Stamvägen 31

Söker du efter gröna omgivningar men vill bo med bekvämt avstånd till city och universitet? Då hälsar jag dig varmt välkommen till Brf Hansagården och denna ljuvliga hörntrea!

På gaveln med två uteplatser varav båda med skogen som närmsta granne – kan det bli bättre? Interiört utlovas en attraktiv planlösning där kök ligger med en modern, öppen planlösning till sällskapsrum. Förvänta dig ett sprillans nytt skick. Ja, du läste rätt – sprillans var ordet! Nuvarande ägare har tagit bostaden till en ny nivå med flera genomtänkta tillval. Här har inget lämnats åt slumpen.

I denna trea om 73 kvm kommer du uppskatta den generösa golvytan med gott om svängrum. Du möts av stora fönsterpartier som bjuder på en utsikt över intilliggande grönområde. Genomgående för bostaden är ljusa ytskikt och parkettgolv i ekutförande. Köket stoltserar med vita, släta luckor och påkostade vitvaror. Från köket tar vi oss ut på den första av två uteplatser, placerad till förmån för eftermiddags- och kvällssolen. Den andra uteplatsen nås via det stora sovrummet och ligger helt insynsskyddat. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förvaring i världsklass i den inredda klädkammaren.

I din månadsavgift på 3 804 kr ingår värme, vatten, fiberbredband och kabel-tv! Här bor du med direkt närhet till mataffär, apotek och pizzeria. Närmsta busshållsplats finns oförskämt nära. Ta cykeln över bron och nå Hansa City på noll och ingenting! Med kort promenad når du Skälbys härliga grönområde.
1 750 000 kr

Rumsbeskrivning


Brf Hansagården står nu klart med tre hus som stoltserar sida vid sida. Vi möts utanför huset närmast skogen, längst till vänster. Jag vill visa dig området. Ser du skogspartiet? Det blir din närmsta granne. Än är inte innergården helt färdig. Sakta men säkert ska den få komma till sin fulla rätt och bli ett med kvarteret.

Vi knappar in portkoden och välkomnas in i trapphuset. Säkerhetsdörren låses upp och vi tar första klivet in. Nuvarande ägare har bott här sedan inflyttning våren 2018 och bostaden är pedantskött. Fötterna har du placerat på parkettgolv i ek. Samma golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. Samtliga väggar är ljusa. I hallen finns avhängningsmöjligheter, spegelgarderober samt förvaring i rymlig klädkammare med öppna garderober.

Sovrummet ligger i anslutning till hallen. Utsikten från de stora fönsterpartierna fångar vår uppmärksamhet. Det du ser är skogen, så tätt inpå att du nästan kan ta på den. Samma utsikt förtrollar oss i barnrum och sällskapsrum. Rummet är tilltaget med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord samt byrå. Från sovrummet når vi den första av två uteplatser. Uteplatsen ligger i lä och är helt fri från insyn.

Vägg i vägg med sovrummet ligger det något mindre sovrummet. Ett rum som idag agerar barnrum men funkar lika bra som kontor eller gästrum. På väggarna pryder smakfulla tapeter.

Från sovrummet, rakt över hallen, når vi det helkaklade badrummet. Neutrala färg- och materialval. Behagligt med golvvärme (el). Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och dusch med glasväggar. Vilken lyx att slippa planera in tvättdagar. Med egen tvättmaskin och torktumlare är det du som avgör när tvätten ska skötas. Tacksamt med goda arbets- och förvaringsytor.

Hallen öppnar upp mot köket som ligger med en öppen, modern planlösning till sällskapsrummet. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? En öppen planlösning har oftast den effekten. Visst upplevs det ljus? Ett hörnläge med fönster i två väderstreck har oftast den effekten.

Vid tillagning av mat står du i ett nytt, påkostat kök från Vedum. Generöst med arbetsytor och bakom de vita, släta luckorna finns oanade förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen är uppgraderad och består av spis med induktionshäll, fläkt, kyl, frys, inbyggd micro och diskmaskin. Vid middagssittningen får hela gänget plats! Härifrån tar vi oss ut på den tilltagna uteplatsen.

Sällskapsrummet erbjuder olika möbleringsmöjligheter. Rummet ger bl.a. plats för större soffa och TV.

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
I föreningen finns förråd att hyra. Separat kö.

Uteplats

Här blir du bortskämd med två uteplatser. Den ena, med utgång från köket, placerad till förmån för eftermiddags- och kvällssol. Den andra uteplatsen nås via sovrummet och bjuder på rogivande utblickar över lummig skog. Att uppskatta är det insynsskyddade läget.

Ekonomi

Pris:
1 750 000 kr
Månadsavgift:
3 804 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband. Till årsskiftet kommer avgiften höjas med 3 %.
Andel i föreningen:
1.92714%
Andel av årsavgift:
1.98639%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
80 kr
Summa
380 kr

Föreningen

Namn
Brf Hansagården
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-4891
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, vänligen se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
55 st
Parkering
Parkeringsplats går att hyra för 250 kr/månaden, separat kö.
TV/bredband
Kabel-tv från Telia ingår i avgiften. Ca 30 kanaler ingår. Fiberbredband 100/100 från Telia ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
I kvarteret byggs just nu lekplats och cykelvägen är alldeles snart klar.
Gemensamma utrymmen
I föreningen finns 14 förråd. Till dessa är det separat kö.
Övrigt
Hushållselen tecknas kollektivt av föreningen men mäts och debiteras individuellt.
Allmänt om föreningen
Byggår 2017
Färdigställt med inflytt slutet av april 2018.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 31002
Våningsplan:
Våning 1 av 4. Hiss finns.
Adress:
Stamvägen 31
Område:
Djurängen
Boarea:
73 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 750 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 804 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiberbredband. Till årsskiftet kommer avgiften höjas med 3 %.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post