Fartygsgatan 5

En ofta efterfrågad men sällan presenterad adress, välkommen till Fartygsgatan 5 som inte lämnar något övrigt att önska. Och som inte lämnat ett spår av gammalt, nött eller trött.

En tvåa på pappret men så mycket mer i verkligheten, särskilt när du sitter på din egen väl tilltagna balkong. Samtidigt som du når stadens centrum på några få minuter har du naturen och dess oöverträffliga utsikt och vidsträckta vatten alldeles utanför fönstret. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter.

61 perfekta kvadratmeter. Perfekta i den bemärkelsen att de passar ypperligt för dig som är själv, för två som gillar varandra eller för den nyblivna familjen. Kök och sällskapsrum i en modern, öppen planlösning. Du har Kalmarsund och Ölandsbron i blickfånget från sovrumsfönstret. En utsikt du aldrig tröttnar på… Genomgående parkettgolv och väggar målade med kalkfärg.

Närmsta brygga ligger endast några steg från porten. Låt fötterna dingla över vattenytan eller ta ett svalkande dopp. Brf Mastfoten erbjuder 26 påkostade lägenheter med byggår 2014. I föreningen finns bekvämligheter såsom hiss och garage.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning


Med en knapptryckning når vi detta hem. Hissen från markplan tar oss upp till våning fyra. Stig in - hela lägenheten välkomnar med dagsljus från två håll. I hallen sätter du fötterna på mörkt klinkergolv med underliggande golvvärme som är genomgående för bostaden. Första intrycket är fantastiskt.

Till höger från hallen välkomnas vi in i kök och sällskapsrum som på ett naturligt sätt binder samman ytan. Fötterna placerar vi på stilrent parkettgolv som återfinns även i sovrummet. Den öppna generösa golvytan möjliggör flertalet olika möbleringar. Här är väggarna målade med grå kalkfärg, vilken WOW-effekt! Helt klart ett rum som måste upplevas på plats! Sällskapsdelen rymmer din soffa, TV, läs- och plugghörna och självklart ditt allra bästa sällskap. Just det ja, tv-väggen! Nuvarande ägare har berikat rummet med en tv-vägg som inte bara är praktisk i den bemärkelsen att ge tv:n en självklar plats utan också en perfekt vägg som skiljer kök från sällskapsrum alldeles lagom mycket. Dessutom är all elektronik inbyggd i väggen och lättåtkomlig om det skulle behövas.

Köket från Ballingslöv är stilrent, snyggt och riktigt trivsamt. Släta luckor med rostfria beslag och maskinell utrustning i rostfritt utförande. Här finns spis med häll, inbyggd micro, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Framför det stora fönsterpartiet känns det naturligt att placera matbordet som rymmer 6-8 personer. Härifrån når vi balkongen som vetter mot Kvarnholmen och föreningens lugna innergård.

Sovrummet ligger till vänster från hallen och i blickfånget har vi en hänförande utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron. Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon! Rummet har precis allt man kan tänkas önska sig och oanade förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober som löper från golv till tak.

Vi avslutar vår rundvandring med badrummet. Riktigt snyggt och fräscht! Smakfulla val av kakel och klinkers. Vägghängd WC, kommod med handfat och dusch. Behagligt med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare med överliggande arbetsbänk och förvaring underlättar vardagen!

Byggnad

Byggnadsår:
2013/2014
Övriga byggnader:
Till varje bostad följer ett förråd.

Uteplats

Stor balkong som ligger mot innergården och Kvarnholmen, här njuter du av eftermiddags- och kvällssol. Vattnet glittrar vackert i bakgrunden.

Energideklaration

Status:
Utförd
Primärtenergital:
86 kWh/m2/år
Energiklass:
D

Ekonomi

Månadsavgift:
2 828 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 650kr för parkeringsplats i garage.
Andel i föreningen:
3.37%
Andel av årsavgift:
3.225%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
290 kr
Försäkring
90 kr
Summa
380 kr

Föreningen

Namn
Brf Mastfoten
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3917
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
26 st
Parkering
En parkeringsplats i varmgarage i markplan tilldelas vid inflyttning. Ett tillägg om 650 kr tillkommer.
TV/bredband
Tv, bredband och telefoni via Telia (fiber) ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen stod färdig för inflyttning 2014 och består av 26 lägenheter.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr H107
Våningsplan:
Våning 4 av 7. Hiss finns.
Adress:
Fartygsgatan 5
Område:
Varvsholmen
Boarea:
61 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
2013/2014
Månadsavgift:
2 828 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten samt Telias paket med tv, bredband och telefoni. Till avgiften tillkommer en obligatoriskt avi från Samfällighet om 650kr för parkeringsplats i garage.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Alexandra Uhrberg
  • Mäklarassistent
  • 0480-420200
  • 076-0061104
  • Skicka e-post