Kungsgårdsvägen 60C

På Kungsgårdsvägen 60C presenteras en trivsam trea om 89,7 kvadratmeter i etage för dig som ställer höga krav på ditt boende. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2018 och doften av nytt gör sig fortfarande påmind. Här bjuds du på en genomgående hög standard, ljusa och fina ytskikt, gott om förvaringsmöjligheter, enstavsparkett och din alldeles egna ingång. Bostadens härliga gavelläge innebär att du njuter av ljusinsläpp från tre håll.

På bostadens nedre plan inryms ett modernt och fullutrustat kök från Sentens som sällskapas av vardagsrummet i en öppen och social planlösning. Perfekt för umgänge! Här finner du även ett stort badrum i helkaklat och stilrent utförande med tvättmaskin, torktumlare och behaglig golvvärme. Från vardagsrummet nås en härlig balkong belägen mot föreningens mysiga kvarter. På övre plan möts du av två väl tilltagna sovrum med charmiga snedtak som sätter en fin karaktär på bostaden.

Den fina och låga bebyggelsen i Brf Ekbacken skapar ett eget trivsamt gårdskvarter omgivet av grönska. Här bor du lugnt med närhet till Skälbys lek- och grönområden och samtidigt med bekvämt cykelavstånd till centrum. Även Hansa city med stort shoppingutbud nås på få minuter med cykel och Berga centrum tar du dig till på en kort promenad. Skola och förskola finns i närområdet.

Varmt välkommen på visning!
1 890 000 kr

Rumsbeskrivning

I lugnt och trivsamt bostadskvarter hittar vi Brf Ekbackens nya moderna hus! Här har inget lämnats åt slumpen. Denna etagetrea ligger i kvarterets lugna hörna, tryggt och säkert. Vågar påstå att du befinner dig i kvarterets bästa hus!

Hemmet är placerat på gaveln. Något som för dig innebär fönster på tre håll och två balkonger. Via en utvändig trappa tar vi oss upp till andra våningen där bostadens egen ingång är belägen. Intill entrén finns också en trevlig entrébalkong med sol stora delar av dagen.

Stig på och placera dina fötter på ett snyggt och praktiskt klinkergolv i mörkgrå färg. Där klinkergolvet slutar följer fin enstavsparkett. Likadana golv löper enhetligt vidare i resten av bostaden. Spotlights i tak. Till vänster om ingången finns plats för ytterkläder och skor. Under trappan finns ytterligare förvaringsmöjligheter i ett förråd.

Nyfiken som du är börjar du öppna dörr för dörr. Bakom första dörren finns ett helkaklat badrum. Stort, tänker du. Snyggt, stilrent och praktiskt, säger jag. Första delen utgör din alldeles egen "tvättstuga" med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Lyxigt att slippa tvättstugebokningar och kunna slänga i en tvätt när det behagar. I badrummet finns dusch med vikväggar i glas, toalett, kommod med handfat, handdukstork och spegelskåp. Behagligt med golvvärme.

Från hallen når vi bostadens verkliga pärla till rum: sällskapsrummet. Med fönster i tre väderstreck upplevs rummet ljust och härligt. Rummet ligger med en modern, öppen planlösning till kök. I rummet finns plats för soffa, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap. Från sällskapsrummet når du bostadens andra balkong. Stora ytor med plats för möblemang, solstolar och plantering i mindre skala.

Detta kök från Sentens bjuder på stil och finess! Ett kök för dig som uppskattar det stilrena och diskreta. Vita luckor, mörk bänkskiva, vitt kakel och rostfria handtag. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux i form av kyl/ frys, inbyggd micro, diskmaskin, ugn och häll. I taket sitter infällda spotlights vilket skapar ett stämningsfullt ljus när så önskas.

Vi tar oss upp till bostadens privata delar via en trätrappa. Spotlights i tak.

På övre plan väntar två sovrum varav det ena verkligen är väl tilltaget. Ovanvåningens charmiga snedtak bidrar till en mysig känsla och fin karaktär. I det större sovrummet finns gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober samt i förråd/klädkammare. Det mindre sovrummet har härligt ljusinsläpp via takfönster och även här hittar vi en mindre klädkammare. Båda sovrummen bjuder på ljusinsläpp via fönster på två håll. I hallen finns ytterligare förråd för förvaring.

Byggnad

Byggnadsår:
2018
Övriga byggnader:
Ett förråd följer bostaden.
Renoveringar:
Gjorda tillval:
- Genomgående enstavsparkett.
- Golvvärme i badrummet.
- Spotlights i tak i utvalda rum.
- Klinkergolv i hela hallen.

Uteplats

Stor möblerbar balkong med utgång från vardagsrummet samt en trivsam loftgång/entrébalkong.

Energideklaration

Status:
Ej utförd

Ekonomi

Pris:
1 890 000 kr
Månadsavgift:
5 155 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
Andel i föreningen:
3.01724%
Andel av årsavgift:
3.23102%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
100 kr
Försäkring
115 kr
Summa
215 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekbacken i Kalmar
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-6695
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
26 parkeringsplatser finns (separat kö tillämpas). Avgift för parkering tillkommer med 200kr/mån.
TV/bredband
Fiberkabel samt markbundet nät. Abonnemang ingår ej i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet tillhör ett lägenhetsförråd.
Allmänt om föreningen
Totalt 40 lägenheter har produceras enligt följande fördelning: 10 huskroppar med 4 lägenheter i vardera hus.

NÄSTA VISNING

Tor 10 December Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 11101
Våningsplan:
Våning 2. Hiss finns ej.
Adress:
Kungsgårdsvägen 60C
Område:
Skälby
Boarea:
89.7 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2018
Pris:
1 890 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
5 155 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och förråd.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post