligger det hemtrevliga och välutrustade köket från HTH. Vita skåpluckor med knoppar i mässing, marmormönstrade bänkskivor och breda, vita kakelplattor. Jackpot! Köket bjuder på generösa ytor och fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av hel- kyl och frys, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och micro samt en integrerad diskmaskin. Intill köksfönstret mot framsidan rymmer matbord med plats för 4 personer.

Vi fortsätter vidare på entréplan. Med öppning från både hall och kök ligger sällskapsrummet. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang. Har du en stor familj eller gillar du att bjuda in stora sällskap? Inga problem. Här finns plats för alla! Mingla och socialisera gör ni runt köksön. Från sällskapsrummet når vi den fantastiska uteplatsen. Låt oss ta en titt. Ett av hemmets många dragplåster om du frågar mig. Uteplatsen bjuder på en lagom stor täppa och ett tilltaget trädäck. Det går fint att installera markis, om så önskas. Häckarna som angränsar till grannarna kommer med tiden att växa sig större.

På entréplan finns ett helkaklat badrum med underliggande golvvärme och öppningsbart fönster. Här finns handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, toalett, handdukstork och dusch med platsbesparande vikväggar.

Vägg i vägg med badrummet ligger tvättrummet. Bekvämt med egen tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns dessutom fina arbetsytor och tvättho.

Vi tar trätrappan upp till övervåningen.

Allrummet på övre plan är högt uppskattat av alla i familjen. Blir det familjens tv-hörna, lekrum eller kontor? Eller varför inte en öppen walk-in-closet? De öppna garderoberna ingår om så önskas.

De två rummen som vetter mot husets baksida, helt fria från insyn med utsikt över kringliggande område. Gemensamt för rummen är vita väggar och parkettgolv.

Det stora sovrummet vetter mot husets framsida. Generös golvyta med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring bakom skjutgarderober.

Ovanvåningens badrum är också helkaklat. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod och spegelskåp.

Byggnad

Byggnadsår:
2019
Övriga byggnader:
På husets framsida finns ett rymligt kallförråd.

Uteplats

På framsidan har man en stensatt uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Insynsskydd mot grannen i form av spaljé. På baksidan finns altan i österläge med belysning och spaljé mot grannen. Tillhörande gräsmatta omgärdad av buskar mot granne och tomtgräns. Marken ägs av föreningen, men sköts av bostadsrättsinnehavaren.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
2 295 000 kr
Månadsavgift:
3 913 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering.
Andel i föreningen:
4.400744%
Andel av årsavgift:
4.39208%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
400 kr
Hushållsel
500 kr
Försäkring
100 kr
Summa
1 000 kr

Föreningen

Namn
Brf Fjölebro Ett
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769634-3602
Hemsida
brffjolebro.se
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Parkering
Varje radhus har egen asfalterad uppfart på framsidan med plats för en bil. Gästparkeringar finns i området.
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningens hus är färdiga för inflyttning i april/maj 2019 och består av fyra radhuslängor med totalt 22 bostadsrättsradhus.

NÄSTA VISNING

Tis 18 Augusti Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 13
Våningsplan:
Markplan Våning 1. Hiss finns ej.
Adress:
Spelarvägen 4C
Område:
Fjölebro
Boarea:
112.8 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2019
Pris:
2 295 000 kr
Månadsavgift:
3 913 kr/mån. I avgiften ingår kallvatten, förråd och parkering.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post