Bergagårdsvägen 14

Bland trädtopparna på våning fyra av Bergagårdsvägen 14 erbjuds nu ett hem på 38 kvadratmeter som fördelar sig över ett stilrent kök i vitt utförande från Marbodal samt sällskapsrum i en öppen planlösning. Ett helkaklat badrum med behaglig golvvärme. Stilrena materialval, gediget parkettgolv i ek och ljusa fina ytskikt är genomgående för bostaden.

Utöver ovan nämnda finns här även många andra fördelar så som hiss hela vägen ner till garaget och maskinell utrustning i form av både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Ja, helt enkelt sådana saker som gör livet och vardagen lite lättare.

Brf Bergagårdshöjdens ståtliga hus stod inflyttningsklart så sent som 2017 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Låg månadsavgift om 2 058 kr garanterar förmånlig boendekostnad! Här bor du på ett lugnt läge med centrum på bekvämt avstånd. Hoppa upp på cykeln och du når Hansa City med shopping och restauranger på nolltid. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik och vårdcentral.
895 000 kr

Rumsbeskrivning

Välkomna in till en ljus och inbjudande hall, med vitmålade väggar och ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Hallen får gott om ljus och erbjuder även generöst med garderobsutrymmen.

Hallen leder oss vidare in mot köket och de sociala delarna av lägenheten. Ett smakfullt men främst välutrustat kök med vita luckor, vitt kakel och utrustning bestående av kyl/frys, inbyggd micro, diskmaskin, spis och fläkt. Gott om yta för matplats för upp till 6 personer. Alla bekvämligheter du kan önska dig!

Generöst rum med stort ljusinsläpp från flera fönster! Rummet möbleras enkelt och är i dagsläget lätt avskärmat vilket ökar trivselfaktorn.

Badrummet är helkaklat med vitt på väggarna och svart klinker. Badrummet är försett med golvvärme, dusch med glasdörrar, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
I huset finns tillhörande förråd samt cykelförråd.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
895 000 kr
Månadsavgift:
2 058 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
1.58%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
230 kr
Försäkring
90 kr
Summa
320 kr

Driftkostnaderna är uppskattade

Föreningen

Namn
Brf Bergagårdshöjden 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9486
Föreningens ekonomi
För vidare information kring föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus för ca 400 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. Garageplats i källaren går att hyra för ca 620 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. I området finns även gratis gästparkering.
TV/bredband
Alla lägenheter är utrustade med datanät och uttag för TV (1 st per sovrum/vardagsrum) samt telefoni via datafibernät. Tillgång till öppen fiber, fiber-tv och det finns trådburet nätverk i väggarna med nätverksuttag i hall, sovrum och vardagsrum. I hallen finns nätverksutrustning för enkel inkoppling av internet till hela lägenheten. Abonnemang tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns förråd, cykelförråd och miljöhus.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1405
Våningsplan:
Våning 4 av 8. Hiss finns.
Adress:
Bergagårdsvägen 14
Område:
Djurängen
Boarea:
38 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1 rum
Byggår:
2017
Pris:
895 000 kr
Månadsavgift:
2 058 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planritning