Bergagårdsvägen 14

Nu ges möjligheten att förvärva en av de fina treorna i Brf Bergagårdshöjden. Bostaden stod inflyttningsklar så sent som 2017 och här kommer du uppskatta den sociala och välavvägda planlösningen. Bostadens 73 kvm fördelar sig över ett rymligt sällskapsrum som ligger med öppen planlösning mot det fullutrustade köket med fina luckor från Marbodal. Två sovrum i bra storlek samt tilltaget och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stilrena materialval, parkettgolv i ek och ljusa ytskikt är genomgående för detta hem. Lägg där till en stor möblerbar balkong samt hiss från markplan och du har allt som kan önskas!

Bergagårdsvägen 14 är placerad på ett lugnt läge med centrum på bekvämt avstånd. Hansa City med shopping och restauranger återfinns bara en kort promenad bort. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik och vårdcentral.
1 895 000 kr

Rumsbeskrivningar

Från garaget tar du hissen hela vägen upp till våning fem där du välkomnas in i denna trea. Innanför dörren placeras dina fötter på ett fint parkettgolv i ekutförande vilket är genomgående för hela bostaden. I hallen finns avhängningsmöjligheter och dessutom – din alldeles egna klädkammare. Vilken dröm!

Hallen leder oss mot köket som ligger med en öppen och social planlösning mot sällskapsrummet. Vita skåpsluckor från Marbodal sällskapas av ett vitt kakel. Snyggt, stilrent och gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, diskmaskin, integrerad micro, fläkt, ugn, samt spis med induktionshäll. Här finns även en matplats med bord för 6-8 personer med härlig utsikt. Helt klart fördelaktigt med denna moderna planlösning!

Sällskapsrummet har plats för TV, soffa och hyllor. Bostadens hörnläge innebär fönster på två håll och de stora fönsterpartierna skänker rummet ett otroligt fint ljusinsläpp. Möbleringsmöjligheterna är många men en smart lösning är att sätta din TV mot den mindre köksväggen. Härifrån finns även utgång till den stora, och numera även inglasade balkongen, med sol från eftermiddagen fram till kvällen. Precis så som man vill ha det!

Till väster från hallen hittar du två väl tilltagna sovrum, båda med skjutgarderob som sträcker sig längs ena väggen. Här finns plats för dubbelsäng i båda rummen samt extra förvaringsmöbler.

Det helkaklade och smakfulla badrummet nås från hallen. Stilrent och modernt med vitt kakel på väggarna och svartpå golvet. Färger som faller alla i smak. Dusch med vikbara duschväggar, toalett samt tvättställ med undersittande förvaring. I duschrummet finns tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med överskåp.
– detta är vardagslyx när det är som bäst!

Byggnad

Byggnadsår:
2017
Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett källarförråd.

Uteplats

Stor härlig, inglasad balkong med fantastisk utsikt!

Ekonomi

Pris:
1 895 000 kr
Månadsavgift:
3 954 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
3.04%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
275 kr
Försäkring
120 kr
Summa
395 kr

Driftkostnaderna är uppskattade.

Föreningen

Namn
Brf Bergagårdshöjden 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9486
Föreningens ekonomi
För vidare information kring föreningens ekonomi, se årsredovisning.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
40 st
Parkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser utomhus för ca 400 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. Garageplats i källaren går att hyra för ca 620 kr/mån, uthyrning av dessa hanteras via separat kö. I området finns även gratis gästparkering.
TV/bredband
Alla lägenheter är utrustade med datanät och uttag för TV (1 st per sovrum/vardagsrum) samt telefoni via datafibernät. Tillgång till öppen fiber, fiber-tv och det finns trådburet nätverk i väggarna med nätverksuttag i hall, sovrum och vardagsrum. I hallen finns nätverksutrustning för enkel inkoppling av internet till hela lägenheten. Abonnemang tecknas separat.
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gemensamma utrymmen
Det finns förråd & cykelförråd.
Allmänt om föreningen
Föreningens hus stod färdigt för inflyttning 2017.

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1502
Våningsplan:
Våningsplan 5 av 7. Våning 5 av 7. Hiss finns.
Adress:
Bergagårdsvägen 14
Område:
Djurängen
Boarea:
73 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum.
Byggår:
2017
Pris:
1 895 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 954 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Kim Gjukaj
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 076-7795452
  • Skicka e-post
Planritning