Gullvivegatan 6D

1 775 000 kr

Antal rum:
4 rum, varav 3 sovrum
Boarea/biarea:
81 kvm
Område:
Färjestaden
Bostadstyp:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
Våning 2 av 2. Hiss finns ej.
Månadsavgift:
4 400 kr/mån

Kontakta mäklaren för visning.

Brf Björnhovda Gård I kvarteret Björnhovda Gård, inom bekvämt avstånd till centrala Färjestaden, kommer det att byggas 32 bostadsrätter på 72 respektive 81 kvm som fördelas på 3 och 4 rok med egen uteplats eller terrass.

Inflyttningen för etapp 1 (hus 1 och 4) är planerad till hösten 2022. Etapp 2 (hus 2 och 3, 16 lägenheter) beräknas stå inflyttningsklart första kvartalet 2023.

Tiden för att göra tillval har gått ut så kvarvarande lägenheter säljs i grundutförandet.
Bo med närhet till allt! Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Här känner du dig välkommen. Det är varmt, personligt och ombonat, redan innan du har flyttat in. Formspråket är modernt, hållbart och hjärtligt. Genomtänkta och smarta lösningar ger dig mer tid att sätta personlig prägel på ditt eget hem. Grundutförandet i Björnhovda Gård är gediget och av god kvalitet. Under arbetets gång har arkitekterna jobbat utifrån att bostäderna ska ha en attraktiv standard. Men kanske vill du sätta en än mer personlig prägel på din lägenhet? Då kan du göra ett antal val. I köket kan du välja annan kulör på köksluckor, bänkskivor och stänkskydd, välja golv och göra en uppgradering av vitvaror. Även i badrummet kan du påverka utseendet genom ett antal tillval avseende kommod, spotlights, elektriskhanddukstork och uppgradering till tvättmaskin och torktumlare.

Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer

I försäljningsarbetet tillämpar vi "först till kvarn-principen".


Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Fakta och dokument

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Gullvivegatan 6D
Postadress
386 32 FÄRJESTADEN
Område
Färjestaden
Kommun
Mörbylånga
Lgh.nr
2-4
Boarea
81 m²
Antal rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Månadsavgift
4 400 kr/mån. I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer.
Pris
1 775 000 kr
Byggnadstyp
2-plan, flerfamiljshus
Byggnadsår
2021/2022
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.
Övriga byggnader/utrymmen
Ett utvändigt förråd om ca 4,5 kvm tillhör varje bostadsrätt.
Uteplats
Lägenheter på markplan har en uteplats i anslutning till entrén samt möjlighet att mot tillval välja till en uteplats med utgång från vardagsrum. Lägenheter på övre plan har en terrass.
Bilplats
Det kommer finnas 36 parkeringsplatser på fastigheten. Parkeringsplats kostar 200:-/månad att hyra.
Namn
Brf Björnhovda Gård
Byggnadsår
2021/2022
Byggnadstyp
2-plan, flerfamiljshus
Org.form
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-2286

Ekonomi

Pris:
1 775 000 kr
Månadsavgift:
4 400 kr/mån I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten, ekonomisk förvaltning och sophämtning. Kostnad för hushållsel (faktureras av föreningen separat), TV, bredband, telefoni samt hemförsäkring tillkommer.
Andel i föreningen:
3.3133%
Bostaden är pantsatt?
Nej

Driftkostnader