Lisavägen 2

I attraktiva och barnvänliga Lindsdal står denna välplanerade fyra redo för sin nästa ägare. Med det rätta läget, i trivsamma kvarter, bor du med villakänsla och omgiven av lummiga grönområden.

Första intrycket är allt! Redan från första stund bjuder bostaden på överraskningar. Vad sägs om att välkomnas av en pampig terrass på hela 23 kvadratmeter. Du läste rätt, 23 kvadratmeter! Terrassen är såklart placerad i bästa av lägen - soliga söder. Njut av morgonkaffet, lunchen och middagen här. Interiört bjuder bostaden på härligt ljusinsläpp, parkettgolv och vitmålade väggar. Stora fönster och extra högt till tak hjälper till att förstärka rymden som genomsyrar hemmet. Sällskapsdelen är ett kapitel för sig själv! Här finns det gott om svängrum. Det välutrustade köket bjuder på smarta förvaringslösningar, däribland en mobil köksö. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Tre sovrum i bra storlek.

I Brf Sunnanäng bor du i lugna och natursköna villakvarter med närhet till såväl förskola/skola, vårdcentral, välsorterad matbutik och kommunikationer. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och fiberbredband.
1 575 000 kr

Rumsbeskrivning

Med egen ingång från den tilltagna terrassen når vi denna fyra. Att ha sin alldeles egen trappa och ytterdörr förhöjer helt klart villakänslan. Från terrassen får du en fin överblick över föreningens innergård och grönområde. Du skymtar dessutom skogen som ligger runt husknuten.

Värt att notera: Lisavägen med gatunummer 2 är endast avsett för just denna bostad. Charmigt och unikt. Unikt i den bemärkelsen att siffran tillhör endast dig. Omgivningen bjuder på fördelar för såväl liten som stor. Som liten kan du kicka fotboll på planen som ligger med direkt närhet, leka alldeles för många timmar på lekplatsen på innergården och till förskola och skola är det minsann nära. Som stor uppskattas säkerligen närhet till mataffär, pizzeria, apotek, vårdcentral och de goda kommunikationsmöjligheterna. Närmsta busshållplats ligger på mindre än 100 meters avstånd.

Stig in! Hallen öppnar upp sig och upplevs både rymlig och ljus. Fötterna placeras på parkettgolv och väggarna är vitmålade - två egenskaper som är genomgående för bostaden. Snyggt, neutralt och enhetligt! I hallen finns hatthylla och städskåp.

Från hallen når vi två av tre sovrum. Båda med fönster mot innergården. Rummet till vänster från hallen erbjuder förvaring i två garderober. Det andra rummet är bostadens största sovrum ca 13 kvadratmeter stort. Här finns en stor skjutgarderob.

Rakt fram i hallen ligger bostadens vardagsrum som ligger med en modern, öppen planlösning mot köket. Här samsas många kvadrat om uppmärksamheten! Fyra stora fönsterpartier skänker dig rikligt med dagsljus. Här finns inga hus som skymmer varken ljusinsläppet eller utsikten. För dig med förkärlek till ditt fordon - pusta ut. Från vardagsrummet ser du till att bilen står i tryggt förvar en bit bort i parkeringsfickan. Vardagsrummet ger plats för såväl soffa, elektronik, hyllor och matmöblemang. Kanske är det först här du lägger märke till att det helt saknas radiatorer. Luftvärmen tillförs här via kornischer placerade ovanför fönstren.

Detta kök från Marbodal bjuder på stil och finess! Vit skåpinredning med mörk bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av spis, inbyggnadsugn, spisfläkt, kyl, frys, inbyggd mikro och diskmaskin. Allt nytt och orört! Köksdelen avgränsas med en mobil köksö.

Från vardagsrum/kök når du sovrum nummer tre (som också nås via det större sovrummet). Här finns gott om plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Förvaring i garderob.

Badrummet är centralt placerat i bostaden med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. I badrummet finns dusch med duschväggar i glas, toalett, tvättställ, högskåp, förvaringsskåp och spegelskåp med belysning. Lyxigt och bekvämt med egen kombinerad tvätt/tork.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd. Möjlighet att hyra fler förråd finns.

Uteplats

Generös takterass om cirka 23 kvm (!!) som vetter mot innergården i det bästa av lägen - soligt söderläge!

Ekonomi

Pris:
1 575 000 kr
Månadsavgift:
4 180 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband.
Andel i föreningen:
2.84524%
Andel av årsavgift:
3.06123%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Föreningen

Namn
Brf Sunnanäng i Lindsdal
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-1881
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
36 st
Parkering
En parkeringsplats garanteras. Kostar 200 kr/mån. Möjlighet att hyra ytterligare parkeringsplats.
TV/bredband
Tv och bredband via Telia (fiber), ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdiga för inflyttning 2017/2018.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 22
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Lisavägen 2
Område:
Lindsdal
Boarea:
81 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 575 000 kr
Månadsavgift:
4 180 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post
Planlösning