Röda Gatan 6C

Välkommen till en ofta efterfrågad tvåa på Röda gatan! En gata och en förening som fullständigt blommat! Om det är tack vare den omtyckta föreningen eller det trivsamma området är svårt att säga. Vad jag med säkerhet kan säga är att du helt klart bor i ett av kvarterets mest populära hus. Fritt från insyn och med närhet till tvättstuga och parkering!

Cirka 67 generösa kvadratmeter har noggrant fördelats och planerats. Här har nuvarande ägare renoverat. Och renoverat. Och renoverat. Vågar påstå att varenda kvadratmeter förbättrats, förfinats och förnyats. Renoveringen börjar redan i hallen. Med ett ljust och påkostat parkettgolv från Kährs. Ett golv som är återkommande i samtliga rum. Vidare i badrummet kan du förvänta dig ett badrum likt de du finner i det senaste inredningsmagasinet. Exklusiva val av kakel och klinker. Det nya köket stavas perfektion. Gråa toner möter detaljer i mässing. Här bjuds du på vad som känns som milslånga arbetsbänkar. Perfekt när ni är många som stökar i köket.

Genomgående för bostaden är gott om ljusinsläpp, nya ytskikt och goda förvaringsmöjligheter bakom skjutgarderober. Balkong är placerad till förmån för solen och garanterar många sköna soltimmar under eftermiddag och kväll.

Brf Arkaden är en förening känd för sitt välskötta område och trivsamma umgänge. När du inte njuter av solen på balkongen finns fina grillplatser, grönytor och lekplatser på föreningens innergård. Här bor du i ett lugnt och trivsamt kvarter med närhet till mataffär, grönområde och kommunikationer.
1 025 000 kr

Rumsbeskrivning

I Brf Arkadens välskötta och trivsamma kvarter tar vi klivet in i porten med siffran 6C på dörren. Bekvämt, på andra våningen, fritt från insyn, välkomnas vi in med öppen famn.

I hallen sätter vi fötterna på ljust parkettgolv från Kährs. Likadana golv välkomnar oss i samtliga rum. Hallen är L-formad och möblerbar. Rakt fram finns förvaring i djupa skjutgarderober. Ljusinsläpp från två håll gör hallen ljus och härlig.

Med öppning från hall och kök ligger hemmets sällskapsrum. Umgänge, avkoppling och riktigt gott om dagsljus som får flöda in. Så låter jag beskriva det härliga vardagsrummet. Den generösa golvytan gör det möjligt att möblera med både matplats och soffgrupp. Tacka nuvarande ägare för de vita, släta och jämna väggarna. Det ligger hårt slit och många timmar bakom arbetet. Som en förlängning av vardagsrummet har vi det inglasade uterummet.

”Vår inglasade balkong är helt fantastisk och fungerar som ett extrarum under hela året. Under vintern är det ett utmärkt ställe för förvaring och framåt vårkanten blir balkongen vårt vardagsrum, där vi spenderar mycket tid. Under våren och sommaren äter vi nästan alla måltider här, hänger, vilar och umgås. Vi har klätt in balkongen i trä för att göra rummet extra mysigt.”

Första svängen till vänster från hallen leder oss in i det moderna och nyrenoverade köket. Här har du allt för att kunna laga mat och umgås i goda vänners lag. Ljusgråa, profilerade luckor med knoppar och handtag i mässing. Oanade förvaringsutrymmen för tallrikar och kastruller i alla stora lådor och många skåp. Den maskinella utrustningen består av inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl, frys, micro, häll och fläkt.

Bostaden bjuder på ett rymligt sovrum. I rummet får du plats med dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Med fönster mot den lugna innergården kan du vara säker på att sova gott om natten. Förvaring i skjutgarderoben som löper längs med ena långsidan.

Det helkaklade badrummet renoverades, likt resten av bostaden, 2020. Lyx, lyx och lyx. Så beskrivs rummet bäst. Fötterna möter påkostat klinkergolv. Här finns takdusch, duschvägg i glas, handfat med kommod, toalett, förvaringsskåp och spegelskåp med inbyggd belysning. Extra tacksamt med egen tvättmaskin. Fönstret gör det lätt att vädra.

Byggnad

Byggnadsår:
1968
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader:
Tillhörande förråd finns i markplan i trapphuset. Tvättstugor finns på gården.
Renoveringar:
2020

-Genomgående nytt parkettgolv i ljus ek från Kährs.

-Nytt IKEA-kök med nya vitvaror.

-Totalrenoverat badrum med ny inredning och ny tvättmaskin.

- Nya skjutgarderober i sovrum och hall.

- Genomgående nya tapeter i samtliga rum.

- Nya massiva innerdörrar.

- Nytt trägolv och träpanel på balkongen.

Uteplats

Stor, inglasad balkong i suveränt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Balkongen är försedd med trätrall, träpanel, skjutbara fönster, solgardiner, el, belysning, infravärme och fjärrstyrd markis!

Energideklaration

Status:
Utförd (2019-02-27)
Primärtenergital:
148 kWh/m2/år
Energiklass:
E

Ekonomi

Pris:
1 025 000 kr
Månadsavgift:
3 981 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 145 kr för bredband.
Andel i föreningen:
0.52862%
Andel av årsavgift:
0.52923%
Reparationsfond:
1 301 kr
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
80 kr
Summa
330 kr

Uppgifter enligt säljaren.

Föreningen

Namn
Riksbyggen BRF Arkaden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
732400-2810
Föreningens ekonomi
För vidare för information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen se årsredovisningen alternativt kontakta styrelsen för Brf Arkaden.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
180 st
Antal lokaler
2 st
Parkering
Garageplats går att hyra. Separat kö. Parkeringsplats går att hyra. Separat kö.
TV/bredband
Tv via Com Hem, grundutbud ingår i avgiften. Bredband via Telenor (fiber) eller Com Hem. 100 Mbit/s bredband via Com Hem ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
Stora, välskötta innergårdar.
Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor och en grovtvättstuga i separata hus, föreningslokal samt övernattningslägenhet.
Allmänt om föreningen
Stambyte och renovering av badrum andra hälften av 90-talet
2003 - Fläktar och renovering av trapphus samt byte av lägenhetsdörrar.
2011 - Renovering av tvättstugor och föreningslokal
2016 - Fönsterbyte
2016 - Tilläggsisolerat på vindarna
2016 - Bytt till energieffektiva fläktar på taken.
2016 - Nya cykelställ på gården
2016 - Planterat japanska körsbärsträd
2016 - Installation av underjordisk sopkasun.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 129
Våningsplan:
Våning 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Röda Gatan 6C
Område:
Berga
Boarea:
67.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum varav 1 sovrum.
Byggår:
1968
Pris:
1 025 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 981 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 145 kr för bredband.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post