Odengatan 4

Det är ofta Kalmarinvårare vandrar runt i i vår kära stad och berömmer dess arkitektur, pampiga villor i unikt läge med närhet till till både slott och hav. Att bo i en sådan miljö är något som alla vill men väldigt få har möjlighet att göra, därför känns det extra kul att på presentera en sällan skådad möjlighet på Odengatan 4!

I detta pampiga hus som gränsar mellan Bremerlyckan och Gamla Stan erbjuds en fantastisk tvårummare på 59 kvadratmeter. Här får du den perfekta matchningen med läget och charmen från förr, men samtidigt en lägenhet i modern tappning som håller hög klass. Välkommen in till hallen med härlig rymd och utmärkta avhägningsmöjligheter. Rakt fram ligger badrummet som erbjuder fint kakel och ett alltid önskat spabad - dessutom är det förberett för tvättmaskin. Det magiska sovrummet har allt med burspråk som har tre stora fönster, en stor walk in closet och utrymme för en generös dubbelsäng.

I alla hem finns det ett par saker som är guld värda, i detta fallet är det helt klart den delvis öppna planlösningen med kök - vardagsrum. Köket är stilrent, välutrustat och riktigt snyggt med marmorliknande bänkskiva och mässinghandtag- en oslagbar kombination. Såväl kök som sällskapsrum är berikat med vackert plankgolv i furu och i rummet finns utgång till en tilltagen balkong med ljuvlig morgonsol. Sällskapsrummet har en charmig platsbyggd bokhylla som skapar fin charm, soffan har en naturlig plats och ljusinsläppet är underbart.

Bremerlyckan är ett av de mest eftertraktade områdena i Kalmar. Gamla stan och Krusenstiernska trädgården blir dina närmsta grannar! I kvarteret finns välsorterat livs och du bor med kort promenadavstånd till centrum, stationen, universitet, Kalmar slott, havet och lummiga strövområden. För att inte glömma; du bosätter dig i en stabil förening med låg avgift! I avgiften ingår idag värme, vatten, bredband och kabel-tv.

Varmt välkommen på visning!
2 495 000 kr

Hall

Den röda porten välkomnar dig in. Trappor eller hissen? Valet är ditt, oavsett är det få förunnat med hiss från markplan på Bremerlyckan. I hallen sätter du fötterna på grått klinkergolv, med spotlights i taket och ljusinsläpp erbjuds ett rikt ljusflöde.

Badrum

Via hallen når du det delvis kaklade badrummet är utrustat med toalett, kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, bubbelbadkar, duschvägg i glas och spotlights. Förberett för tvättmaskin.

Sovrum

Välkommen till ett älskvärt sovrum. Först och främst är det rummets form och otroliga ljus med tre stora fönster i burspråksläge uppradade mot den lugna innergården. Här kan du vara säker på att sova gott om natten. Rummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och avlastningsmöbel. Dessutom har du en egen walk-in-closet med plats för mycket kläder och väskor, drömmigt!

Vardagsrum/Kök

Hallen öppnar upp sig mot kök och sällskapsrum som på ett naturligt sätt binder samman de många kvadratmetrarna. På golvet ligger ett charmigt plankgolv i furu som med varsam hand behandlats. Den öppna och generösa golvytan möjliggör flertalet olika möbleringar. Extra charmigt i rummet är den platsbyggda bokhyllan som ger rummet extra plus i kanten. Den tilltagna balkongen med ljuvlig morgonsol nås från såväl sällskapsrum som kök. Trall med inbyggd belysning och platsbyggd soffa med förvaring. Här vet jag att ägarna har spenderat oräkneliga timmar!

Köket har alla rätt för att du ska kunna prestera matlagning i världsklass. Fina luckor med mässinghandtag och marmormönstrad bänkskiva skapar en lyxig känsla. Den maskinella utrustningen består av extra bred induktionshäll, inbyggd ugn, fläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Infällda spotlights längs med väggen och kakel som slingrar sig hela vägen upp till tak.

Byggnad

Byggnadsår:
1904
Övriga byggnader:
Ett förråd tillhör lägenheten.
Renoveringar:
2014
Kök/Vardagsrum - ny fläkkåpa.

2015
Vardagsrum/kök:
Nytt plankgolv i furu (mjölkat), ommålade väggar och tak, platsbyggd bokhylla. Ny integrerad diskmaskin, ny integrerad kyl/frys. Ny el.

Sovrum:
Byggt Walk in Closet, samt ny el och eluttag.

Hall:
Ommålade väggar, nya klinkers

2016
Nytt kök, inkl. induktionshäll och ny inbyggnadsugn, rostfri
Infällda spotlights. Ny el i sovrum. Sänkt tak och infällda spotlights

2017
Badrum:
Spegelskåp med belysning, badrumskommod med vattenfallsblandare, bubbelbadkar. Sänkt tak och infällda spotlights, förberett för tvättmaskin

Balkong:
Ny trall, platsbyggd soffa med förvaring, infällda spotlights i trädäck

2018
Ny bänkskiva, blandare och tvättställ/ho, Dusch/badkarsvägg i glas.

Uteplats

Unik, tilltagen balkong placerad utmed Odengatan. Vackra utblickar och sol under förmiddagen.

Energideklaration

Status:
Utförd (2018-11-29)
Primärtenergital:
149 kWh/m2/år
Energiklass:
F

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr
Månadsavgift:
3 074 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Andel i föreningen:
1.10503%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
260 kr
Försäkring
80 kr
Summa
340 kr

Föreningen

Namn
Brf Furan 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769623-1229
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi be mäklaren om kontaktuppgifter till ordförande i föreningen.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
66 st
Parkering
Föreningen har inga egna parkeringsplatser. Möjlighet till boendeparkering via kommunen finns i området.
TV/bredband
Bredband och TV via Telenor (fiber), ingår i ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Köpare)
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej
Gårdsplats
Mysig innergård med sittplatser och grillmöjligheter.
Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstugor med torkrum.
Allmänt om föreningen
Byggår 1904, 1906 tillbyggnad 1986.

Fönsterrenovering 2013/2014.
Tak och fasadrenovering 2013.
Alla trappuppgångar/trapphus målades om 2016.

I föreningen finns ett par lägenheter som fortfarande upplåts som hyresrätter.

Ombildad 2011

NÄSTA VISNING

Tis 9 Mars Ring 0480-420 200 för tidsbokning!
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 3
Våningsplan:
Våning 2. Hiss finns.
Adress:
Odengatan 4
Område:
Bremerlyckan
Boarea:
59.4 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum
Byggår:
1904
Pris:
2 495 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift:
3 074 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
  • Ludwig Johansson
  • Fastighetsmäklare
  • 0480-420 200
  • 0703065506
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post