Sagovägen 27

På Sagovägen 27 har det vardagliga blivit heligt och det ordinära har växlats upp till extraordinärt. Här är det noggranna ägare med gott omdöme och tålamod som satt sin prägel på hemmet. Jag presenterar stolt en totalrenoverad tvåa på cirka 63 kvadratmeter.

Förvänta dig ett nytt kök från Sentens och ett totalrenoverat badrum utrustat med kombinerad tvätt/tork. Sällskapsrummet rymmer såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Ett sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter. Du bor med fint ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. Den inglasade balkongen ligger i uppskattat västerläge med ljuvlig eftermiddags- och kvällssol.

Cykelrum, källarförråd och tvättstuga, allt i huset! I föreningen finns övernattningslägenhet, gym, tennisbana och bastu. Här bo du nära välsorterad matbutik, vårdcentral och bra kommunikationer till både universitet och Kvarnholmen. Cykelavstånd till Hansa City.
1 050 000 kr

Rumsbeskrivning

I Brf Trollets välskötta kvarter tar vi klivet in i porten med nummer 27. Här bor du granne med skogen. Högst upp i huset, fritt från insyn, välkomnas vi in.

Fötterna placerar vi på nylagt parkettgolv. Likadana golv välkomnar oss in i kök och sovrum. I direkt anslutning till entrén finns plats för avhängning av ytterkläder och skor i garderob. Hallen leder oss in i samtliga rum.

Första svängen till höger leder oss in i det moderna och nyligen renoverade köket från Sentens. Här har du allt för kunna laga mat och umgås i goda vänners lag. Vita luckor, mörk bänkskiva och släta linjer. Goda förvaringsutrymmen och gott om arbetsytor. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av ny häll, diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, micro och kyl/frys. Intill fönsterpartiet finns plats för matmöblemang. Det är verkligen ett plus att man kan vara fler i köket, och att kunna placera middagssällskapet i köket medan man lagar mat. Alla får plats!

Sällskapsrummet nås från hallen. Fötterna har vi hunnit placera på parkettgolv i originalutförande. Här möts vi av härligt ljusinsläpp. Den generösa golvytan gör det möjligt att möblera med både matplats och soffgrupp. Som en förlängning av rummet har vi den inglasade balkongen. Balkongen är helt fantastisk och fungerar som ett extrarum under hela året. Under vintern är det ett utmärkt ställe för förvaring och framåt vårkanten blir balkongen en del av sällskapsrummet, där du kan och kommer spendera mycket tid.

Med detta lugna läge kan man inte annat än trivas i bostadens sovrum. Fyra rymliga garderober och gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord.

Tillbaka i hallen når vi hemmets badrum som även nås via sovrummet. Stilrena val av färg och material. Badrummet är utrustat med toalett, dusch med vikbara glasväggar, kommod med handfat, handdukstork och spegelskåp med belysning. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare underlättar vardagen. Öppningsbart fönster gör det lätt att vädra.

Byggnad

Byggnadsår:
1972
Övriga byggnader:
I huset finns tvättstuga och källarförråd.

Uteplats

Stor inglasad balkong i perfekt västerläge. Balkongen är försedd med skjutbara fönster, markis och matta.

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
154 kWh/m2/år
Energiklass:
F

Ekonomi

Pris:
1 050 000 kr
Månadsavgift:
3 827 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud tv.
Andel i föreningen:
0.54029%
Andel av årsavgift:
0.54081%
Reparationsfond:
916 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Försäkring
80 kr
Summa
280 kr

Föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Trollet
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-2802
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta ordförande Catrin Qvick 073-8211348.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
182 st
Renoveringar
Under våren 2016 byttes fönster och balkongdörrar ut. Nya säkerhetsdörrar installerades samtidigt.
2017 Balkonger
2018/2019 Gemensamma utrymmen, vatten/avlopp, ventilation, huskropp utvändigt och markytor.
Parkering
Garageplats finns att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. 550 kr/månaden. Parkeringsplats finns att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 85 kr/månaden utan elstolpe och 135 kr/månaden med elstolpe.
TV/bredband
TV via Com Hem, grundutbud ingår i avgiften. Fiberbredband via Com Hem.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Hemsida: www.brftrollet.com

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 45
Våningsplan:
Våning 3 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Sagovägen 27
Område:
Berga
Boarea:
63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
1972
Pris:
1 050 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 827 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud tv.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post