Hemvägen 15

Välkommen till detta mycket trivsamma och välplanerade radhus i ett plan! Det perfekta boendet för dig som söker något bekvämt och lättskött! Här får du alla fördelar som en bostadsrätt ger men även en härlig huskänsla med uteplats både på fram- och baksida. Fint läge med naturen som närmsta granne i en av Kalmars snabbast växande stadsdelar - Vimpeltorpet. Här bor du i ett barnvänligt område nära vacker natur och havsmiljö, golfbana och kommunikationer till centrum. Till bostaden hör ett rymligt förråd och egen carportplats! Väl utnyttjade kvadratmeter med två rymliga sovrum, ett generöst tilltaget vardagsrum (som kan delas av om ett tredje sovrum behövs), helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt ett välutrustat kök! Underbart ljusinsläpp från stora fönster och genomgående fina ytskikt i klinkergolv och ekparkett med behaglig golvvärme. Bostaden stod färdig sommaren 2019 och har tagits väl om hand av nuvarande ägare. Allt känns fortfarande som nytt!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande och öppen hall med praktiskt och snyggt klinkergolv i entrén. Vidare in i hallen och i resten av bostaden vilar fötterna på ekparkettgolv - enhetligt och smakfullt! Dessutom behaglig golvvärme i hela huset! I hallen finns en garderob och plats för avhängning.

KÖK
Välutrustat och stilrent kök från Ballingslöv. Generös takhöjd och fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggd micro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. I köket har du gott om förvaring, bra ytor för matlagning och fint utrymme för köksbord.

DUSCH/WC
Modernt och stilfullt helkaklat badrum! Badrummet är försett med handfat med kommod, wc, dusch med glasdörrar, fönster samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsyta och förvaring - praktiskt!

SOVRUM
Rymligt föräldrasovrum med lugnt läge mot baksidan. Generös klädförvaring i hel garderobsvägg!

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med stort ljusinsläpp från flertalet fönster och utgång till den härliga altanen på baksidan. Rummet kan delas av för att få ett tredje sovrum om behovet finns.

SOVRUM
Sovrum i bra storlek som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Fönster i två väderstreck och klädförvaring i en garderob.

Byggnad

Byggnadsår:
2019
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader:
Stort förråd tvärs över gården.

Uteplats

Uteplats (ca 10 kvm) med trädäck mot väster och norr med ostört läge mot baksidan. Gräsmatta och härlig natur alldeles utanför. Uteplatsen är försedd med el, belysning och insynsskydd. Stensatt uteplats (ca 9,3 kvm) mot söder och väster på framsidan.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
4 287 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd och carportplats. Utöver månadsavgiften tillkommer en driftskostnad på 740 kr/månaden som faktureras av föreningen.
Andel i föreningen:
6.5778%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
750 kr
Försäkring
129 kr
Summa
879 kr

Uppgifter enligt säljaren.

Föreningen

Namn
Brf Visaren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769636-1216
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se ekonomisk plan.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
17 st
Parkering
Parkeringsplats ingår till varje lägenhet. Gästparkeringar finns.
TV/bredband
Tv och bredband via fiber, ingår ej i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Ej angiven
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2019.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr H15
Våningsplan:
Adress:
Hemvägen 15
Område:
Vimpeltorpet
Boarea:
74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2019
Månadsavgift:
4 287 kr/mån. I avgiften ingår vatten, förråd och carportplats. Utöver månadsavgiften tillkommer en driftskostnad på 740 kr/månaden som faktureras av föreningen.
  • Eric Giljam
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 0709-755 007
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post