Stensbergsvägen 54D

Varmt välkommen till Stensbergsvägen 54D. Ett perfekt boende för dig som söker efter lugna kvarter men vill bo med närhet till city, grönska och bad. Här erbjuds nu nästa ägare en lägenhet i mycket gott skick som nuvarande ägare brukat varsamt sedan byggåret 2015. Kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning genom lägenheten och skapar hög trivsel med sociala ytor för familj och vänner. I det helkaklade duschrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen balkong i skyddat söderläge med gott om soltimmar. Här finns alla förutsättningar för att trivas riktigt bra! Välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den rymliga HALLEN. Här placerar du fötterna på ett fint parkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostadens samtliga rum. I hallen finns garderobesförvaring och avhängningsyta för ytterkläder.

Direkt till höger innanför ytterdörren finner du ingång till DUSCHRUMMET med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Snygga och moderna färger som passar alla. Duschrummet är utrustat med toalett, tvättställ med underliggande förvaring, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Behagligt med golvvärme!

Viker du till höger efter hallen når du det väl tilltagna VARDAGSRUMMET som ligger i öppen planlösning mot köket. Gott om dagsljus kommer in från stora fönsterpartier. Vardagsrummet ligger i vinkel som skapar ett ”halvrum” där du kan sätta upp en vägg och göra ett extra sovrum eller kontor om så önskas.

KÖKET från Sentens är i smakfullt utförande med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva i massivt trä. Ovanför bänkskivan pryder ett snyggt kakel. Bra förvaring och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och mikro samt integrerad diskmaskin.

I anslutning till köket ligger en MATPLATS som är väl tilltagen. Här finns plats för stort matmöblemang och förvaringsmöbel. Intill matplatsen finns ett stort fönsterparti från golv till tak där gott om dagsljus flödar in. Här finns även utgång till den härliga balkongen som vetter mot innergården och ligger i perfekt söderläge med många soltimmar.

SOVRUMMET når du från matplatsen. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Klädförvaring finns i fyra garderober.

Byggnad

Byggnadsår:
2015
Övriga byggnader:
I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd, garage och förråd.

Uteplats

Väl tilltagen balkong i perfekt söderläge med gott om soltimmar. På balkongen finns plats för utemöbel och planteringar.

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-04-10)
Primärtenergital:
127 kWh/m2/år
Energiklass:
E

Ekonomi

Månadsavgift:
4 304 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
Andel i föreningen:
2.18122%
Andel av årsavgift:
2.19897%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
200 kr
Hushållsel
200 kr
Vatten/avlopp
100 kr
Försäkring
100 kr
Summa
600 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Linblomman i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-0268
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
44 st
Antal lokaler
1 st
Parkering
Garageplats går att hyra för 663 kr/mån, separat kö.
TV/bredband
I månadsavgiften ingår bredband och tv (fiber).
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2015.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 6
Våningsplan:
Våning 3 av 4. Hiss finns.
Adress:
Stensbergsvägen 54D
Område:
Sandås
Boarea:
73.4 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2015
Månadsavgift:
4 304 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv.
  • Jacob Gustafsson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 070-1435038
  • Skicka e-post