Kungsgårdsvägen 52D

Välkommen till en mycket ljus och trivsam etagelägenhet om ca 90 kvm! Nyproducerade lägenheter som stod klara 2018, väl omhändertagen så bara för nästa ägare att flytta in och trivas! Nuvarande säljare har inte snålat med tillvalen, med en redan hög standard har säljaren valt att komplettera med bland annat klinker i hallen, takdusch, spotlights, mängder med köksfunktioner och mycket mycket mer!

Förväntade ljusa ytskikt, känsla av nytt samt genomgående bra materialval. En bra och öppen planlösning och mängder med fönster för bra ljusinsläpp.

På Kungsgårdsvägen 52D bor du i ett mycket trivsamt område med lite bykänsla och granne med underbar natur och stora strövområden. Skolor, Skälby 4H-gård och Hansa med stort utbud av butiker finns på bekvämt avstånd och en kort promenad tar dig till busshållplats med täta avgångar till Kvarnholmen. Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Våning 1

Via din loftbalkong välkomnas du in till hallen där du sätter fötterna på mörkt klinkergolv. I entrén har du avhängningsmöjligheter samt smart förvaringsutrymme under trappan.

Närmst hallen har du badrummet med golvvärme. Här har du spegelskåp med belysning, takdusch, handfat med kommod, handdukstork, wc, tvättmaskin samt torktumlare med tillhörande bänkyta. Helt enkelt allt du behöver.

Vidare går vi och tar os ut mot vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här vilar dina fötter på enstavsparkett som är genomgående i hemmet. I vardagsrummet har du fönster i tre olika väderstreck vilket ger gott om ljusinsläpp oavsett tid på dygnet! Härifrån kan du även nå den härliga balkongen för att spendera kvällarna i solen.

I öppen planlösning når du köket, stilrent och smakfullt kök från Sentens. Här har du gott om förvaring, bra arbetsytor för matlagning och gedigen maskinpark som består av kyl och frys (Anti fingerprint), inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin och inbyggd micro och massor av olika tillval. Samtliga vitvaror från Electrolux.

Våning 2

Tar vi trappan upp till övre plan möts vi av en hall med ett praktiskt förråd/klädkammare. Från hallen når du bostadens två sovrum. De större utav dem med många möbleringsmöjligheter och härligt ljus från stora fönster i två väderstreck. Här får du enkelt rum med den stora sängen och ytterligare möblemang som t ex skrivbord, byråer eller dylikt. Kläderna hänger du undan i två garderober och en klädkammare.

Det andra sovrummet är rymligt det också, fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Även här är du bortskämd med fönster i två väderstreck. Förråd/klädkammare ger dig goda förvaringsmöjligheter!

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Förråd finns i förrådsbyggnad i närhet till lägenheten.

Uteplats

Balkong med kvällssol.

Ekonomi

Månadsavgift:
5 155 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.01724%
Andel av årsavgift:
3.23102%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
430 kr
Försäkring
110 kr
Summa
540 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
26 parkeringsplatser finns. Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.
Allmänt om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 81102
Våningsplan:
(etage på våning 2 och 3) Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Kungsgårdsvägen 52D
Område:
Skälby
Boarea:
89.7 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2018
Månadsavgift:
5 155 kr/mån. i avgiften ingår värme, vatten och förråd.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planlösning Entréplan
Planlösning Övre plan