Kungsgårdsvägen 62C

I lugnt och trivsamt bostadskvarter hittar vi Brf Ekbackens nya moderna hus! Här har inget lämnats åt slumpen. Denna etagetrea ligger mitt i kvarteret, tryggt och säkert. Belägen en trappa upp med egen ingång. Ett perfekt gavelläge innebär för dig fönster på tre håll och två balkonger.

Redo? Jag överlämnar nyckeln till dig. Vrid om och stig in. 90 fina kvadratmeter hälsar dig välkommen. Fötterna placerar du på parkettgolv i alla rum. Från hallen når vi bostadens verkliga pärla till rum: sällskapsrummet med en modern, öppen planlösning till köket. Tack vare fönster i tre väderstreck ”badar” rummen i ljus. På övre plan möts du av två väl tilltagna sovrum med charmiga snedtak som sätter en fin karaktär på bostaden. Badrummet är helkaklat och utrustat med egen tvättavdelning.

Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Här bor du lugnt med närhet till Skälbys lek- och grönområden och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till centrum. Även Hansa city med stort shoppingutbud nås på få minuter med cykel och Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.

Rumsbeskrivning

Via en utvändig trappa tar vi oss upp till andra våningen där bostadens egna ingång är belägen. Intill entrén finns också en trevlig entrébalkong med eftermiddagssol. Stig på och placera dina fötter på ett fint parkettgolv i ek. Likadana golv löper enhetligt vidare i resten av bostaden. Till vänster om ingången finns plats för ytterkläder och skor. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd.

Vi tar oss vidare in i bostaden och hamnar då i det ljusa och trivsamma allrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Perfekt för umgänge! Tack vare gavelläget berikas rummet av fint ljusinsläpp från tre håll. Väggarna är vitmålade och i rummet ryms större soffgrupp, tv-möblemang samt matgruppsmöblemang för ett större sällskap. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som är belägen mot förenings mysiga kvarter.

Det stilrena köket från Sentens är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux i form av fullstor kyl och frys, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och häll. Vita skåpsluckor kombineras med en mörkgrå bänkskiva i laminat samt en rostfri bänkskiva vid tvättstället. Mellan skåpsluckor och bänkskiva sitter stora vita kakelplattor. I taket sitter infällda spotlights vilket skapar ett stämningsfullt ljus när så önskas.

På nedre plan finns även det stora och härliga badrummet beläget. Helkaklat i stilrena färgval med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. Lyxigt att slippa tvättstugebokningar och kunna slänga i en tvätt när det behagar. Utöver redan nämnda är badrummet utrustat med wc, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp där över samt dusch med glasväggar.

Vi tar oss upp till bostadens privata delar via en trätrappa.

På övre plan väntar två sovrum varav det ena verkligen är väl tilltaget. Ovanvåningens charmiga snedtak bidrar till en mysig känsla och fin karaktär. I det större sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober samt i förråd/klädkammare. Det mindre sovrummet har härligt ljusinsläpp via takfönster. Båda sovrummen bjuder på ljusinsläpp via fönster på två håll. I hallen finns ytterligare förråd för förvaring.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glasfönster isoler
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Ett förråd följer bostaden.

Uteplats

Stor möblerbar balkong med utgång från vardagsrummet samt en trivsam loftgång/entrébalkong.

Ekonomi

Pris:
0 kr
Månadsavgift:
5 155 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.01724%
Andel av årsavgift:
3.23102%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
500 kr
Försäkring
100 kr
Summa
600 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
26 parkeringsplatser finns (separat kö tillämpas). Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.
Allmänt om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våningsplan 2-3. Hiss finns ej.
Adress:
Kungsgårdsvägen 62C
Område:
Skälby
Boarea:
89.7 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2018
Pris:
0 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 155 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post