Fartygsgatan 7

På Fartygsgatan 7 väntar boendet för dig som drömmer om närheten till såväl havet som vår vackra stadskärna. Denna bostad präglas av hög materialstandard med stilrent och påkostat kök från Ballingslöv, helkaklat badrum med tvättdel och genomgående parkettgolv från Kährs. Den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner. I sovrummet vaknar du upp med slående utblickar över Kalmarsund och Ölandsbron. Under årets varmare månader njuter du av eftermiddagssolens värmande strålar på den generösa, stensatta uteplatsen som är belägen mot föreningens innergård.

Brf Mastfotens bostäder stod inflyttningsklara så sent som 2014 och i huset finns bekvämligheter såsom hiss, garage och förråd. På Varvsholmen bor du bekvämt, rogivande och omgiven av havets brus. Du har dessutom promenadavstånd till vår vackra och historiska stadskärna Kvarnholmen. När du önskar ta ett dopp finner du närmsta brygga enbart ett fåtal steg från ytterdörren.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Vi tar oss till första våningen som motsvarar en höjd av våning två.

I hallen placeras dina fötter på ett snyggt och gediget klinkergolv med golvvärme. Efter detta tar ett fint parkettgolv med golvvärme vid som löper enhetligt genom bostadens samtliga rum. Golvvärmen ger dig en jämn och behaglig värme i hela bostaden. Tar du till höger från hallen når du sovrummet. Tänk att få vakna upp till denna fantastiska utsikt över vårt vackra Kalmarsund med Ölandsbron som siluett i bakgrunden! Sovrummet gör plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Goda förvaringsutrymmen finns att tillgå bakom de stilrena skjutgarderobsdörrarna.

Vi tar oss vidare i bostaden och möts av en öppen och modern planlösning där kök och vardagsrum sällskapar varandra. Perfekt för er som gillar att umgås med vänner och familj. Den generösa golvytan möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Sällskapsdelen rymmer din soffa och tv-möblemang. Intill det generösa fönsterpartiet som vetter ut mot föreningens innergård skapas en naturlig plats för ett större middagsbord. Härifrån tar du klivet ut till bostadens generösa uteplats. Uteplatsen är stensatt och belägen i väster mot föreningens lugna innergård. Här ryms både större soffgrupp och grill. Perfekt för lata dagar i solen eller sena kvällar i goda vänners lag. Solen gör dig sällskap under eftermiddagens timmar.

Kökets stilrena luckor i vitt från Ballingslöv kombineras med en mörk bänkskiva, vitt kakel och rostfria beslag. Här finns komplett maskinpark från Electrolux i form av kyl och frys, inbyggd micro, keramikhäll, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin. Den ditsatta köksön ger dig både extra arbets- och avställningsyta samt ytterligare förvaringsutrymme.

Sist men inte minst har vi det generösa och helkaklade badrummet. Vitt kakel möter ett ljusgrått klinkergolv. Stilrent och tidlöst! Även här njuter du givetvis av behaglig golvvärme. I taket sitter infällda och dimbara spotlights vilket skapar ett behagligt ljus. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, dusch med vikväggar i glas, kommod med tvättställ, handdukstork och en praktisk tvättdel i bekväm höjd med både tvättmaskin, torktumlare och praktiska förvaringsskåp.

Byggnad

Byggnadsår:
2013/2014
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd.

Uteplats

Stor stensatt uteplats mot föreningens innergård. Här njuter du av härlig eftermiddagssol.

Energideklaration

Status:
Utförd
Energiklass:
D

Ekonomi

Månadsavgift:
3 175 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt en garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr avseende Telias paket med kabel-tv, fiberbredband och telefoni (via fiber).
Andel i föreningen:
2.53%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
385 kr
Försäkring
200 kr
Summa
585 kr

Föreningen

Namn
Brf Mastfoten
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3917
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
26 st
Parkering
En garageplats ingår till varje lägenhet.
TV/bredband
Tv, bredband och telefoni via Telia (fiber) ingår i det obligatoriska tillägget om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen stod färdig för inflyttning 2014 och består av 26 lägenheter.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr H115
Våningsplan:
Våning 1 av 7. Hiss finns.
Adress:
Fartygsgatan 7
Område:
Varvsholmen
Boarea:
60 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2013/2014
Månadsavgift:
3 175 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt en garageplats. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 250 kr avseende Telias paket med kabel-tv, fiberbredband och telefoni (via fiber).
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planlösning