Linnégatan 14B

Lyssna på (läs) detta. Ett "eget" unikt litet hus i etage med möjlighet till uteplats på populära Malmen i centrala Kalmar. Visualisera en härlig takhöjd med synliga balkar, stora fönsterpartier och väl tilltagna ytor. En låg månadsavgift om 1 872 kr. Ett nyrenoverat kök och ett badrum utrustat med tvättmaskin. 40 kvadratmeter boyta plus att den öppna trappan leder dig upp till ett loft om hela 15 kvadratmeter. Kan detta vara stans bäst bevarade hemlighet?

Vad jag med säkerhet kan säga är att detta boende är på snudd till häftigt. Samtidigt praktiskt och yteffektivt. Dina självklara och nödvändiga rum bjuder på gott om svängrum.

Vissa bostäder måste upplevas på plats. Linnégatan 14B är just en sådan. Jag lovar, du kommer inte bli besviken.
I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare.
Läs mer om tjänsten

Rumsbeskrivning

Med Linnégatan i ryggen beundrar vi det gula huset med vita knutar och röda fönsterramar. Även din ytterdörr är röd. Intill husets entré finns plats för din alldeles egen uteplats. Mitt i stan. Få förunnat. Redan här byggs förväntningarna upp inför vad som komma skall.

Välkommen in. Behagligt ljus möter oss redan i hallen. På golvet vilar parkettgolv. Här finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen leder dig vidare in till bostadens sociala umgängesdelar.

Bostadens verkliga pärla till rum; sällskapsrummet. Här strömmar ljuset in. Titta upp. Wow! Vilken takhöjd! Och balkarna! Så charmiga. Med två stora fönster badar rummet i ljus. Från vardagsrummet via fönsterpartiet till höger finns möjlighet (och bygglov) för att öppna upp mot en uteplats. Sällskapsrummet breddar ut sig över många kvadratmeter. Fötterna har vi hunnit placera på parkettgolv. I rummet finns plats för soffa, matplats, elektronik, hyllor och ditt favoritsällskap.

Köket är nyligen renoverat. Här har nuvarande ägare vågat ta ut svängarna. Visst blev det läckert?! Här finns goda arbetsytor och fina förvaringsmöjligheter. Köket erbjuder allt du kan tänkas behöva. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Vi tar trappan upp till loftet. Här ligger sovrummet. Ett rymligt sovrum på cirka 15 kvadratmeter. Du får med enkelhet plats med dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring i flera garderober. På golvet vilar parkettgolv.

Det delvis kaklade badrummet nås från hallen. Badrummet är utrustat med toalett, dusch, handfat, handdukstork, spegelskåp, förvaringsskåp och ny tvättmaskin. Fönstret i badrummet tillför behagligt dagsljus och gör det lätt att vädra.

Byggnad

Övriga byggnader:
Till bostaden följer ett förråd. I grannhuset finns tvättstuga.

Uteplats

Föreningen har en mysig innergård med utemöblemang, planteringar och gräsyta. Lägenheten har egen entré. Kanske vill du här sätta krukor med egna planteringar i lagom skala? På baksidan, finns bygglov för uteplats med utgång från vardagsrummet.

Energideklaration

Status:
Utförd

Ekonomi

Månadsavgift:
1 872 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen:
2.771%
Andel av årsavgift:
2.75%
Bostaden är pantsatt?
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Föreningen

Namn
Brf Kajan 13
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769622-3010
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
16 st
Föreningen tillåter juridisk person som köpare?
Nej

NÄSTA VISNING

Kontakta mäklaren för visning.
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1654
Våningsplan:
Våning 1. Hiss finns ej.
Adress:
Linnégatan 14B
Område:
Centralt
Boarea:
40 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
1 rum
Byggår:
Månadsavgift:
1 872 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
  • Selma Kahrimanovic
  • Delägare | Fastighetsmäklare
  • 0480-420200
  • 072-5300630
  • Skicka e-post
  • Linnie Löfgren
  • Mäklarassistent
  • 0480-420 200
  • 0703-713823
  • Skicka e-post