Norra hamnplan 4C

På Norra Hamnplan 4C, i praktiskt bostadsrättsradhus i tre plan, bor du med en spektakulär panoramavy och med havets skådespel i blickfånget. Välkommen att bosätta dig på första parkett med havet som granne. Småbåtshamnen, Ölandsbrons siluett och vårt vackra Kalmarsund - allt utanför ditt fönster. Låt blicken vandra och njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter.

Fem uteplatser. Du läste rätt. Fem! En terrass och två balkonger, en altan och en stensatt uteplats. Alla med havsutsikt. På entrésidan har du din egen liten gård i österläge med stensättningar och planteringar samt en uteplats med trätrall med utsikt över hamnen. Din terrass som nås från våning tre bjuder på fantastiska solnedgångar över Kalmarsund.

Bostaden disponerar ca 140 kvm med kök från Ballingslöv, helkaklat badrum och sällskapsrum med slående utblickar över Kalmarsund i entréplan. På andra våningen hittar du ytterligare ett helkaklat badrum och två välplanerade sovrum, varav det ena med fördel kan göras om till två. Högst upp möts vi av ett väl tilltaget sällskapsrum med braskamin och ett sovrum. Till huset hör en garageplats (300 kr/mån) och tillhörande förråd finns.

Attraktivt läge på Norra Hamnplan med gångavstånd till Ölands köpstad med stort utbud av butiker och service samt flertalet restauranger och fik. Du bor bara ca 15 minuter från Kalmar och på sommarmånaderna kan du dessutom ta Dessi över sundet! Det här är en bostad för dig som söker något med medelhavskänsla och värdesätter närheten till havet!
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Det är verkligen en speciell, fin och lugn känsla som vi möts av när vi kommer till området vid Norra Hamnplan. Med ett fantastiskt läge intill Kalmarsund och Färjestadens båthamn hittar vi detta bostadsrättsradhus i tre plan.

Vi öppnar upp grinden som välkomnar oss in till bostadens första uteplats. Delvis stensatt och med plats för planteringar.
Stig in! Hallen är ljus och välkomnande. Redan härifrån skymtas sundet. Den första av många utblickar över det skimrande vattnet. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Fötterna placeras på slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Där klinkergolvet slutar tar ett parkettgolv vid. Likadana golv löper enhetligt vidare i hela bostaden. I anslutning till hallen ligger ett mindre förråd.

Köket ligger till höger om hallen. Villakänslan gör sig påmind med trädgården precis utanför fönstret. Skåpinredning från Ballingslöv med goda förvarings- och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn, fläkt samt diskmaskin. Köket är rymligt och ger plats för matmöblemang.

Det helkaklade badrummet på entréplan är fräscht och rymligt. Här finns dusch med platsbesparande vikväggar, toalett, handdukstork och tvättställ med underliggande förvaring. Infällda spotlights och behaglig golvvärme. Egen tvättmaskin och torktumlare - vardagslivets räddning!

Från hallen öppnar sällskapsrummet upp sig. Vyn över småbåtshamnen och Ölandsbron är pricken över i:et! Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel från första parkett. Från sällskapsrummet når vi altanen, välplacerad under tak med härlig kvällssol.

En trappa leder oss upp till våning två. Här möts vi av två sovrum och ytterligare ett badrum. Det första sovrummet ligger till vänster om trappen. Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? Det kan bero på att nuvarande ägare valt att slå ut väggen som tidigare avskärmade till ett mindre sovrum för att istället skapa stora, öppna ytor. Behöver du ytterligare ett sovrum? Ingen fara. Att återskapa rummet klarar du även om du är född med tummen mitt i hand. Utsikten är, som tidigare nämnt, helt magisk! Tänk att få vakna till denna utsikt varje morgon!

Till höger når vi sovrum nummer två. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring i öppen garderob och utgång till balkong med morgonsol.

Från ovanvåningens hall når vi hemmets andra badrum. Helkaklat i neutrala färger. Badrummet är utrustat med bubbelbadkar, handfat med undersittande förvaring och handdukstork. Behagligt med golvvärme.

Vi tar trapporna upp en våning till.

Familjens favoritrum till vänster. Ett allrum med alla rätt. Gott om svängrum, en värmande braskamin och utgång till den väl tilltagna terrassen.

Till höger om trappen har nuvarande ägare skapat ett tredje sovrum. Perfekt för hemmets tonåring, gäst eller arbetsmyra. Här finns balkong med morgonsol och förvaring i dubbelgarderob.

Byggnad

Byggnadsår:
2007
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Det finns garage, förråd samt cykelförråd.

Uteplats

På husets framsida i österläge har du din egna mysiga gård med stensättningar och planteringar. Från vardagsrummet i entréplan finns en uteplats med trätrall i västerläge med utsikt över hamnen och sundet. På andra våningen finns en balkong med behaglig morgonsol. På våning tre finns en balkong i österläge. Här njuter du av morgon- och förmiddagssol med utsikt över vattnet. I väster finns en helt underbar terrass med trätrall och platsbyggd sittbänk. Här njuter du av eftermiddags- och kvällssolen och inte minst solnedgången. Lägg därtill en helt magisk panoramavy över Kalmarsund!

Energideklaration

Status:
Utförd (2014-03-31)
Primärtenergital:
82 kWh/m2/år
Energiklass:
C

Ekonomi

Månadsavgift:
4 828 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv. Garageplats tillkommer med 300 kr/mån.
Andel i föreningen:
0.065507%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Säljarens driftskostnad är: värme och vatten 1 100 kr/mån, el 250 kr/mån och försäkring 100 kr/mån.

Föreningen

Namn
Hamnpiren i Färjestaden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-3342
Föreningens ekonomi
För information om föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
19 st
Parkering
Garageplats tillhör bostaden (300 kr/mån). Om man inte själv önskar nyttja denna får den hyras ut.
TV/bredband
Grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Leverantör Telia. I avgiften ingår fiberbredband från Telia.
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Allmänt om föreningen
Byggår 2007

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr A3
Våningsplan:
Adress:
Norra hamnplan 4C
Område:
Färjestaden
Boarea:
140 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
5 rum varav 3 sovrum.
Byggår:
2007
Månadsavgift:
4 828 kr/mån. I avgiften ingår bredband och tv. Garageplats tillkommer med 300 kr/mån.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post
Entréplan
Våning 2
Våning 3