Lisavägen 10

I attraktiva och barnvänliga Lindsdal står denna välplanerade fyra redo för sin nästa ägare. Med det rätta läget, på lugn återvändsgata, i trivsamma kvarter, bor du med villakänsla och omgiven av lummiga grönområden.

Första intrycket är allt! Du välkomnas av en pampig terrass på hela 23 kvadratmeter! Terrassen är såklart placerad i bästa av lägen - soligt sydväst. Njut av morgonkaffet, lunchen och middagen här.

Interiört bjuder bostaden på härligt ljusinsläpp, parkettgolv i ekutförande och vitmålade väggar. Stora fönster och extra högt till tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar hemmet. Sällskapsdelen är ett kapitel för sig själv! Här finns det gott om svängrum. Det välutrustade köket bjuder på smarta förvaringslösningar, däribland en mobil köksö. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Tre sovrum i bra storlek.

I Brf Sunnanäng bor du i lugna och natursköna villakvarter med närhet till såväl förskola/skola, vårdcentral, välsorterad matbutik och kommunikationer. I avgiften ingår vatten, kabel-tv, fiberbredband.
1 490 000 kr

Rumsbeskrivning

Hallen öppnar upp sig och upplevs både rymlig och ljus. Fötterna placeras på nytt ekparkettgolv och vitmålade väggar. I hallen finns även städskåp.

Från hallen når vi två av tre sovrum. Båda med fönster mot husets framsida. Rummet till vänster från hallen erbjuder förvaring i två garderober. Det andra rummet är bostadens största sovrum ca 13 kvadratmeter stort. Här finns generöst med garderober.

Rakt fram i hallen ligger vardagsrummet med en modern, öppen planlösning mot köket. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten! Fyra stora fönsterpartier skänker dig rikligt med dagsljus. Vardagsrummet ger plats för såväl soffa, elektronik, hyllor och matmöblemang. Kanske är det först här du lägger märke till att det helt saknas radiatorer. Luftvärmen tillförs här via kornischer placerade ovanför fönstren.

Detta kök bjuder på stil och finess! Vit skåpinredning med mörk bänkskiva. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av spis, inbyggnadsugn, spisfläkt, kyl, frys, inbyggd mikro och diskmaskin. Köksdelen avgränsas med en mobil köksö som ingår i köpet.

Från vardagsrum/kök når du sovrum nummer tre (som också nås via det större sovrummet). Här finns gott om plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Förvaring i garderob.

Badrummet är centralt placerat i bostaden med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns dusch med duschväggar i glas, toalett, tvättställ, spegelskåp med belysning. Lyxigt och bekvämt med egen kombinerad tvätt/tork.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd. Möjlighet att hyra fler förråd finns.

Uteplats

Generös takterass om cirka 23 kvm (!!) i bästa av lägen - soligt sydväst. Sol från morgon till kväll!

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
1 490 000 kr
Månadsavgift:
4 180 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband (Fiber).
Andel i föreningen:
2.84524%
Andel av årsavgift:
3.06123%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Sunnanäng i Lindsdal
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-1881
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
Parkering
En parkeringsplats tillhör varje lägenhet (200 kr/mån).
TV/bredband
Tv och bredband via Telia (fiber), ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2017/2018.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 30
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Lisavägen 10
Område:
Lindsdal
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 490 000 kr
Månadsavgift:
4 180 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband (Fiber).
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planlösning