Linnégatan 14D

På Linnégatan 14D vilar en av stans bäst bevarade hemligheter. På omtyckta Malmen, i charmigt gårdshus, väntar en unik trerummare. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta.

Från bostaden har du utsikt över intilliggande, vackra bebyggelser och trädgård. Det är något alldeles speciellt med ett så centralt läge som fortfarande kan ge en känsla av lugn och harmoni. Din alldeles egen uteplats ligger på husets gavel. Via egen liten farstukvist välkomnas vi in till denna stadspärla.

Här hade ingenting gjort på väldigt länge. Även den finaste form av kärlek bleknar med tiden om den inte vårdas och uppmärksammas. Som en räddare i nöden kom nuvarande ägare. Utrustad med en stor dos kärlek, tålamod och omtanke. Jag vågar påstå att varenda kvadratmeter förnyats eller förfinats. Här är det hemmets hjärta och själ som fått komma i första hand när alla besluts tagits.

Interiört kommer du uppskatta de charmiga vinklar och vrår, bjälkar, de smakfulla färgvalen och de fina plankgolven. Kombinationen av bostadens etageutförande och den direkta närheten till trädgård gör att man många gånger glömmer att man bor i lägenhet. En regelrätt våning, den här lägenheten ligger nämligen belägen på ett helt eget våningsplan. Hallen ligger på våning ett och boytan på våning två. Ljusinsläppet är något extra med sina fönster i fyra olika väderstreck. Förutom sina två sovrum, kök, badrum och sällskapsrum finns här tre utrymmen som idag agerar tvättstuga, klädkammare och skafferi.

Välkommen på visning. Jag lovar, du kommer bli förälskad.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Från den mysiga innergården har du en egen farstukvist som gör sig exemplariskt för planteringar i mindre skala. Väl innanför dörren ligger en praktisk och välkomnade hall. Redan här har nuvarande ägares renoveringar fått sig en start. Fötterna har vi hunnit placera på ett läckert golv med marockanska influenser. På väggarna pryder smakfulla tapeter och under trappen döljer sig oanade förvaringsmöjligheter. Detta utrymme fyller sitt syfte i form av ett varmt välkomnande men också praktiskt i form av goda avhängningsmöjligheter och god förvaring.

Nu är det dags att ta sig en våning upp.

På andra våning har du placerat fötterna på vitmålat plankgolv. Härifrån når vi hemmets tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Goda avlastnings- och förvaringsmöjligheter. Ljusinsläpp från charmigt takfönster och på golvet vilar plastmatta i samma stil som i entrén.

Från hallen når vi badrummet. Fräscht och rymligt. Här finns toalett, handfat med undersittande förvaring och extra stor duschkabin. Charmiga inslag av bjälkar och takfönster.

Vidare ut i hallen igen och till höger så når du ett av bostadens två sovrum. Ett rum helt perfekt till familjens minsting, gäst eller tonåring. På golvet vilar ljust laminatgolv och på väggarna pryder vackra tapeter. Sovrum nummer två hittar vi längre in i lägenheten, väl tilltaget rum med ingång till en rejäl klädkammare med heltäckningsmatta. Det sistnämnda sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord, garderob och skrivbord. Här vilar enstavsparkett och väggarna är gråa. Med fönster mot den lugna innergården kan du vara säker på att sova gott om natten.

Vila, titta på TV, läsa och umgås. Allt det och mycket mer kan du göra i lägenhetens mittpunkt, sällskapsrummet. Charmas av de vita plankgolven och det fina ljusinsläppet. Den öppna ytan möjliggör flera olika möbleringar.

Redan vid tröskeln kommer du, precis som jag, stanna upp för att njuta. Vilket kök och vilken renovering. Placera fötterna på vitmålat plankgolv. På väggarna pryder pärlspont. Det nyrenoverade köket är utformat för att förstärka hemmets charm. Här har du allt för att kunna laga mat och umgås i goda vänners lag. Gråa, profilerade luckor med inslag av vitrinskåp och vackra handtag. Stenbänkskiva och kakel i marockansk stil. Den maskinella utrustningen består av häll, integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, kyl och frys. Intill fönstret finns plats för matbord och ditt allra bästa sällskap.

Jag har medvetet valt att spara det bästa till sist… Välkommen in i hemmets skafferi! Hög charmfaktor men också ett rum som vi alla önskar och behöver! Takfönster, schackrutigt golv och bjälkar – charm, charm och charm. Här finns gott om plats på hyllor till dina råvaror. Matlagningen kommer helt klart gå smidigare när du snabbt kan hitta de ingredienser du behöver.

Byggnad

Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd. I grannhuset finns tvättstuga.
Renoveringar:
Hall
Tapetsering 2017
Golv, vinyl 2017

Trappa
Slipad och vitmålad trapp 2017

Tvättstuga
Plastmatta 2016
Vitvaror 2016

Hall övervåning
Slipat och vitmålat trägolv 2019

Gästrum
Laminatgolv 2017
Tapetsering 2017

Badrum
Målad plastmatta i våtrumsfärg (väggar) 2020
Ny duschkabin 2020

Vardagsrum
Slipat och vitmålat trägolv 2018
Tapeter 2018

Kök
Slipat och vitmålat trägolv 2016
Pärlspont 2016
Kakel 2016
Kylskåp, spis, diskmaskin 2016
Kök från IKEA, bänkskiva i quartz

Skafferi
Plastmatta, tapeter och hyllsystem 2016

Sovrum
En-stav ekparkett och tapeter 2016

Klädkammare
Tapeter, heltäckningsmatta och hyllsystem 2016

Uteplats

Föreningen har en mysig innergård med utemöblemang, planteringar och gräsyta. Lägenheten har egen entré med farstukvist. Kanske vill du här sätta krukor med egna planteringar i lagom skala?

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
153 kWh/m2/år

Ekonomi

Månadsavgift:
3 326 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
4.924%
Andel av årsavgift:
4.88%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
120 kr
Summa
470 kr

Föreningen

Namn
Brf Kajan 13
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-3010
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
16 st
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1554
Våningsplan:
Etagelägenhet. Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Adress:
Linnégatan 14D
Område:
Centralt
Boarea:
71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
Månadsavgift:
3 326 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post